Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Δείτε επιτέλους ποιοι και πώς δολοφόνησαν την Ελλάδα.




   Η Ελλάδα ΜΑΣ δεν καταστράφηκε από τσουνάμι. Δεν μολύνθηκε από ραδιενέργεια. Δεν εξαφανίστηκε όταν έπεσε μετεωρίτης πάνω της. Δεν δηλητηριάστηκαν όλοι οι Έλληνες από ψεκασμούς. Δεν έγινε ποτέ ο καταστροφικός σεισμός.
Σίγουρα τα κοράκια του εξωτερικού εποφθαλμιούσαν αλλά και επεμβαίνουν. Σίγουρα μας κάνουν τη ζωή δυσκολότερη. Σίγουρα χρηματοδότησαν και προδότες για να μας σκάψουν τον λάκκο μια ώρα αρχύτερα.

Η πραγματικότητα όμως είναι μία : Η Ελλάδα δολοφονήθηκε αρχικά από πολλούς Συννέλληνες μας, με τον Α ή Β τρόπο. Πολλοί «άριστοι» Συμπατριώτες μας ήταν οι αρχικοί και τελικοί δολοφόνοι της χώρας μας.

Το μεγάλο έγκλημα άρχισε όταν εμφυσήσανε μια ανήθικη νοοτροπία κάποιοι στον Νεοέλληνα. Ακολούθησε η πολιτική ασυδοσία, τα μικροσυμφέροντα, η ομαδοποίηση αυτών, ακόμα και η παρανοϊκή ΝΟΜΙΚΗ θεσμοθέτηση παρασιτικών φαινομένων.
Τέλος ήταν πλέον θέμα χρόνου η πλήρης διαφθορά αυτού του κράτους και η κατάρρευση του.

Αφήστε αφαιρετικά και τους άθλιους χειρισμούς της παρούσας κυβέρνησης.
Αρμενίζει καταστροφικά και ήδη έχει αποκαλυφθεί η ανικανότητα της.

Έτσι στραβά που αρμενίζει όμως αυτός ο λαός με το καρκίνωμα νοοτροπίας που εισήγαγε κυρίως ο Α. Παπανδρέου, αργά ή γρήγορα θα δημιουργείτο μια αναπότρεπτα θνησιγενής ανωμαλία, ένα αργό αλλά σίγουρο και σταθερό δηλητήριο.

Αν δεν αλλάξουμε μυαλά ΟΛΟΙ οι Έλληνες έστω κι αν επιβιώσουμε ως χώρα έχουμε να ζήσουμε και να δούμε πολλούς Γιωργάκηδες και Άκηδες και πάσης φύσεως ανταλλάγματα ξεπουλήματος με πετρέλαια και ΑΟΖ ή όχι, ακόμα και στο βαθύ μέλλον, έστω κι αν επιβιώσουμε, αν…

Εκτός κι αν οι Πακιστανοί με την επιμειξία κατόπιν του εποικισμού που θα μας κατακλυσει τελικά, ανεβάσουν τον τωρινό πνευματικό πολιτισμό μας (sic). Τόσο ωραία και καλά αλλά και ΝΟΜΙΜΑ.

Το θέμα δεν είναι αν μαζί τα φάγαμε, ή πόσοι τα φάγανε ή πως αφήσαμε να τα φάνε ή πως αφήσαμε να μας φάνε.

Το θέμα είναι πως ΟΛΟΙ πρέπει να συνειδητοποιήσουμε Αθώοι ή Ένοχοι πως με την επικρατούσα νοοτροπία δολοφονούμε το κράτος μας και σίγουρα (όχι το μέλλον τους μόνο, αλλά και τα ίδια τα) τα παιδιά μας.

Εάν δειλιάζουμε στην έκφραση παρρησίας και στηλίτευσης της προφανούς αδικίας και αλήθειας.
Εάν ο κάθε συντεχνιακός κλάδος συνεχίσει την ιδιοτελή βιόλα του.
Εάν η προπαγάνδα των γνήσιων Εθνοπροδοτών πάντα «βρίσκει και τα κάνει» και επιβάλλει μάλιστα και τη παράνοια της ως θέσφατο μοναδικό τρόπο δήθεν προόδου.
Εάν ο κάθε Έλληνας πολίτης συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι δεν υπάρχει αύριο, εάν δεν αντιδράσει σε κάθε αδικία που αφορά πρωτίστως τη δική του θέση στη κοινωνία και όχι γενικά και αορίστως εναντίον της πολιτείας.

Εάν δεν γίνουν αυτά μη νομίζετε πως υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ :

Α) Η επιτυχημένη ενίοτε προπαγάνδα της Αναρχοαριστεράς που στο όνομα της διεθνιστικής «πολιτικής θρησκείας» της δεν αναγνωρίζει ουσιαστικά ΚΑΝ την ύπαρξη του Ελληνικού κράτους και επιθυμεί να το διαλύσει με κάθε τρόπο !
Β) Η εισβολή που δεχόμαστε ουσιαστικά από τον λαθροεποικισμό Ισλαμιστών όπου με τα βάρβαρα «ήθη» τους σίγουρα θα μας κάνουνε Μπαγκλαντές, ή θα μας σφάξουν, αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Παρελκόμενο εδώ και η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας. Είναι εισβολή, έχουμε ήδη 2.000.000 τι άλλο θέλουμε να το καταλάβουμε ; Θέλει κανείς και δεύτερο επιχείρημα ;
Γ) Η εσωτερική μας διαφθορά σχεδόν (;) παντού. Κλέβουμε ως λαός περισσότερο από σχεδόν κάθε μέσο όρο άλλων, και δη, υπανάπτυκτων λαών. Το δημόσιο παράλληλα έχει τριπλάσιους υπάλληλους, όπου και εμφανίζει παντού σπατάλη και ελλείμματα. Παράγουμε πολύ λιγότερα από τις ακόμα και πραγματικές ανάγκες μας που σημαίνει χρέη, χρέη χρέη. Νέα κάθε μέρα χρέη, και όχι ΜΟΝΟ τα «μνημονιακά»


Τι κάνει τώρα η κυβέρνηση ; Τίποτα : Οι περισσότεροι φιλανθρωπιστές, ψηφοθηρικοί και δειλοί Υπουργοί, ό,τι έκοψε από αποδοχές το Μνημόνιο, το ξαναέδωσαν –πίσω πόρτα (πόσοι ανοίγουν κερκρόπορτες σήμερα άραγε ;)- με υπερωρίες και οδοιπορικά. Οι στρατιωτικοί επειδή υπηρετούν «πρώτα» την πατρίδα, φυσικά και δεν υπέστησαν καμία μείωση αποδοχών, οι δικαστικοί συνεχίζουν και παίρνουν φέτος αναδρομικά (ευτυχώς «μόνο») 140 εκατομμύρια (από τα 900 που επιδίκασαν στον εαυτό τους το 2007 – εδώ ταιριάζει το «εμού του ιδίου» ; -), στα ΕΛΠΕ, οι 17 μισθοί (;), το φαγοπότι με δωρεάν καντίνα αλλά ταυτόχρονα ΚΑΙ επίδομα σίτισης να συνεχίζεται, στη ΔΕΗ που ΠΑΝΤΑ λένε ότι αγωνίζονται για τον λαό και με τα 30 εκατομμύρια φανταστικής αλλά και χυδαιονομοθετημένης θέσπισης επιδοτήσεων της ΓΕΝΟΠ, και με φυσικά μόνιμο εκβιασμό βέβαια ότι θα ξηλώσουν τις ασφάλειες αν δεν εκπληρωθούν τα αιτήματα τους.
Πόσα παρανοϊκά επιδόματα τελικά έκοψε το ΠΑΣΟΚ ; 

Εδώ το «μνημόνιο» απέτυχε ή η καφενειακή παρεούλα του κ. Πρωθυπουργού ;


Βρήκανε τώρα και το φάντασμα της ακροδεξιάς αλλά...

Ξεχνάνε βέβαια πως αυτοί ωθούν τον Ελληνικό λαό να την δει τελικά ως μοναδική πολιτική ελπίδα (και κατόπιν ωρίμου σκέψεως παρακαλώ) επειδή μας έχουν φέρει ως κράτος οι «λοιπές» δημοκρατικές δυνάμεις και «δυναμικές μειοψηφίες» στο χείλος του Ζαλόγγου.

Αυτό το ξεχνάνε…

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.