Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Το «πρόβλημα του ρατσισμού» και τα κολοκυθάκια με τη ρίγανη



   Και ξαφνικά στον 21ο αιώνα προκύψανε νέες Ιστορικές κατηγορίες – ετικέτες για τους Έλληνες. Ρατσιστές, ξενοφοβικοί, ισλαμοφοβικοί, ομοφοβικοί και ίσως κολοκυθοφοβικοί. Οι «μεγάλοι» μας αναλυτές μας λένε πως πάντα υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα αλλά τώρα εκδηλώθηκε εντονότερα. Είμαστε και κάπως επιθετικότεροι «σε κάτι το διαφορετικό» γι αυτό γίναμε και βίαιοι. Τα λένε αυτά ως δικαιολογία και μετά πάνε στο ασφαλές σπίτι τους στα βόρεια συνήθως, προάστια, να κοιμηθούν με ήσυχη τη συνείδηση τους.
Για να δούμε τώρα πόσο προσπαθούν να κοιμίσουν εμάς πριν πάνε να κοιμηθούνε αυτοί σπίτι τους :

Υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης περίπου του 1% , 2%, 3% (;) πάνω κάτω που πιστεύει ότι έχουμε το ίδιο DNA με τον Περικλή και τον Μ. Αλέξανδρο. Ας το πιστεύει.
Τώρα το υπόλοιπο ποσοστό που ΔΕΝ το πιστεύει αυτό γιατί άραγε «εξαγριώθηκε» απότομα ;

Εδώ αρχίζουν τα επιχειρήματα των «φοβικών». Δηλαδή είσαι ρατσιστής επειδή φοβάσαι τον «μπαμπούλα». Κι έτσι πάνω κάτω μας λένε ότι από μικρά παιδιά είμαστε ρατσιστές (επειδή φοβόμαστε τον μπαμπούλα, που πιθανόν δεν υπάρχει) αλλά δεν το είχαμε καταλάβει και δεν μας είχε εκδηλωθεί ως σήμερα.

Σήμερα λοιπόν ξαφνικά είδαμε πολλούς έγχρωμους στη γειτονιά μας, το συνδυάσαμε με τις αρχέτυπες – παιδικές «μπαμπουλικές» φοβίες μας και πάθαμε ένα κλικ και γίναμε απότομα ρατσιστές !

Μετά από αυτή την ανάλυση οι Δρ. Φρόιντ της δημοσιογραφίας μας λένε και κανα ωραίο Ιστορικό παράδειγμα για να αποδείξουν και την ευρυμάθεια τους προσπαθώντας πάντα βέβαια ως όψιμοι Νέο - φρόιντ και να μας… υπνωτίσουν έτσι!

Εδώ όμως πρέπει να τελειώνει και η παραμύθα ή το ανέκδοτο, και ιδού γιατί :

Υδροφοβικό είναι το άτομο που όταν βλέπει ένα ποτήρι νερό παθαίνει ψυχολογικό σόκ. Υδροφοβικό ΔΕΝ είναι το άτομο που δεν γνωρίζει κολύμπι και πέφτει στη θάλασσα και φωνάζει βοήθεια και παθαίνει ψυχολογικό αμόκ. Ο διαχωρισμός είναι σαφής. Κατ επέκταση δεν ήταν «αγοραφοβικά» τα ζωντανά ή νεκρά θύματα της θύρας 7 στο θλιβερό ατύχημα στο Καραισκάκη το 1981 που παλεύανε σε κατάσταση αμόκ για μία (1) ανάσα…

Οι καλοί μας λοιπόν Νεοφροιδιστές κοντυλοφόροι με το πνεύμα που γράφουν προσπαθούν περίπου να μας πείσουν πως οι παραπάνω καταστάσεις αφορούν «φοβικά» άτομα. Τα ερωτήματα εδώ είναι πάρα πολλά. Π.χ. είναι «φοβικό» το ανακοινωθέν της αστυνομίας να μην κυκλοφορούν σε στενά οι γυναίκες τα βράδια ;
Αν δεν απαντήσουμε ναι επειδή δεν θέλουμε να κατασκευάσουμε νέο ανέκδοτο, τότε πρέπει να έρθουμε σε επαφή με την πραγματικότητα και ν’ αφήσουμε «τα κολοκύθια με την ρίγανη» ετικέτες και φοβίες που πάνε να προσάψουν σε ένα ολόκληρο λαό.

Γιατί όταν η φοβία σου βασίζεται στον «μπαμπούλα», είσαι φοβικός.

Όταν όμως η «φοβία» - ανησυχία σου προέρχεται από την πληροφόρηση των παρακάτω γεγονότων (ενδεικτικά) :

Α) 2.000.000 «φαντάσματα» (αλλάζουν όποτε θέλουν ταυτότητα) ζουν ήδη ανάμεσα μας.
Β) 9 στους 10 κακουργηματικούς εγκληματίες είναι αλλοδαποί.
Γ) Το Ισλάμ σφάζει ανεξέλεγκτα αν του κάψεις ένα βιβλίο του και δημιουργεί συμβόλαια θανάτου σε καλλιτέχνες που έκαναν το λάθος να εκφραστούν ελεύθερα.
Δ) Κάθε μέρα σχεδόν έχουμε δολοφονία ή δολοφονίες για ψύλλου πήδημα, ήτοι ναι μεν εγκληματίες αλλά και νέου είδους εγκληματίες που δεν δίνουν καμιά αξία στην ανθρώπινη ζωή. Ακόμα και με τον χειρότερο εν ενεργεία (ελεύθερο) Έλληνα εγκληματία τον Παπακώστα δεν έχουν καμία σχέση !

Με όλα αυτά και άλλα πολλά είναι δυνατόν να κάνουμε λόγο ότι.. «εντείνονται τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας» ; «Κούνια που σας κούναγε» κύριοι…

Και όμως βλέπετε ένα μεγάλο μέρος του τύπου να πιπιλά συνέχεια την καραμέλα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Ως πότε επιτέλους ;

Ακόμα και τα κατσίκια που τα πάνε σωρηδόν στα σφαγεία για σφάξιμο αντιλαμβάνονται ότι κάτι κακό πρόκειται να τους συμβεί. Ε δεν είναι και τα κατσίκια κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι «φοβικά» ! ΕΛΕΟΣ !

Κόψτε επιτέλους τα ανέκδοτα των ρατσιστών και των φοβικών. Ο κόσμος συνειδητά σας έχει πάρει χαμπάρι. Μη μαγειρεύετε θεωρίες σαν τα κολοκύθια με τη ρίγανη. Είναι πλέον τόσο νερόβραστες που έχουν καταντήσει άνοστες, ενοχλητικές και προκλητικές ιδιαίτερα σε περιοχές ανθρώπων που δοκιμάζονται. Αυτοί και οι οικογένειες τους.

Οι Ελλάδα ΔΕΝ είναι ρατσιστική. Εισβολή δέχεται και υφίσταται αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι τα «φοβικά» κολοκυθάκια με τη ρίγανη που γράφετε, μαγειρεύετε και αναλύετε κάποιοι πρωτοκλασάτοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.


Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.