Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ : Οι Αμερικάνοι σκότωσαν το «όνομα» Μπιν Λάντεν και όχι τον πράκτορα τους !


Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε με πάσα επιφύλαξη, αλλά και πραγματικό φόβο, μια Ιστορία όπου τα στοιχεία της, με βάση τη κοινή λογική μας οδηγούν σε ολέθρια συμπεράσματα. Επειδή συνήθως ενημερωνόμαστε από ξενόγλωσσα forums και blogs το τελευταίο τριήμερο κάναμε μια συλλογή στοιχείων και συνθέσαμε έτσι ένα μωσαϊκό, όπου κοντολογίς η αλήθεια κλίνει στα εξής συμπεράσματα δίχως να είμαστε καθόλου επιρρεπείς στη συνωμοσιολογία :

1) Το άτομο που εμφανιζόταν ως Μπιν Λάντεν ήταν "βαθύς" μυστικός πράκτορας της CIA
2) Το άτομο που εμφανιζόταν ως Μπιν Λάντεν είναι ζωντανό !
3) Το άτομο που εμφανιζόταν ως Μπιν Λάντεν ήταν ο Μπιν Λάντεν, αλλά «σκότωσαν» μόνο το όνομα του και όχι αυτόν !
4) Η Επιχείρηση έγινε μάλιστα με τον κωδικό «μυγοσκοτώστρα» (δεν είναι δικά μας λόγια αυτά) όπου και όλως «τυχαία» για να αποφευχθούν διαρροές από ασύρματη επικοινωνία συντονιζόταν από το «Twitter» όπου και διέρρευσε και το όνομα ενός εκ των συντονιστών !

Ας αρχίσουμε από το τελευταίο :

Ο Σουχαΐμπ Ατάρ είναι ένα τυχαίο (;) και πολύ μυστήριο άτομο. ΤΥΧΑΙΑ, τον τελευταίο καιρό εγκαταστάθηκε σε στρατηγικό σημείο κοντά στην οικία Μπιν Λάντεν, ειδικός σύμβουλος πληροφορικής, με το… επιχείρημα να βρει «την ησυχία» του.
Όταν αρχίζει λοιπόν η επιχείρηση, ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ όταν αρχίζει ΤΥΧΑΙΑ, στέλνει μήνυμα στο «Twitter»
«Φύγε ελικόπτερο πριν βγάλω τη γιγάντια μυγοσκοτώστρα μου».
Όταν κατά τύχη - ΤΥΧΑΙΑ-  πάλι ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση στέλνει αυτό το μήνυμα :
«Θα έλεγε κανείς ότι η γιγάντια μυγοσκοτώστρα μου δούλεψε»

Τώρα θέλει ΑΠΟΤΟΜΑ, ξανά "την ησυχία" του, ενώ πριν θριαμβολογούσε. ότι ήταν αυτός που το μετέδωσε πρώτος:  Αντίφαση, (ΤΥΧΑΙΑ) ναί ή όχι ;

Με τι ρεύμα δούλευε ο δικός του υπολογιστής και με τι δίκτυο ; Είχε ο φορητός του «πυρηνικές» μπαταρίες; Δεν είναι γνωστό, πως όταν γίνεται επιχείρηση τόσο ύψιστης σημασίας και ειδικά από τους Αμερικάνους νεκρώνεται και ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ σε ευρύ φάσμα το κάθε τηλεπικοινωνιακό δίκτυο συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Ίντερνετ. Ιδιαίτερα αν κινηματογραφούν οι ίδιοι την επιχείρηση – για να μην υποκλέψει κανείς την μετάδοση - ; Ναι ή όχι ; 

Πως είναι δυνατόν ο εν λόγω κύριος να είχε ρεύμα αλλά και Ίντερνετ ; Και τι σύμπτωση αυτές οι «μυγοσκοτώστρες» !!! «Σοκ και δέος» προκαλούν αυτά ΤΥΧΑΙΑ συνθηματικά.

Ο Μπιν Λάντεν δεν είχε ίντερνετ στην οικία του αλλά ούτε και τηλέφωνο.
Μίλησε όμως κανείς ή όχι για το προσωπικό «δορυφορικό» τηλέφωνο του Μπιν Λάντεν ;

Ο Μπίν Λάντεν δεν ήταν τυχαίο άτομο. Αποδεδειγμένα συνεργάστηκε με τους Αμερικάνους, όταν στη σοβιετική εισβολή του 1979 ο Λάντεν Ως ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ (ένας ζάμπλουτος άνθρωπος) εγκαταστάθηκε στο Αφγανιστάν όπου ενώθηκε με τους Μουτζαχεντίν πολεμώντας επί μια δεκαετία ! Αναλυτές υποστηρίζουν αλλά και η ίδια η πραγματικότητα το επιβεβαιώνει , ότι σε αυτή την περίοδο η CIA, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στον εξοπλισμό, την εκπαίδευση και τη χρηματοδότηση των Μουτζαχεντίν συμπεριλαμβανομένου και του ήδη «φυσικού» (βαλτού ;;;) ηγέτη Μπιν Λάντεν.

Τότε στρατολογήθηκε από την CIA με πιθανό κωδικό ονόματος «FLY» (με πάσα επιφύλαξη). Η Ιστορική του συνέχεια εδώ γνωστή : Ενώ έχει διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ κηρύσσει ιερό πόλεμο εναντίον τους, και με ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ που ΔΕΝ απομειώνουν, όμως ανάλογα, μυστηριωδώς, την ατομική περιουσία του, στρατολογεί το ισχυρότερο δίκτυο τρομοκρατών, όπου τα αποτελέσματα των κατοπινών ενεργειών του τα γνωρίζουν όλοι.

Περνάνε δέκα χρόνια και δέκα σχεδόν πόλεμοι έχουν γίνει δήθεν εξαιτίας του, ενώ αυτός ως δια μαγείας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ κι ενώ το παίζει κυνηγημένος διαμένει σε βίλα κοντά σε μια από τις 20 μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου !

Μετά από 10 χρόνια τον βρίσκουν από τον «courier του», λένε, και σε μια «επιχείρηση αστραπή» και ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ !

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ !

Στο δεύτερο μέρος, πιθανότατα αύριο, (αν μας αφήσουν να το γράψουμε), θα σας υποδείξουμε σημεία, πως εκεί στην Καμπούλ στο Αφγανιστάν ο Αμερικάνικος παράγοντας έχει καλύτερη οργάνωση για εγχείρηση πλαστικής στο πρόσωπο και γιατί. 

Γιατί πολιτική τους είναι να μην διαρρεύσει ούτε μία φωτό έστω κι αν τα «μοντάζ» είναι ήδη έτοιμα ; 
Γιατί όταν πλέον δεν είχε καμία ανάμειξη τα τελευταία χρόνια ξαφνικά τον ανακάλυψαν για να τον «εξαφανίσουν» ; 
Αναρωτήθηκε ποτέ κανένας πως τα τελευταία χρόνια οι «ζούφιες» απειλητικές δηλώσεις του δήθεν εναντίον των ΗΠΑ, ουσιαστικά εξυπηρετούσαν την επεκτατική πολιτική των ΗΠΑ ; 
Γιατί χρονικά έτσι αρχίζει ο προεκλογικός αγώνας για τη δεύτερη προεδρία του Ομπάμα ;

Τέλος...

Για να μη νομίζουν μερικοί «που γνωρίζουν», ότι ρίχνουμε «άδεια για να πιάσουμε γεμάτα», τους πληροφορούμε πως το άτομο με το τέως όνομα Μπιν Λάντεν βρίσκεται ήδη στην ευρύτερη περιοχή του Μαιμι των ΗΠΑ με σάρκα και οστά ζωντανός και υγιέστατος. Με ελαφρώς διαφορετικό πρόσωπο (μάλλον ξανθός πλέον και δίχως μούσι). Ή έχει ήδη πάρει σύνταξη ή ετοιμάζεται να εκτελέσει νέα αποστολή. Απολαμβάνει πλουσιοπάροχης φιλοξενίας των ΗΠΑ με μερικές από τις «αγαπημένες» συζύγους του, όπου με δική του πιθανόν βούληση, και ως τίμημα, αυτής βασιλικής φιλοξενίας, «εθυσίασε» «δικούς του ανρώπους» στην επιχείρηση «μυγοσκοτώστρα» (δεν φταίμε εμείς για την φαντασία των Αμερικάνων να βαφτίζουν έτσι τις εικονικές επιχειρήσεις τους).

Με πάσα επιφύλαξη ΠΑΝΤΑ, αλλά και με πολλές πληροφορίες «έκπληξη».


Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.