Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΚΟΨΑΝΕ ΜΕ ΜΟΝΤΑΖ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ! Ο Πολυπολιτισμός που μας έρχεται…






Να μας εξηγήσουν οι καλοί προοδευτικοί μας κύριοι και κυρίες, γιατί εμείς εδώ ακόμα δημοσιεύουμε φωτογραφίες με γυναίκες στις εφημερίδες μας έστω κι αν έχουμε 2.000.000 μουσουλμάνους συμπολίτες. Να μας εξηγήσουν οι καλοί προοδευτικοί μας κύριοι και κυρίες ποιος ΕΔΩ εκφράζει εχθροπάθεια. Να μας εξηγήσουν οι καλοί προοδευτικοί μας κύριοι και κυρίες πως εννοούν τον πολυπολιτισμό για να καταλάβουμε κι εμείς. Να μας εξηγήσουν οι καλοί προοδευτικοί μας κύριοι και κυρίες γιατί αυτά ούτε το ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ καθεστώς δεν τα έκανε σε ζωντανούς ανθρώπους (έστω κι αν είχε φροντίσει από πρίν και βιολογικά να τους «καθαρίσει»).

Ιδιαίτερα :

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για στιγμιότυπο από την αίθουσα επιχειρήσεων στην Ουάσινγκτον, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και οι κορυφαίοι επιτελείς του...
αμερικανικού στρατού παρακολουθούν την εξέλιξη της επιχείρησης «Τζερόνιμο» που διεξάγεται εκείνη τη στιγμή στο Πακιστάν.
Δεν ήταν άλλη από την επιχείρηση εξόντωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν. «Τα μεγαλύτερα 40 λεπτά της ζωής μου», όπως δήλωσε για εκείνες τις στιγμές ο Ομπάμα. Ωστόσο, επειδή στο Ισράηλ, απαγορεύεται να υπάρχουν φωτογραφίες γυναικών στον Τύπο, προκειμένου να μην «προκαλούν» τους άντρες αναγνώστες. Έτσι η εφημερίδα «Der Tzitung» αποφάσισε να δημοσιεύσει μεν τη φωτογραφία, αλλά με δύο βασικές διαφορές. Σαν «από μηχανής Photoshop» η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, καθώς και άλλη μια γυναίκα που βρισκόταν στο πίσω μέρος της αίθουσας, «εξαφανίστηκαν»! Προσέξτε καλά τη φωτογραφία:»
Πηγή : http://tro-ma-ktiko.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.