Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αυτή η εβδομάδα που μας έρχεται μήπως είναι της σταύρωσης δίχως ανάσταση ;




   Επειδή είναι πολύ πιθανό αυτή η εβδομάδα που μας έρχεται να αποτελέσει την επίσημη Ιστορική έναρξη της χρεοκοπίας της Ελλάδας. Μη νομίζετε πως η άποψη «δεν πληρώνουμε» είναι ίσως η καταλληλότερη. Με τους Εθνοπροδότες ταγούς της εξουσίας, μας έχουν στριμώξει σε ένα στενό, όπου αριστερά και δεξιά βρίσκονται η Σκύλα και η Χάρυβδη. Τα αποτελέσματα για τον Ελληνικό λαό θα είναι ολέθρια. Τόσα χρόνια εκτός του ότι πάρα πολλοί από αυτούς ήταν απλώς μεγαλοκλέφτες, διέπραξαν και ένα ακόμη χειρότερο έγκλημα : Δεν κυβέρνησαν απλώς σωστά την Ελλάδα, αλλά την διέλυσαν κι από πάνω.. Ουσιαστικά γίνανε όλοι τους έρμαιο κάθε μικροπολιτικού οικονομικού συμφέροντος, νομοθέτησαν κιόλας χυδαιότατους άδικους νόμους υπέρ  των κάθε μορφής παρασιτικών χαραμοφάηδων, η δικαιοσύνη ενίοτε σε κρίσιμα ζητήματα δεν στάθηκε στο ύψος της, όπως και κάθε θεσμικός παράγοντας.  Το αποτέλεσμα Ιστορικά μπορεί να τοποθετηθεί και στη βδομάδα που μας έρχεται.

Εμείς εδώ σας αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο μας μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου και πείτε μας που σφάλαμε…

    Τελικά τα «καταφέραμε» : Καταντήσαμε εμείς και η κυβέρνηση που ΤΩΡΑ έχουμε, να φαίνεται σαν ένα τετράχρονο παιδάκι που αντικειμενικά θέλει «κάποιον να το προσέχει», λόγω τραγικής ανωριμότητας. Ο «νονός», μας προέκυψε κάτι σαν «Δον Κορλεόνε» . ΝΑΙ έτσι κάναμε τη χώρα μας : Σαν ένα «μούλικο» που χρήζει «συμπαραστάτη» και ο «κηδεμόνας» που μας επέλεξαν μας «περιποιείται» σαν «παιδεραστής» μας! Και το ένα είναι αληθές αλλά και το δεύτερο. Πρέπει κάποτε ν’ αποδεχτούμε και την μια αλήθεια αλλά και την άλλη που τώρα πλέον τρέχουν παράλληλα. Αν κάνουμε το λάθος και κατηγορήσουμε μονόπλευρα κάποιον ή κάτι μεμονωμένα απλώς κάνουμε το μοιραίο λάθος να «βουλιάζουμε» το Κράτος μας και το λαό όλο και περισσότερο :

1) ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ.

Καταφέραμε το «Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο» να το κάνουμε – μετουσιώσουμε σε «ζόμπι» «ατομικών» - Ιδιοτελών διεκδικήσεων συντεχνιών και πολιτικών – κομματικών συμφερόντων, ήτοι ψευδοσυντεχνειακές Μεγαλοκλοπές ! Όταν σου βγαίνει ένας Δημόσιος Οργανισμός που χρωστά τα «μαλλιοκέφαλα» του να έχει μέσο όρο αμοιβών 4.000 ευρώ, (μη νομίζετε καταρχάς ότι όλοι οι εργαζόμενοι αμείβονται τόσο). Μερικοί έχουν λιγότερες απολαβές και άλλοι περισσότερες. Το θέμα είναι τι «προσφέρει» ο κάθε εργαζόμενος. Και 500 ευρώ το μήνα να παίρνει ο (χ) «εργαζόμενος» αν δεν κάνει απολύτως τίποτα τότε κλέβει το κράτος δηλαδή όλους μας. Αν τώρα κάποιος εργαζόμενος είναι αποδοτικός και προσφέρει ας του δώσουν και παραπάνω. Υπάρχουν και τέτοιοι και πολλοί αλλά με την Αναξιοκρατία που επικρατεί ΕΔΩ βράσε ρύζι…
Πάρτε ως παράδειγμα τον ΟΣΕ : Όσα «γλιτώσαμε» από τις περικοπές μισθών και συντάξεων μας τα «έφαγε» ΜΟΝΟ ο ΟΣΕ. Τώρα τι έργο παράγουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ ; Εισιτήριο δίνουν μόνο τα εκδοτήρια ! Άρα όλοι αυτοί οι παχυλά «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ» αμειβόμενοι, μηδέν (0) μηχανοργάνωση προσφέρουν ! Το τηλέφωνο πάντα βουίζει για πληροφορίες κλπ κλπ. Είναι σαφές πως με απλά λόγια ο ΟΣΕ μας κοροϊδεύει και μας κλέβει. (παρ’ όλα αυτά βγαίνουν και «διαμαρτύρονται»)

Και ξέρετε τι απαντάνε ; Τα «νόμιμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ εργατικά κεκτημένα» μας…
Δηλαδή τούτα τα «νόμιμα» «εργατικά κεκτημένα» έχουν εσχατολογικό – τελεολογικό – σκοπό και στόχο (νομικά) να διαλύσουν την Ελλάδα ; Αλλά τι να γίνει. Το Σύνταγμα το θυμόμαστε μόνο για 2 άρθρα του : Το της (μη) ευθύνης Υπουργών και για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας !


Το θυμάται ποτέ κανείς να εφαρμόστηκε και για τίποτε άλλο ;
Απλούστατα υπάρχουν εργαζόμενοι στο Δημόσιο τομέα «πολλών ταχυτήτων» αλλά δύο βασικών κατηγοριών : Αυτοί που πραγματικά μας κλέβουν και αυτοί που όχι. Βρείτε τους δεύτερους και θα βρείτε και τους πρώτους !


2) ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Τ’ ΑΠ’ «ΑΥΤΑ» ΤΟΥΣ,

Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο αρχίσαμε να δανειζόμαστε γιατί κάποιοι ασύστολα μας έκλεβαν. Καταντήσαμε σαν ένα ανήλικο παιδάκι που θέλει κάποιον να το προσέχει ! Και ΤΟΤΕ μας φέρανε τα μνημόνια ! . Το πήγαν έτσι σαν τη μοναδική λύση και… «το πήγαν «force» - αναγκαστικά - έτσι» …. Άλλο ένα πλήγμα για την Ελλάδα, τεραστίων διαστάσεων και πολλών αρνητικών επιπλοκών. Α) Τα «μνημόσυνα» – «μνημόνια» τους θέλουν αλλαγές τώρα ! Με άλλα λόγια Μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά. Γενικά να καούμε όλοι για να «στρώσουμε». Απ’ εδώ και στο εξής οι Χειριστές των «μνημονίων» θα προσπαθήσουν να μειώσουν τους κλέφτες στο «εσωτερικό» (ημεδαπούς) για να κλέβουν οι international - διεθνείς αλλοδαποί τραπεζίτες – χώρες την Ελλάδα ! Όχι μόνο μια τρύπα στο νερό αλλά μια ρουφήχτρα – τεραστία δίνη που θα μας ρουφήξει και το «μεδούλι» – μυελό των οστών. Β) Φαλιρίζουμε κάθε στιγμή και λεπτό που περνά. Με τις «καραγκιοζίστικες» εμφανέστατες ψευδοαπειλές πολιτικών ταγών φτάσαμε να δανειζόμαστε με πενταπλάσιο επιτόκιο απ’ ότι η Γερμανία, η οποία βέβαια άρπαξε την ευκαιρία και μας «στηρίζει» κάνοντας «ελικοπτεράκι» : Δανείζεται και μας δανείζει, και έτσι λεει πως μας στηρίζει ! Αλλά μην κάνετε το λάθος και την κατηγορήσετε : Έτσι Ζούγκλα είναι οι σχέσεις όλων των κρατών παγκοσμίως !
Μόνο η Ελλάδα άνοιξε μέσα στο χάλι που είχε και τα σύνορα της και εξάντλησε και την «φιλοξενία» της. Τα εκατομμύρια «λαθρομεταναστών» μετονομάζονται «πρόσφυγες» από τη Παλαιστίνη ! Κι’ έτσι σε μια γενιά αν επιβιώσουμε από τα «μνημόνια» θα γίνουμε ΕΜΕΙΣ το πολυπόθητο Παλαιστινιακό κράτος με 50 εκατομμύρια Παλαιστινίους ! Που βρέθηκαν τόσοι θα μου πείτε; Ρωτήστε τους «καθηγητές» τους, επίσημους φορείς του κράτους παρακαλώ που τους δασκαλεύουν από όποιο μέρος της Γης και να είναι, πως θα βαφτισθούν «διωκόμενοι πολιτικά πρόσφυγες» !!!!


Όχι να το εξηγήσει κανείς αλλιώς !

3) ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Τ’ ΑΠΟ «ΚΕΙΝΑ» ΤΟΥΣ

Όσο για τα καμάρια τους πολιτικούς μας …. Πολλοί από αυτούς μας είχαν πουλήσει 100 φορές πριν την έλευση του ΔΝΤ και των μνημονίων του. Ανίκανοι ν’ αντιδράσουν τώρα στο φαινόμενο ο καθένας τους έχει γίνει ένας «μικρός Πόντιος Πιλάτος» που δεν τολμά να εναντιωθεί, ή να ακουμπήσει ή έστω να αγγίξει αυτές τις «καυτές πατάτες». Δείτε το με τα μάτια ενός τίμιου πολιτικού που θα υπάρχουν μερικοί μέσα στο κοινοβούλιο : Αν μιλήσει ή πράξει οτιδήποτε θα τον βγάλουν και τρελό !

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !

Όσο για τους άλλους … Βλέπουμε κάθε μέρα τα χάλια τους στις εξεταστικές. Δεν «θυμούνται» ποιος τους λάδωσε , δεν γνωρίζουν αν λαδώθηκαν και δεν καταφέρνουν να θυμηθούν πως πλούτισαν κλπ κλπ. Μετα από δέκα χρόνια θα μάθουμε πως «τα κατάφεραν», τώρα όμως κάτι «τρέχει στα γύφτικα».

Όλα μέλι – γάλα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει τίποτα !

Περιμένετε μετά από όλα αυτά να σωθούμε ; Και κατά το μάλλον ή ήττον είμαστε όλοι σαν λαός συμμέτοχοι – συνένοχοι !

1) Αν κάποιος απαντήσει : «εγώ ρε φίλε είμαι καθαρός αλλά εσύ είσαι το λαμόγιο που τα λες» τον ενημερώνω πως συμπάσχω με τη βλακεία του, αλλά δεν απαντώ όσο και να με βρίσει.

2) Αν κάποιος θελήσει με την ομάδα – συντεχνία με τα δίκαια ή άδικα αιτήματα – δικαιώματα του να πληγώσει παραπάνω τον τόπο τούτο χαμένος θα βγει… Μπορεί να μην θέλει να ακολουθήσει το «μνημόνιο» θα ακολουθήσει το οικονομικό «μνημόσυνο» του, το δικό του και όλου του έθνους . Έτσι μας έχουν θέλετε δε θέλετε, κολλήσει στον τοίχο. Αν κάποιος διαμαρτύρεται γιατί του κάνανε τα 800 ευρώ 600 έχει δίκιο. Αν τώρα δίπλα του είναι ο άλλος που διαμαρτύρεται γιατί τα 8.000 τα κάνανε 6.000 χιλιάδες , πρώτα πρέπει να «περιλάβει» τον «δίπλα» και μετά να πάει στο Σύνταγμα:


Ο «δίπλα» του δήθεν "συναγωνιστής" είναι αυτός που τον κλέβει και όχι ο «Άγνωστος Στρατιώτης» !
3) Και τέλος αν κάποιος το ρίξει στα «προκάτ» σενάρια τετελεσμένης συνομωσίας και μη αναστρέψιμης πορείας των πραγμάτων, ας κάτσει σπίτι του και «στ’ αυγά του» να περιμένει την «ειμαρμένη» Του. Σαν «Κινέζος» που σκάφτηκε ο λάκκος του τάφου του όταν γεννήθηκε. Απλώς ας περιμένει το πλήρωμα του χρόνου, τον βιολογικό – πνευματικό του θάνατο από τώρα. Δεν θα έχει κάνει λάθος, αν δεν «εκδηλωθεί» ενεργητικά : Θα έρθει σίγουρα = Λογική Αριστοτέλη.-

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
Πείτε μας που κάναμε λάθος ή ποια ανθελληνική τάση υποστηρίξαμε...


Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.