Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Σωτηρία μέσης απόστασης




Κύριε Παπανδρέου .

Αύριο Δευτέρα θα έχουμε την τιμή να μάθουμε εκ των εξαγγελιών σας, πώς θα σωθούμε μεσοπρόθεσμα.
Πράγματι αποτελεί και απαιτεί πόνημα εγκεφαλικό να μάθει κανείς όχι πώς θα σωθεί μεσοπρόθεσμα αλλά πώς θα μπορεί να σωθεί μεσοπρόθεσμα, δίχως να έχει εξασφαλίσει -το αντίθετο μάλιστα- το βραχυπρόθεσμο παρόν του .

Γιατί εμμένετε κύριε Πρόεδρε .

Γιατί δεν λέτε στον λαό την αλήθεια. Η Δευτέρα ενδείκνυται ψυχικά για τέτοια εγχειρήματα.Δοκιμάστε το κύριε Πρόεδρε αποφεύγοντας ό,τι χειρότερο έχετε κατά νουν. Τον εκ νέου εμπαιγμό του πληθυσμού της Ελλάδος.
Ευθαρσώς αμέσως και άνευ περιστροφών, τα φτωχά Ελληνικά σας εδώ δεν ασκούν επιρροή, πείτε σε τι κατάσταση είμαστε και όχι αν δεν συμβεί αυτό και εκείνο τότε η ιστορία θα μας έχει πρώτη σελίδα .

Γιατί αναζητείτε συναίνεση κύριε Παπανδρέου; Μήπως δεν έχετε ικανοποιητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία ; Μήπως δεν σας στηρίζει το από την δική σας επιλογή συγκροτηθεν Υπουργικό συμβούλιο ; Μήπως η Ε.Ε και το ΔΝΤ ομού μετά της Μέγα Τράπεζας των Βρυξελλών δεν σας στηρίζει πλέον ; Τι έπαθε ο γάιδαρος και κλαίει; [παράφραση αλλά πετυχημένη εκ των πραγμάτων]

Κύριε Παπανδρέου ...
Την αλήθεια για μια φορά μόνο και θα δείτε ότι ο λαός είναι και ευφυής και μεγαλόθυμος αν όχι μεγαλόψυχος .

Πείτε καθαρά ότι α/ δεν αντέχουμε στην ίδια βάρκα να κρατάμε βάρος 200 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους. β/ Πείτε ότι δεν προχωράει η χώρα με συνδικαλιστές. Τι τους θέλουμε άραγε τους συνδικαλιστές αν έχουμε εργαζόμενους εργοδότες και δικαστήρια; Μια επιθεώρηση εργασίας θα είναι αρκετή. Για πείτε λίγο στους Έλληνες , κύριε Παπανδρέου, τι μισθό παίρνει ο συνδικαλιστής στην Σουηδία. [μην το κάνετε διότι θα σας επιπλήξουν σφοδρά !].
Πείτε τις δύο αλήθειες και κάντε ότι καταλαβαίνετε.

Α! και μην ξεχάσω να πω ότι απαραίτητα να πείτε ότι ο πατήρ σας υπήρξε λαοπλάνος.

Τούτο απαραίτητα. Άλλως εσείς θα είστε πλιατσικολόγος.


Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος από το Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.