Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τον Ιανουάριο του 2006, επιτράπηκε στους Ιταλούς με νόμο η χρήση όπλων απέναντι σε κακοποιούς, που απειλούν τη ζωή τους. Εμείς εδώ έχουμε την «Εχθροπάθεια» μας ;


Κάποιοι ακατονόμαστοι προπαγανδιστές «προοδευτικοί» μας χαρακτηρίζουν και φασίστες επειδή σας περιγράφουμε πως αντιδρά η υπόλοιπη Ευρώπη στην αύξηση της εγκληματικότητας !

Χθες βγάλαμε τίτλο : «Εάν έβγαζε χθες πιστόλι και αμυνόταν για τη ζωή του, τώρα θα ήταν ένας «φασίστας δολοφόνος». Αύριο θα είναι όμως ένα ακόμη βολικό πτώμα για τους «προοδευτικούς» μας.»

Επί της ουσίας ουδεμία απάντηση ! Και φυσικά εννοούμε τον «προοδευτικό» χώρο, που κάνει διάλογο μόνο εκεί που τον συμφέρει.

Εμείς ρωτάμε απλώς : Ποιος θα είναι ο επόμενος ; Πόσοι θα είναι οι επόμενοι ;

Όταν 300 ή 500 μπαίνουν ανεξέλεγκτα και με εικονικά μάλιστα ονόματα κάθε μέρα στην Ελλάδα, η κατάσταση θα βελτιωθεί ή θα χειροτερέψει ;

Αυτό είναι μείζων ερώτημα όσον αφορά την εγκληματικότητα και την Εθνική Ασφάλεια μας ως ένα απλό κράτος !

Ποιος εδώ κάνει κάτι ; Κανείς !

Κάθε μέρα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Αυτή είναι η Αλήθεια.

Έγραψε χθες ο Π. Μανδραβέλης για την οικονομία :

«….Αυτή που διάφοροι κυβερνητικοί προσπαθούν να εξορκίσουν με ευχολόγια και αντιπολιτευόμενοι με στείρα επιχειρήματα. Υπάρχει ένας δημόσιος τομέας που εξακολουθεί να ξοδεύει περί τα είκοσι δισ. περισσότερα απ' όσα εισπράττει και εξακολουθεί ως χώρα να καταναλώνει περισσότερα απ' όσα παράγει και εξάγει. Μόνο τον Φεβρουάριο (τελευταία στοιχεία) το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών ήταν δύο δισ. μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι, παρά την μεγάλη αύξηση των εξαγωγών τους τελευταίους μήνες, η χώρα χρειάζεται δανεικά χρήματα απ' έξω για να συντηρηθεί. Αυτό σημαίνει ότι όσο κι αν πετύχουμε την ιδανική αναδιάρθρωση του χρέους μας, ακόμη κι αν μπορούσαμε να κουρέψουμε το δημόσιο χρέος στο 100% χωρίς επιπτώσεις από τις αγορές, η χώρα χρειάζεται και πάλι να δανειστεί πραγματικά λεφτά για να εισάγει πραγματικά προϊόντα, ώστε να συντηρήσει το σημερινό επίπεδο διαβίωσης. Πρέπει να το καταλάβουμε. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Αν υπήρχαν θα τις εφάρμοζαν στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία, στην Ισπανία, ακόμη και στη Γερμανία που έχουν τους μισθούς παγωμένους επί μία δεκαετία. Δεν υπάρχει πολιτικός που να μη θέλει τις εύκολες λύσεις, που να μην επιθυμεί να σκορπάει λεφτά για να γίνεται λαοφιλής. Οι Ελληνες πλέον δεν έχουν άλλη επιλογή. Πρέπει να τραβήξουν μπροστά και να τα αλλάξουν όλα. Να αρχίσουν να παράγουν αντί να περιμένουν να πληρωθούν»

(Οι επισημάνσεις δικές μας από το απόσπασμα) :

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_12/05/2011_1295162


Μη νομίζετε πως και στην εγκληματικότητα και στη λαθρομετανάστευση πάμε «καλύτερα». Χειρότερα πάμε, αλλά με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία ! 

Ω τι σύμπτωση, Τυχαίο ;

Το νομικό πλαίσιο που υπάρχει αφενός δεν επαρκεί γιατί ο νομοθέτης δεν φαντάστηκε ποτέ ΕΙΣΒΟΛΗ της Ασίας στην Ευρώπη με τη μορφή λαθρομετανάστευσης και με πρώτο θύμα μάλιστα την Ελλάδα !

Αφετέρου η εφαρμογή των νόμων στο μείζων θέμα αυτό από την παρούσα κυβέρνηση τσίρκο αποκλειστικά μόνο με κλόουν θυμίζει… Δηλαδή όχι μόνο δεν κάνουν κάτι να βελτιστοποιήσουν ή μετριάσουν κάπως την κατάσταση αλλά τα κάνουν ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

Σε αυτό το άρθρο συνοπτικότατα διαβάσατε το τι πάει στραβά γενικά. Περισσότερο συμπυκνωμένα δεν γίνεται… Θα δείτε στο άμεσο μέλλον πόσο μέσα στα πράγματα είμαστε. Μακάρι να μη δικαιωθούμε επ' αυτού.

Team Apopis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.