Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Στην Ελλάδα οι μεγάλοι κλέφτες είναι ΝΟΜΙΜΟΙ πάνω απ όλα. (Σιγά την είδηση, αλλά δε πειράζει, διαβάστε τη συνέχεια και θα καταλάβετε)


Σάλος ξέσπασε με τις αναδρομικές αποζημιώσεις – επιδόματα, πείτε τα όπως θέλετε των συνταξιούχων βουλευτών. Πομπώδεις δηλώσεις νυν Υπουργών και βουλευτών, ότι δεν θα πάρουν φράγκο... δεν ντρέπονται μέσα στη κρίση να ζητάνε, κλπ. Η υποκρισία ως συνήθως περισσεύει. Τώρα θέλουν να βγάλουν και λίστα των «δικαιούχων» λένε.
Γιατί δεν βγάζουν μια λίστα ΕΚΕΙΝΩΝ που δημιούργησαν το νομοθετικό πλαίσιο και εκείνων που το ενέκριναν και το ψήφισαν ; Όχι δηλαδή για να γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος. Το Ψάρι από πού λένε οτι βρωμά ;

Γνωρίζετε, ως ακραίο παράδειγμα , πως οι ναζήδες πριν αρχίσουν τη λειτουργία των κρεματορίων είχαν ρυθμίσει νομοθετικά, πριν, για το ποιος θα τα επισκέπτεται να τα «τιμήσει» ή με χειρότερα ωμά –σκληρά, λόγια για το ποιος ΝΟΜΙΜΑ με βάση το δίκαιο τους τότε θα υποχρεώνεται να γίνει σαπούνι ή όχι εκεί; Λαμπρά !
Μαθαίνει λοιπόν ένας συνταξιούχος βουλευτής ότι έχει λαμβάνειν αναδρομικά ένα χ πόσο που έχει νομοθετηθεί υπέρ του. Έχει νόημα αν ήταν και αυτός συμμέτοχος στη πίεση για τη ψήφιση του νόμου ; Ας πούμε έστω ναι. Και εγώ λοιπόν, ζητώ από το κράτος αύριο, επειδή γράφω θαυμάσια άρθρα στη εγκληματικότητα (sic), από το κράτος ατομική επιδότηση 250.000 ευρώ. Εάν μου το εγκρίνουν νομοθετικά ο κύριος υπεύθυνος δεν θα είναι η άθλια κουτοπονηριά μου και οι άριστες γνωριμίες μου με άριστους ανθρώπους αλλά εκείνος ή εκείνοι που νομοθέτησαν με τον Α ή Β τυπικά νόμιμο τρόπο και δικαίωσαν το αίτημα μου !

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.
Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας επιτέλους.

Πόσα ΝΟΜΙΜΑ νομοσχέδια έχουν περάσει με εμβόλιμες άθλιες τροπολογίες άσχετες ενίοτε του νομοσχεδίου που φωτογραφίζουν πλούτη σε ΝΟΜΙΜΟΥΣ δικαιούχους ;
Πόσους ΝΟΜΙΜΟΥΣ μισθούς έχουν στον ΟΠΑΠ ή στα ΕΛΠΕ ; 18 ή 19 ;
Πόσα ΝΟΜΙΜΑ χρήματα παίρνουν ετησίως μερικοί στον ΗΣΑΠ , 100.000 ευρω και άνω;
Πόσες ΝΟΜΙΜΕΣ offshore έχουν άκηδες και άκηδες ;
Πόσο ΝΟΜΙΜΗ είναι η προμήθεια που παίρνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ως «προμήθεια» (;) από τη αύξηση της μισθοδοσίας των εργαζομένων της ΔΕΗ ;


Όλα ΝΟΜΙΜΑ είναι. Ακριβώς τόσο νόμιμα όσο και το κοντά 1 δις ευρώ που πήρανε οι Έλληνες δικαστές μας επιδικάζοντας επιδόματα υπερωρίες πείτε τα βαφτίστε ΟΠΩΣ θέλετε προ διετίας.

Φώναξε, διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανείς γι αυτές τις.. «νομιμότητες» ;

Όχι, και καλά έκανε !!!

Γιατί ;

1) Εάν ήταν συμμέτοχος τα σύγχρονα προοδευτικά ήθη θα τον βγάζανε ξέρετε τι.
2) Εάν ήταν αμέτοχος και το κατήγγειλε θα είχε τη τύχη του Αθανάσιου Διάκου στη δίκαιη κατά τα άλλα κοινωνία μας.

Φανταστείτε πριν ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο Siemens να έβγαινα εγώ από εδώ, και επώνυμα, και να έλεγα ότι ο κ. Μαντέλης παίρνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χορηγίες από την εν λόγω εταιρία.

Εάν ήταν τότε και βουλευτής με τη βοήθεια μάλιστα της βουλευτικής του ασυλίας πόσο πολύ «βαθιά» θα με είχε καταξεσκίσει ; Νόμιμα πάντα βέβαια…

Η Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί αν κάποτε όλοι δεν καταλάβουμε πως δεν πρέπει να αμφισβητούμε την προφανή αλήθεια και για μας και για τους άλλους.

Δεν έχει νόημα πλέον για το ποιος είναι αμέτοχος η συμμέτοχος. Νόημα έχει η αλήθεια και η κοινή λογική. Αυτές οι δύο έχουν πλήρως ενταφιαστεί για χψζθκηηφηιςε και εις το άπειρο, για ατομικά, συλλογικά, συντεχνιακά, μικροπολιτικά, μακροπολιτικά, ακόμα και ιδεοληπτικά ΝΟΜΙΜΑ συμφέροντα. Αν δεν τις αναστήσουμε, τα παιδιά όλων μας θα γίνουν Ισλαμαμπάντ. Και των δικαίων και των αδίκων. Και των ΝΟΜΙΜΩΝ και των Παράνομων.


Ας σταματήσουμε κάποτε λοιπόν τα "ανέκδοτα" αυτής της ΝΟΜΙΜΗΣ υποκρισίας.

Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.