Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ : ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ακόμα και την κομπίνα που θα κάνατε για να βγει λάδι ο Τσοχατζόπουλος. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ !




Εδώ πλέον μιλάμε με γεγονότα. Έχουμε προβλέψει δίχως να είμαστε μάντεις το τι κομπίνα ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνει για να μη μάθουμε ποτέ την αλήθεια έστω κι αν δεν υπήρχε αποτρεπτικός (άθλιος) νόμος. Όπως ακριβώς το περιγράψαμε έγινε ! Δευτέρα 2 Μάιου γράψαμε σε τίτλο :

 «Αποκαλύπτουμε ότι η πραγματική κοροϊδία με τον κ. Τσοχατζόπουλο βρίσκεται αλλού από ότι μας λένε !!!»

   Τότε, κοντολογίς, γράψαμε ότι ασχέτως αν απαλλαχθεί λόγω της άθλιας νομοθεσίας που έχουμε, παρ όλα αυτά ότι το ΣΔΟΕ έχει διεθνή δικαιοδοσία να ελέγξει τα οικονομικά του για να δούμε αν ο άνθρωπος είναι αθώος ή όχι. Γράψαμε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ και κάτι άλλο όμως :

«Ούτε αυτό τελικά δε θα γίνει: Η έρευνα θα σκαλώσει ως δια μαγείας σε τεχνικές νομικές δυσκολίες και ανακρίβειες και ούτε αυτό δεν θα επικαιροποιηθεί ,έστω κι αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ουσιαστικά αποτρεπτικοί νόμοι για να μην γίνει – πραγματωθεί !!!

Άρα, το πιθανότερο είναι, να δούμε πως όλο και κάποιο "τυχαίο" νομικό λάθος θα υπάρχει στα εντάλματα με αποτέλεσμα να … - πως το είπανε παραπάνω - ; «ενδεχομένως να μπλοκάρουν τον έλεγχο ή και να τον ακυρώσουν».
Συνάμα θα φανεί και στην εξέλιξη της Ιστορίας στο πόσο «λάθος» κάναμε ή όχι.»

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ 2 ΜΑΙΟΥ !!!
(Παρακάτω σας δίνουμε και το λινκ αλλά έχουμε φωτογραφίσει και εδώ το ΑΡΧΙΚΟ άρθρο της «εγκληματικότητας».)

Σήμερα τώρα διαβάστε τι έγινε στη Βουλή:




Ο τίτλος εδώ είναι :

Σκάνδαλο υποβρυχίων: Επίθεση Βενιζέλου σε ΝΔ και... ΣΔΟΕ
Αφορμή κατάθεση υπαλλήλου που ανέφερε ότι το ΥΠΕΘΑ καθυστέρησε να δώσει τα στοιχεία που ζητήθηκαν
Και η πηγή :
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=402836&h1=true

Άρχισαν λοιπόν νωρίς τα όργανα της ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ακόμα και εντός Ελλάδας (μη γίνει το ΛΑΘΟΣ και ΔΕΝ βρεθεί κανείς μαξιλαρομάχος στο εξωτερικό και εκτεθούμε) !

Δεν γνωρίζουμε εδώ αν υπάρχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος κάποιος από τους δύο (Βενιζέλος ή ΣΔΟΕ) ή και οι δύο όπου ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΜΑΧΟΥΝ για να καλύψουν !

Η ουσία εκτός από τη πρόβλεψη – αποκάλυψη μας ξέρετε ποια είναι ;

Ότι ήδη έχει εξακριβωθεί ότι έχει προέλθει από την Morgan Stanley λογαριασμός σε μια από τις την περιβόητες offshore χρήμα 7.500.000 ευρω. Σε δραχμούλες θέλετε (;) που είναι και επίκαιρο ; ( 2,5 δισεκατομμύρια και κάτι «ψιλά» εκατομμύρια…)
Δικαιούχος εμφανίζεται ο ξάδερφος του κ. Τσοχατζόπουλου ! Από εκεί αγοράστηκε το πολυτελές διαμέρισμα της κόρης, άλλα ακίνητα, και μάλιστα ένα από αυτά παρχωρήθηκε λένε στο Βατοπαίδι του Εφραίμ ! Δεν γράφουμε μπούρδες ή σας κοροϊδεύουμε ! Αυτή είναι η πραγματικότητα - τραγωδία – ανέκδοτο. Και φυσικά ακόμα το… συζητάμε !

Διαβάστε τώρα 2 ΜΑΙΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ !





http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_2714.html


Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Αλλά θα σας λέμε την αλήθεια πάντα με κάθε τίμημα.
Συγχαρητήρια πάντως στους επαγγελματίες για τις πληρέστερες αναλύσεις τους και ενημερώσεις τους !

ΔΕΚΤΗ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.

ΤΕΛΟΣ - STOP


Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.