Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το «δόλωμα» της αριστεράς εναντίον του Ελληνικού κράτους και πως λειτουργεί




Έχουμε έναν Έλληνα νεκρό από ληστές Αλλοδαπούς. Έχουμε έναν Αλλοδαπό νεκρό από εγκληματίες Αλλοδαπούς. Έχουμε το μακελειό στα Εξάρχεια από τους γνωστούς κουκουλοφόρους (επέτειος της Marfin βλέπε) με τραυματίες και έναν πάρα πολύ σοβαρά. Έχουμε επίσης ένα πολύ σοβαρά τραυματισμένο «διαδηλωτή» των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων από τα ΜΑΤ.

Τι μονοπώλησε αυτές τις μέρες με αφορμή αυτά συμβάντα ;

Το φάντασμα της ακροδεξιάς που αναβίωσε !!! ΑΣΧΕΤΟ !!!

Επειδή κάποιοι (και όχι απαραίτητα ακροδεξιοί) λιντσάρανε κάποιους Αλλοδαπούς. Όχι απαραίτητα ακροδεξιοί, γιατί και οι ίδιοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι γράφουν πως η αγανάκτηση του πολίτη κατόπιν της ανύπαρκτης αστυνόμευσης έχει φτάσει σε επικίνδυνα όρια.

Η δεξιά και η ακροδεξιά θα συνεχίσει να ανεβαίνει, ο,τι και να σημαίνει αυτό. Όταν κάθε μέρα μπαίνουν στο ξέφραγο αμπέλι μας εκατοντάδες φαντάσματα λαθροέποικοι, η εγκληματικότητα δυστυχώς θα αυξάνεται και ο Λαός όλο και περισσότερο θα αγανακτεί με τις σοσιαλιστικές (και λοιπών «δημοκρατικών» δυνάμεων) πρακτικές και θα στρέφεται στα δεξιά.

Γιατί όμως αυτός ο «έρωτας» πολλών τίμιων έξυπνων και έγκριτων δημοσιογράφων με μια αριστερίζουσα σκέψη και νοοτροπία ;

Γιατί βλέπουν ως εφιάλτη την ακροδεξιά ενώ δεν βλέπουν τουλάχιστον και εξίσου σαν εφιάλτη όχι απλά την ακροαριστερά, αλλά και το ίδιο το ΚΚΕ, τις συνιστώσες και τους αναρχοκουκουλοφόρους ; Πάντα τους έχουν «καλύτερη ιδεολογική» μεταχείριση.


   Πάντα οι αριστεροί ήταν άσσοι στην προπαγάνδα. Προπαγάνδα σημαίνει και λάθος παιδεία. (Είδαμε τις παρανοϊκές προσπάθειες π.χ. της κας Δραγώνα).

Είναι γεγονός πως ένα θρησκευτικός κώδικας προσελκύει τις μάζες. Αυτό κοινωνιολογικά έχει γίνει και η κρατούσα θεωρία.

Δείτε λοιπόν απλά και ωραία μια σύγκριση ναζισμού και κομουνισμού :


ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ – ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

ΝΑΖΗΔΕΣ                                                 ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ


Ο «Περιούσιος» Λαός        

Η «Άρια» φυλή                                        Οι «προλετάριοι»

Η Ιστορική «αναγκαιότητα»

Η φυσική υπερίσχυση της φυλής             Η πάλη των τάξεων

Η «προφητεία»

Η δικτοτορία της Άριας φυλής          Η δικτατορία του προλεταριάτου


Στο χτίσιμο της δομής αυτών των μοντέλων βλέπουμε και τις κοινές τους ρίζες αλλά και ένα πανομοιότυπο τύπο προπαγάνδας.

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι υποθετικές θεωρίες όπου στη πράξη έχουν αποδειχθεί επιεικώς τραγικά καταστροφικές.

Αυτό δεν εμπόδισε βέβαια να χτιστούν «μαγαζάκια» (κόμματα) που στη πορεία έγιναν και πολυεθνικές ! Άντε μετά να αποδείξεις στην «πελατεία» σου ότι πιστεύει έναν μύθο που πρακτικά δολοφονεί τον ΟΠΟΙΟΝ ανθρώπινο πολιτισμό ! Συνεχίζουν λοιπόν τον αφιονισμό επειδή είναι… «πολλά τα λεφτά Άρη»…

Ταυτόχρονα με την προπαγάνδα τους έχουν δημιουργήσει στερεότυπα στους νέους «έφηβους πελάτες» και ωσάν φανατικοί πολιτικοί «φονταμενταλιστές»,τούτοι. αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.

Με τόσο φανατισμό, μετά, αυτές οι δυναμικές μειοψηφίες επεμβαίνουν παντού σε μια κοινωνία και επιχειρούν και ενίοτε καταφέρνουν να την κάνουν κουλουβάχατα !

Πόσο μάλλον στην υπέρμετρα ανεκτική Ελλάδα, που εδώ το κακό παραπήγε.

Αυτός είναι ένα βασικός λόγος γιατί καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ εν έτη 2011.

Τα προβλήματα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι :

Α) Η επιτυχημένη ενίοτε προπαγάνδα της Αναρχοαριστεράς που στο όνομα της διεθνιστικής «πολιτικής θρησκείας» της δεν αναγνωρίζει ουσιαστικά ΚΑΝ την ύπαρξη του Ελληνικού κράτους και επιθυμεί να το διαλύσει με κάθε τρόπο !
Β) Η εισβολή που δεχόμαστε ουσιαστικά από τον λαθροεποικισμό Ισλαμιστών όπου με τα βάρβαρα «ήθη» τους σίγουρα θα μας κάνουνε Μπαγκλαντές, ή θα μας σφάξουν, αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Παρελκόμενο εδώ και η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας.
Γ) Η εσωτερική μας διαφθορά σχεδόν (;) παντού. Κλέβουμε ως λαός περισσότερο από σχεδόν κάθε μέσο όρο άλλων, και δη, υπανάπτυκτων λαών. Το δημόσιο παράλληλα έχει τριπλάσιους υπάλληλους, όπου και εμφανίζει παντού σπατάλη και ελλείμματα. Παράγουμε πολύ λιγότερα από τις ακόμα και πραγματικές ανάγκες μας που σημαίνει χρέη, χρέη χρέη. Νέα κάθε μέρα χρέη, και όχι ΜΟΝΟ τα «μνημονιακά»

Αυτά συλλήβδην είναι τα ουσιαστικά προβλήματα. Τα υπόλοιπα είναι άκαιρη παραφιλολογία ή ακαδημαϊκή φιλοσοφία μετά από ένα ωραίο δείπνο μεταξύ λόρδων και βαρονέτων…

Παρεμπιπτόντως δε…

Η ακροδεξιά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν είναι πρόβλημα. Πάνε βέβαια να την κάνουνε πρόβλημα αρχικά ως τον Φανταστικό μπαμπούλα που θα μας προκύψει εάν μεγιστοποιηθεί.
Ξεχνάνε βέβαια πως αυτοί ωθούν τον Ελληνικό λαό να την δει τελικά ως μοναδική πολιτική ελπίδα (και κατόπιν ωρίμου σκέψεως παρακαλώ) επειδή μας έχουν φέρει ως κράτος οι «λοιπές» δημοκρατικές δυνάμεις και «δυναμικές μειοψηφίες» στο χείλος του Ζαλόγγου.
Αυτό το ξεχνάνε…

Team Apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.