Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Επιμένουμε πως σκότωσαν το όνομα και όχι τον πράκτορα τους και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ πως περίπου θα είναι το «νέο» πρόσωπο ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.




«… Είναι λάθος να θεωρούμε ότι οι θεωρίες συνωμοσίας σχηματίζονται επειδή κάτι είναι τόσο συγκεκριμένο όσο τα αποδεικτικά στοιχεία. Είναι η γοητεία μιας διαφορετικής ιστορίας ή εδώ στη περίπτωση αυτή τα αναπάντητα ερωτηματικά μας και αποδεικτικά στοιχεία μας είναι ισχυρότερα τελικά ; ….»

Η παραπάνω είναι ή προεγχειρητική μακέτα του μελλοντικού προσώπου του Μπιν Λάντεν. Η επιχείρηση της πλαστικής επέμβασης είχε στηθεί από τις 8 Μαρτίου όπου τελείως ασυνήθιστα για τα Αφγανικά δεδομένα είχε προκυρυχθεί από το Υπουργείο υγείας ο παρακάτω διαγωνισμός :

http://www.ctapafghanistan.org/jobs/138/afghanistan/Kabul/Ministry_of_Public_Health/Plastic_Surgery_Advisor.html

(Υπάρχουν άτομα εδώ που «προσελήφθησαν» ή μάλλον στρατολογήθηκαν ταχύτατα και με μόνο τεκμήριο, το τεκμήριο της «εχεμύθειας» Ναι ή όχι ; )

Πρωτοφανές για τα Αφγανικά δεδομένα η παρούσα προκήρυξη. Τυχαίο και αυτό ;

Έτσι δικαιολογείται η μεταφορά της δήθεν σωρού του Μπιν Λάντεν πριν τον «ποντίσουν» δήθεν (δις) στη θάλασσα.

Μετά οι Αμερικάνοι ισχυρίζονται πως η κηδεία έγινε από Αμερικάνικο Αεροπλανοφόρο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.

Τι «διακριτικά» ;;; Με 5.000 παρευρισκόμενους (τόσο είναι το πλήρωμα) ; Κανείς δεν μπήκε στο κόπο ακόμα να το διαρρεύσει ; Υπάρχει Αεροπλανοφόρο που έχει 5.000 μουγκούς, τυφλούς και στραβούς πλήρωμα ; Αυτοί εδώ ξεπερνάνε την Ελληνική υποκρισία στις συντάξεις των τυφλών εν ενεργεία ταξιτζήδων !

Το μόνο που γνωρίζουμε περαιτέρω είναι ότι βρίσκεται κάπου στη Φλώριδα των ΗΠΑ, όπου και τα ίχνη του χάνονται.

Δεν δέχθηκε να γίνει ξανθός και το μόνο που δέχθηκε ήταν να ξυριστεί κάπως το μούσι του και να γίνει κάτι σαν υπογένιο.

Εμείς απλώς ρωτάμε αυτούς που γνωρίζουν :


Είναι λάθος να θεωρούμε ότι οι θεωρίες συνωμοσίας σχηματίζονται επειδή κάτι είναι τόσο συγκεκριμένο όσο τα αποδεικτικά στοιχεία. Είναι η γοητεία μιας διαφορετικής ιστορίας ή εδώ στη περίπτωση αυτή τα αναπάντητα ερωτηματικά μας και αποδεικτικά στοιχεία μας είναι ισχυρότερα τελικά ;

Είναι λάθος πως οι Αιγύπτιοι της Αλ Κάιντα, υπό την αρχηγία του δεύτερου στην ιεραρχία του δικτύου, του Αιγύπτιου Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους Αμερικανούς μέχρι τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, εξαιτίας της αντιπαλότητας ανάμεσα στους δύο άνδρες για την ηγεσία, (σύμφωνα με την εφημερίδα al-Watan της Σαουδικής Αραβίας) ;

Είναι λάθος να πιστεύουμε δηλαδή πως ένας από τους δύο τότε, ή και οι δύο είναι πράκτορες ;

Είναι λάθος το σκεπτικό ότι ο αρχηγός τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ αλλά το όραμα και η ιδεολογία του παγκόσμιου τζιχάντ συνεχίζουν να εμπνέουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πιστούς σε όλο τον κόσμο;

Είναι λάθος πως η τρομοκρατική απειλή δεν θα εκλείψει εισβάλλοντας στα αποκαλούμενα «κράτη - παρίες» ούτε δολοφονώντας τους αρχι - τρομοκράτες, αλλά επιλύνοντας τα υποκείμενα πολιτικά προβλήματα που επέτρεψαν εντέχνως οι Αμερικάνοι τη βία να γιγαντωθεί ;

Η ΗΠΑ παίζουν ένα αλλοπρόσαλλο παιγνίδι με το Ισλάμ. Αυτή τη στιγμή κυνηγάνε τον Καντάφι όπου δίνει μάχες με φονταμενταλιστές Ισλαμιστές. Εδώ Παπάς εκεί Παπάς, που είναι ο Παπάς ; Αυτός είναι ο τζόγος των ΗΠΑ όπου το πρώτο θύμα της στο σύγχρονο καιρό θα είναι η Ελλάδα με τον ανεξέλεγκτο εποικισμό που υφιστάμεθα.

Μόνο ο πραγματικός Μπιν Λάντεν δεν θα μας έρθει λαθρομετανάστης εδώ τελικά και όχι γιατί πέθανε (αφού δεν πέθανε) αλλά επειδή ζει καλύτερα εκεί που είναι.



Team Apopsis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.