Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αποκαλύπτουμε ότι η πραγματική κοροϊδία με τον κ. Τσοχατζόπουλο βρίσκεται αλλού από ότι μας λένε !!! ΜΟΝΟ ΕΔΩ.



Η παρούσα, απόλυτα τεκμηριωμένη αποκάλυψη, είναι μια έμμεση απόδειξη, γιατί και ποιος είναι πραγματικά ο λόγος που προσπαθούν να «φιμώσουν» τα blogs !



Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με την διαμάχη ΛΑΟΣ – ΝΔ ή και ΠΑΣΟΚ. Εμείς θα σας αποκαλύψουμε κάτι τελείως καινούργιο απλό και κατανοητό που κανείς τους δεν το έχει πει! Δεν θα ασχοληθούμε εδώ, εάν πέρασαν άλλα νομοσχέδια λόγω του πυροτεχνήματος της υπόθεσης. ΟΧΙ ! Θα σας πούμε κάτι που επιβάλλεται να κάνει η Ελληνική πολιτεία στην υπόθεση αυτή, και ούτε αυτό, που έχει το απόλυτο δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να κάνει, αλλά ούτε αυτό, επαναλαμβάνουμε, δε θα πράξει τελικά !

Απλά και κατανοητά :

Ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι απίθανο να καταδικαστεί (σιγά την είδηση, θα πείτε, και συμφωνούμε). Τον θωρακίζει νομικά ο αθλιότερος Συνταγματικός (αλλά, απόβλητος νόμος, του όλου πνεύματος του Συντάγματος), νόμος περί ευθύνης Υπουργών. Όπως περίπου ως παράδειγμα, ουσιαστικά αθωώνεται (δεν φυλακίζεται καλύτερα), ο ομολογήσας μιζαδόροχορηγιολαγνικός κ. Μαντέλης.
Το ίδιο ακριβώς έργο θα επαναληφθεί με τον κ. Τσοχατζόπουλο.
Δεν σας προβληματίζει κιόλας που ο κ. Τσοχατζόπουλος υπεραμύνεται της αθωότητας του ;

Γνωρίζετε τώρα πως αν μη τι άλλο υπάρχει νομιμότατος τρόπος να αποδειχθεί η αθωότητα, ή, η ενοχή του, ασχέτως αν θα καταδικασθεί ή όχι, και πως η Ελληνική πολιτεία υποχρεούται να προβεί ΚΑΙ σε αυτές τις δέουσες ενέργειες ;

Σας το «σφύριξε» αυτό κάνα «πουλάκι» της επαγγελματικής δημοσιογραφίας ;;;

Μπααα…

Διαβάζουμε μάλιστα στον τύπο, «επί λέξει» ακριβώς αυτό : (*)

«Στον έλεγχο της ακίνητης περιουσίας του Άκη Τσοχατζόπουλου επικεντρώνεται η παράλληλη έρευνα του ΣΔΟΕ και των δικαστικών αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με παράνομες πληρωμές στην υπόθεση των υποβρυχίων.
Η έρευνα στρέφεται στο πόθεν έσχες και στο χρόνο απόκτησης των ακινήτων του πρώην υπουργού.
Ωστόσο, οι έρευνες προσκρούουν σε νομικές παραμέτρους που ενδεχομένως να μπλοκάρουν τον έλεγχο ή και να τον ακυρώσουν.» (*)

Από τη στιγμή που το ΣΔΟΕ έχει πάρει την εντολή, βουλευτική προανακριτική επιτροπή για το πρόσωπο του κ. Τσοχατζόπουλου υπάρχει, ΚΑΝΕΝΑΣ, ΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος διεθνής ή όχι δεν μπορεί ουσιαστικά να «μπλοκάρει» τελικά τον έλεγχο !

Και όμως είδατε, άρχισαν τα «προεόρτια» της είδησης που δεν θα μάθουμε ίσως ποτέ…
Ο κ. Τσοχατζόπυλος από την στιγμή που υπεραμύνεται της αθωότητας του μπορεί και να βοηθήσει σε οποιοδήποτε έλεγχο, αν επιθυμεί συντεταγμένα ειλικρινής με τον λόγο του, καλόπιστα. Θα το κάνει ; 

Ο Θεός και η ψυχή του – Αμήν - .

Αν δεν το κάνει πάλι όμως η έρευνα θα προχωρήσει, και εάν προχωρήσει σωστά, δίχως ας πούμε, «τυχαίες» τυπικά συντεταγμένες συνήθως, «λάθος» νομικές αιτήσεις, η έρευνα, μπορεί, και ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να προχωρήσει σε βάθος σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Σε Οφσορικά ή Ελβετικά δεδομένα και ο,τι άλλα (οικονομικά) δεδομένα.

Εάν γίνει σωστά η έρευνα θα καταλήξουμε σε δύο (διαζευκτικά) συμπεράσματα :

1) Ότι ο άνθρωπος (Τσοχατζόπουλος) έχει μια λογική περιουσία (ή ότι είναι άριστος στο κρύψιμο, αλλά και έτσι υπερισχύει το τεκμήριο αθωότητας) και έτσι είναι καθαρός και αθώος και ΤΕΛΟΣ ή υπόθεση.
ή…
2) Εάν του βρούνε δεκάδες ακίνητα, οφσόρ, εκατοντάδες εκατομμύρια σε καταθέσεις… (είπαμε βέβαια ότι ούτε και τότε είναι πιθανόν να πάει φυλακή). Αλλά…

Θα ξέρουμε τότε… πως αναμφίλεκτα αναμφισβήτητα και απόλυτα σίγουρα ότι ο κύριος ήταν είναι και θα είναι ψεύτης κλέφτης και προδότης !

Ούτε αυτό τελικά δε θα γίνει: Η έρευνα θα σκαλώσει ως δια μαγείας σε τεχνικές νομικές δυσκολίες και ανακρίβειες και ούτε αυτό δεν θα επικαιροποιηθεί ,έστω κι αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ουσιαστικά αποτρεπτικοί νόμοι για να μην γίνει – πραγματωθεί !!!

Γιατί ;

Γιατί στην πραγματικότητα η πολιτική μας ηγεσία είναι τόσο ολίγιστη που φοβάται τη λαϊκή κατακραυγή της γνώσεως αυτού του γεγονότος σε συνδυασμό με την επικείμενη α - τιμωρησία του. Άρα, το πιθανότερο είναι, να δούμε πως όλο και κάποιο "τυχαίο" νομικό λάθος θα υπάρχει στα εντάλματα με αποτέλεσμα να … - πως το είπανε παραπάνω - ; «ενδεχομένως να μπλοκάρουν τον έλεγχο ή και να τον ακυρώσουν».

Άλλωστε έχουμε την εντύπωση πως και ν’ αποδειχθεί πως έχει μεγαλύτερη περιουσία ακόμη από τον κύριο Μαικροσοφτ, πάντα θα ισχυρίζεται ότι είναι καθαρός και Αθώος ! Αυτή είναι άλλωστε η σημερινή Ελλάδα της πλήρους υποκρισίας…

Εμείς ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σας αποκαλύψαμε όχι, μόνο, πρώτοι την αλήθεια αλλά και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όποιο βάθος επιθυμεί κανείς στις καταγγελίες μας.

Συνάμα θα φανεί και στην εξέλιξη της Ιστορίας στο πόσο «λάθος» κάναμε ή όχι.

(*) http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/05/2011_389142

Team Apopsis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.