Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πόσο πολύ μας έλειψε η Ολυμπιακή και οι συνδικαλιστές της ;


   Είτε πάμε σε χρεοκοπία, είτε σε μνημόνιο 2 είτε σε ημι-πτωχευτική αναδιάρθρωση, είτε πληρώνουμε, είτε ΔΕΝ πληρώνουμε... Το αποτέλεσμα αργά η γρήγορα θα είναι το ίδιο : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Καταστροφή και του Ελληνικού Έθνους πόσο μάλλον του κράτους. 
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται για τους απαισιόδοξους και όχι για τους αισιόδοξους. 
Με άλλα λόγια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι ακριβώς «μόρφωμα» θα είναι το «Ελληνικό κράτος» σε λίγα χρόνια μετά την εφαρμογή της Α ή Β ή Γ καταστροφικής «λύσης». Δεν είναι μόνο το οικονομικό και οι διεθνείς τοκογλύφοι αν θέλετε, είναι η εισβολή και ο εποικισμός Ισλαμιστών που κάποιοι αποκαλούν «μετανάστες». Είναι Η φιλικότατη μας Τουρκία κλπ κλπ.

   Η αλήθεια είναι πως φτάσαμε στη χρεοκοπία από μια κακώς νοούμενη δημοκρατία, από τον εκβιαστικό φασισμό συνδικαλιστών και ακραίων μειοψηφιών. Επικουρικά, με τη προδοτική, σιωπηρή ή παρεμβατική συναίνεση, φυσικά, ολίγιστων, δειλών και απατεώνων πολιτικών.
Ή ένα από τα τρία ή και κάτι και από τα τρία αν προτιμάτε.

Μετά μας προέκυψαν και οι δανειστές και επιδεινώθηκε η κατάσταση. Το να τα ρίχνουμε τώρα όλα στους (τοκογλύφους) δανειστές σημαίνει ένα πράγμα:

Πως δεν αναγνωρίζουμε τον δικό μας «κακό εαυτό»

Το 2009 το κράτος ξόδευε κοντά 40 δις ευρώ περισσότερα απ’ όσα εισέπραττε, και είχαμε τον πάσης φύσεως συνδικαλισμό να απαιτεί να φάει κι άλλα. Όταν διαπιστώσαμε ότι η οικονομία είναι ένας τρύπιος τενεκές , εμείς συνεχίσαμε να συζητάμε για την όποια συνδικαλιστική «ανάπτυξη» και με ποιο μεταφυσικό τρόπο θα απιτήσουν και θα συνεχίσουν να «επιδοτούνται», χωρίς καν να παράγουν (ενίοτε) !

Για την Ολυμπιακή, τότε. πληρώναμε όλοι οι Έλληνες 1 δις ευρώ το διήμερο !

Πόσο μας λείπει άραγε τώρα η Ολυμπιακή και οι αντίστοιχοι «Φωτόπουλοι» συνδικαλιστές της ; Διαλύθηκαν μήπως οι Αεροπορικές συγκοινωνίες ;
Οι όποιες λύσεις προϋποθέτουν άλλωστε περικοπή των δαπανών. Για την ακρίβεια, περικοπή των παράλογων δαπανών για το δημόσιο. Πράγμα που έχει καταφέρει άριστα να αναστείλει την πολιτική αυτή, ως τώρα, και συνεχίζει, το κατά κανόνα σοσιαλιστικοαριστερίστικο συνδικαλιστικό κίνημα. Επικαλούμενο δε και Εθνικά συνθήματα, τελείως, μα τελείως, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ !

Η περικοπή των δαπανών είναι προαπαιτούμενο της κάθε ανάπτυξης. Πως λοιπόν είναι δυνατόν να υπάρξει ανάπτυξη όταν :

Οι υπάλληλοι της βουλής ακόμη απολαμβάνουν 16 μισθούς, των ΕΛΠΕ 17 του ΟΠΑΠ 18 τη στιγμή που ετοιμάζεται η κυβέρνηση να μειώσει μισθούς και συντάξεις απλώς και μόνο ποσοστιαία και ισοπεδωτικά του ιδιωτικού και δημόσιου εν γένει τομέα ξανά;

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ουσιαστικά διεκδικούν ακόμα και την κυριότητα και της επιχείρησης για να πέσει στα «δικά τους χέρια» και όχι σε «ξένων χέρια»…

Η δίωξη των μεγαλοφοροφυγάδων. Δημοσιεύτηκαν κατάλογοι με διευθύνσεις και ονόματα. Τα ακούσαμε και τα μάθαμε. Δεν μάθαμε τι ακολούθησε ή μάλλον γνωρίζουμε τι ΔΕΝ ακολούθησε, γι αυτό και δεν το μάθαμε.

Για τους συνδικαλιστές κυριαρχεί ουσιαστικά η παράφραση του συνθήματος : «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης»
Όλα τ’ άλλα που λένε είναι το ντεκόρ και το περιτύλιγμα για να «χωνέψει το μυαλό» μας, την προπαγάνδα τους και την πλύση εγκεφάλου.

Λύσεις έτοιμες, ακόμα και στα συρτάρια, οικονομικής ανάκαμψης υπάρχουν.

Αλλά…
Δεν υπάρχει στοιχειώδης επιστημονικός έλεγχος. Δεν υπάρχει στοιχειώδης Εθνική ομοψυχία. Δεν υπάρχει στοιχειώδες Πολιτικό θάρρος της εφαρμογής των.

Εάν αυτά τα «ΔΕΝ υπάρχουν» εξακολουθήσουν να ΜΗΝ υπάρχουν, στο άμεσο μέλλον, μην περιμένετε η Ελλάδα «να υπάρχει», δηλαδή να γλιτώσει από την καταιγίδα που μας έρχεται.

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κατηγορήσουμε τους κακούς δανειστές και να πάμε να κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ σπίτι μας.

Ε και λοιπόν ;

Αυτοί ήταν είναι και θα είναι «κακοί», ενώ ΕΜΕΙΣ, θα γίνουμε και θα είμαστε πάντα ένα βουλιαγμένο κράτος με νοοτροπία Μπαγκλαντές, συνθήκες Μπαγκλαντές, πολιτική ηγεσία Μπαγκλαντές, και θρησκεία ακόμα Μπαγκλαντές με τον ήδη ανεξέλεγκτο υφιστάμενο εποικισμό.

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα Συνέλληνες. Είτε είστε πατριώτες, κομματικοί ή όχι, υπερπατριώτες, εθνικιστές, Ελληναράδες, ή και ακόμα διεθνιστές, ο,τι και νάστε ή να είμαστε.

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.