Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αποκλειστική και έγκυρη πρόβλεψη - ενημέρωση : Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους θα γίνει σίγουρα και μην ακούτε τι σας λένε. Προκαλούμε να μας διαψεύσετε !




 Δεν είμαστε προφήτες αλλά προσπαθούμε εδώ αποκλειστικά να σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα γίνεται. Έως τώρα δεν έχουμε πέσει έξω στις προβλέψεις μας κι αυτό, γιατί μελετάμε επιστημονικά τις εξελίξεις και δεν έχουμε, "ξέρετε τι εννοούμε", και τροχονόμους «χορηγούς». Πριν σας αποδείξουμε τον εδώ τίτλο που θα είναι και «ειδήσεις», ως συνήθως, σε λίγες μέρες θα θέλαμε να αρχίσουμε αντίστροφα με τον επίλογο που είναι η δική μας πολιτική παρακαταθήκη και αγώνας από το τίμιο αυτό Ιστολόγιο που εδώ ως Team Apopsis φιλοξενούμεθα :

 Σίγουρα έπειτα από χρόνια όποιος έστω και ολίγον λογικός κοιτάξει την ελληνική Ιστορία θα αναρωτιέται γιατί χρεοκόπησε και γενικά διαλύθηκε μια χώρα, ενώ υπήρχαν οι δυνατότητες να σωθεί. Θα απορεί πως αφήνανε την χώρα τότε να γίνει Ισλαμικό Μπαγκλαντές με τον ανεξέλεγκτο λαθροεποικισμό – εισβολή. Θα βλέπει τον συσχετισμό των γεγονότων και θα απορεί «γιατί δεν μίλησε κανείς;», «πώς είναι δυνατόν σε μια χώρα με τόσα ελλείμματα, όλες οι «βολεμένες» χψζ ομάδες να απαιτούν ακόμα και από το πτώμα της χώρας μας να φάνε περισσότερα ; », «γιατί ο Λαός Μας είχε υποκύψει τόσο αφελέστατα στον λαϊκισμό της δήθεν πολυπολιτιμικότητας και αριστερίστικης προπαγάνδας;».

Θα διδάσκονται κάποτε τις Ιστορικές κινήσεις των πρωταγωνιστών, ταγών της εξουσίας, των υπαίτιων της καταστροφής Μας, και πραγματικά θα τους είναι ανεξήγητο και αδιανόητο για το τουλάχιστον θράσος που είχαν τούτοι και εκείνοι, οι άπονοι ταγοί, να εφαρμόζουν, αφενός λάθος πολιτική και αφετέρου, να μην εφαρμόζουν, δια εγκληματικής παραλείψεως, αναγκαία μέτρα μοναδικά για να αποφευχθεί η καταστροφή.

Όταν λοιπόν γραφτεί, κάποτε στο μέλλον, η Ιστορία της σημερινής τραγωδίας , τα παιδιά μας θα ρωτούν: Τι έκανες τότε Εσύ Μπαμπά (ή Μαμά) για να αποτρέψεις την τραγωδία, ; Και τότε, πολλοί από εμάς δεν θα μπορούν να τους πουν τίποτε το σοβαρότερο εκτός από θεωρίες «ειμαρμένης» συνομωσίας. Δεν θα έχουν μάλιστα και μερικοί το φιλότιμο τουλάχιστον να σκύψουν από ταπεινότητα και το κεφάλι. Μερικοί άλλοι θα έχουν το φιλότιμο να το σκύψουν. Εμείς θα σκύψουμε το κεφάλι έστω κι αν κάθε μέρα (όχι μόνο και από εδώ) καταγγέλλουμε και προτείνουμε και λύσεις. Σίγουρα όλοι Μας θα έπρεπε να πράξουμε ακόμα κάτι παραπάνω…
Δεν πρόκειται όμως να σκύψουμε όμως το κεφάλι ΤΩΡΑ.

Ούτε στους Εθνοπροδότες, ούτε στους ηλίθιους υποστηρικτές τους που έμμεσα ή άμεσα, ηθελημένα ή άθελα τους αβαντάρουν αλλά και ούτε και σε όποιας μορφής απειλή ή εκβιασμό.


Αυτή είναι η παρούσα πατριωτική φιλοσοφία του Team Apopsis.


Η ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ:

Οι αριθμοί «ευημερούν», όταν λένε την αλήθεια, για το πώς σίγουρα θα υποφέρουμε :

Το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε από τη ΝΔ δημόσιο χρέος ύψος, της τάξεως του 125% (το πολύ γιατί ακόμα και γι αυτό διαφωνούν). Στις αρχές Απριλίου «κατάφερε» να το απογειώσει «μόνο» κατά 155% του ΑΕΠ, ενώ το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών, όχι εμείς, εκτιμά ότι στο τέλος της φετινής χρονιάς το δημόσιο χρέος θα έχει ανέβει στο καταστροφικό πλέον περίπου 164% του ΑΕΠ!
Ταυτόχρονα, Πέρυσι με το πρώτο κύμα μέτρων, το έλλειμμα του Δημοσίου περιορίστηκε στα 24 δισ. Είναι λιγότερα από τα 36 δισ. του 2009, εκτός όμως εκτός του ότι πάρα πολλά είναι, δείτε την ταυτόχρονη ζημιά (που σημαίνει κατάρρευση) που υπέστη το ΑΕΠ.

Απλούστερα, και τι σημαίνουν αυτά ;

Από τώρα μέχρι και στο τέλος του 2015, η Ελλάδα πρέπει να βρει λεφτά για να πληρώσει τα εξής :

Κρατικά ομόλογα που λήγουν αξίας «μόνο» 205 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ακριβώς αμέσως μετά το 2014 όταν μας λένε ότι δήθεν θα λήξει το μνημόνιο θα πρέπει να πληρώσουμε άμεσα (προσθετικά ομόλογα, που λήγουν) αξίας 58 δισεκατομμυρίων ευρώ! Άρα νέο μνημόνιο ή βαφτίστε το όπως γουστάρετε και με όποια κυβέρνηση τότε ;

Δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν αυτές οι μαύρες τρύπες εξόν κι βρέξει «χρυσό μάνα» εξ ουρανού...

Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι μοναδική κίνηση – αναγκαστική κίνηση (Force). Ακόμα χειρότερα «Zugwang» (για όσους γνωρίζουν καλούτσικο σκάκι, περιορισμένος και καταστροφικός εξαναγκασμός κινήσεως) : Εξαναγκαστική κίνηση (αλλά και καταστροφική) η αναδιάρθρωση «Zugwang»

   Απ’ εδώ και στο εξής ένας Θεός γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι… Μεγάλα οικονομικά συμφέροντα θ’ αρχίσουν να κονταροχτυπιούνται με θύμα πάντα πλέον τη μοίρα της χώρας μας. Όποιος εδώ προβλέψει ή σας πει ότι ξέρει ότι θα γίνει σας εξαπατά. Υπάρχουν ίσαμε 100 εφικτά σενάρια πρώτης γραμμής και αμέτρητα αλλά εφικτά και αυτά β’ επιλογής…

Και ας μας συγχωρήσουν εδώ οι Εθνικιστές λαϊκιστές θεριακλήδες που δεν πληρώνουν πουθενά και τίποτα και λύσανε περίπου το πρόβλημα έτσι.
Όπως εμείς διεκδικούμε το δικαίωμα να μη λογοδοτούμε σε κανέναν για τις αποφάσεις και τις επιλογές μας, έτσι και οι όποιοι δανειστές διεκδικούν το δικαίωμα να καθορίζουν με ποιους όρους μας δανείζουν και άμα θέλαμε. Ας αφήσουμε λοιπόν τις σοφιστείες ότι έπρεπε να είναι 180 οι ψήφοι κλπ. Άλλωστε και η ΝΔ αναγνωρίζει τουλάχιστον τη νομική εγκυρότητα του μνημονίου ήτοι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Εμείς καλέσαμε τους τοκογλύφους επειδή κάποιοι τα φάγανε, αυτή είναι η αλήθεια, φταίει ή δε φταίει ατομικά κάποιος πολίτης του κράτους αυτού.


Η ΛΥΣΗ (που προτείνουμε) :


Δεν είναι βέβαια το συμβούλιο αρχηγών με την παρουσία μάλιστα Παπαρήγα και Τσίπρα. Η θέση τους είναι σαφής. Ουσιαστικά η μεν κυρία το βλέπει το θέμα «διεθνιστικά» και δεν της ενδιαφέρει ούτε το Σύνταγμα και ούτε προφανώς μακροφιλοσοφικά η σωτηρία της παρούσας εξεταζόμενης και δοκιμαζόμενης χώρας. Ο δε κύριος είναι ένας «ήξεις αφίξεις» πολιτικός ανεμόμυλος : Αν φυσά θετικά ο άνεμος γι αυτόν και τις «συνιστώσες» τους είναι θεματοφύλακας και υπέρμαχος των νόμων και του Συντάγματος. Αν όμως κάτι δεν τους βολεύει είναι υπέρ της κάθε μορφής πάλης και κινητοποίησης της εξαφάνισης των. Ο,τι μας κάτσει και μας προκύψει αυτός και οι ιδεοληπτικοί κομματικοί ψηφοσυλέκτες του να είναι καλά, και ο.τι αρπάξουν ή κάψουν.
Ποτέ ένα έθνος ή ακόμα και κράτος δεν θα μπορούσε να σωθεί από την υποκριτική πολιτική τους.

Η λύση μπορεί να προέλθει μόνο κατόπιν διπλωματικής διακριτικής συμφωνίας ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ σε καίρια θέματα.

Κατέθεσε ως παράδειγμα ο κ. Μάνος την εξής πρόταση : «Ο πρωθυπουργός θα μπορούσε να καλέσει τον κ. Σαμαρά και να του ζητήσει να ορίσει μια πενταμελή ομάδα στελεχών της Ν.Δ. που, σε συνεργασία με αντίστοιχη από το ΠΑΣΟΚ, να προσδιορίσουν αμετάκλητα ετήσιες κρατικές δαπάνες ύψους 5 δισ. που μπορούν να περικοπούν, ΔΕΚΟ που μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν και δημόσια ακίνητη περιουσία που μπορεί να πουληθεί...».

Αυτά ως παράδειγμα και συνοπτικότατα με πολλές τροποποιήσεις και αναδιαμορφώσεις και πάνω απ όλα με διακριτικές συνεννοήσεις θα τελεσφορούσαν και όχι με πολιτικές φιέστες εμπνεύσεως κ. Παπανδρέου όπου θέλει ναι μεν να κυβερνά, αλλά οι αντιπολιτευτικές δυνάμεις να έχουν την ευθύνη…


Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.