Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Το «βαθύ λαρύγγι» της ξενοφοβίας. *


Επιτέλους μπορεί να πει κανείς τη προφανή - εμφανή αλήθεια ; 

Έχουμε στην Ελλάδα κάπου 2.000.0000 λαθρομετανάστες ; Προκαλούμε τον οποιονδήποτε να μας πει ποια είναι τα χαρακτηριστικά αλλά και τα συναισθήματα ενός «ξενοφοβικού» Φιλανδού (όπου η χώρα του, κάπως μικρότερη, έχει 12.000 λαθρομετανάστες) κι ενός Έλληνα «ξενοφοβικού» στο ξέφραγο αμπέλι μας, που κάθε μέρα πολλές εκατοντάδες ανεξέλεγκτα μπαίνουν, (των ήδη 2.000.000) !

   Πείτε μας τώρα : Υπάρχει και ο όρος υψοφοβικός. Είναι το ίδιο «υψοφοβικός» ο άνθρωπος που τον έχεις κρεμάσει κάπου ψηλά και απειλείς να τον ρίξεις με τον εν γένει «υψοφοβικό» που αν δει λόφο τα κάνει πάνω του ;

   Έχει χαθεί επίτηδες η αίσθηση του μέτρου και της πραγματικότητας. Η Ελλάδα γίνεται αυτή τη στιγμή η χωματερή της Ευρώπης στο λαθρομεταναστευτικό κι εμείς ΑΚΟΜΑ συζητάμε για ξενοφοβία. 

Θέλουν να γίνουμε το «βαθύ λαρύγγι» που όλα τα καταπίνουμε ;

Όχι, αλλά θα γίνουμε το «βαθύ λαρύγγι» της σωστής πληροφόρησης. *

Θα είμαστε εδώ και θα σας λέμε πάντα την αλήθεια.

Απόδειξη : Πάρτε μια γεύση που κανείς ως τώρα δεν το έχει διακρίνει :

Το μεγαλύτερο τμήμα των ΜΜΕ έχει αφιονιστεί από ένα αριστερίστικο ξύλινο λόγο σκέψης και προπαγάνδας. Ακόμα και αξιόλογοι – ειλικρινείς άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα ! (Θα αναλυθεί εν καιρώ).Το νομικό πλαίσιο που υπάρχει σε όλη την Ευρωπαική νομοθεσία αφενός δεν επαρκεί, γιατί ο νομοθέτης δεν φαντάστηκε ποτέ ΕΙΣΒΟΛΗ της Ασίας στην Ευρώπη με τη μορφή λαθρομετανάστευσης και με πρώτο θύμα μάλιστα την Ελλάδα !

Αφετέρου η εφαρμογή των νόμων στο μείζων θέμα αυτό από την παρούσα κυβέρνηση τσίρκο αποκλειστικά μόνο με κλόουν ή ταινίες του Κλουζώ θυμίζει… Δηλαδή όχι μόνο δεν κάνουν κάτι να βελτιστοποιήσουν ή μετριάσουν κάπως την κατάσταση αλλά τα κάνουν ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!

Ενώ δηλαδή αναπροσαρμόζεται η ελεύθερη διέλευση στην Ευρώπη, το Πασοκ για ψηφοθηρικούς λόγους προσπαθεί να νομιμοποιήσει ταχύτερα λαθρομετάναστες με τα νομοσχέδια του.
Να γιατί μας ωθούν να γίνουμε η χωματερή – Σπιναλόγκα της Ευρώπης οι ίδιοι μας οι πολιτικοί !

* Ο «ορος» «βαθύ λαρύγγι» έχει δύο Ιστορικές έννοιες : «Βαθύ λαρύγγι» είναι και ένας τέως υποδιευθυντής της CIA που αποκάλυψε το σκάνδαλο υποκλοπών Watergate. «Βαθύ λαρύγγι» όμως την ίδια περίπου χρονική περίοδο είχαν αποκαλέσει και μια μακαρίτισα πλέον Αμερικανίδα πορνοστάρ όπου είχε «βαθύ λαρύγγι» κατά την ενάσκηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της.


Εμείς θα γίνουμε το «βαθύ λαρύγγι» της σωστής ενημέρωσης. Οι άλλοι ας διαλέξουν να γίνουν το «βαθύ λαρύγγι» της αριστερίστικης προπαγάνδας που τα καταπίνει αφενός ΟΛΑ και αφετέρου ξερνά λάσπη και προπαγάνδα, όπως είναι η περίπτωση των ΔΗΘΕΝ ξενοφοβικών και ρατσιστών Ελλήνων…

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.