Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αποκλειστικό και μόνο ΕΔΩ : Στρος Καν : Τα πιθανότερα σενάρια που ακόμα κανείς δε δημοσιοποίησε ! (αύριο θα τα διαβάσετε αλλού ως «νέα»)


(Η θεωρία του Χάους και το φαινόμενο της… καμαριέρας !)

  
  Η διαφωνία επικεντρώνεται εάν λέει την αλήθεια η καμαριέρα ή όχι. Κατ επέκταση εάν όντως η καμαριέρα λέει επακριβώς την αλήθεια ο Στρος Καν είναι ένας στυγνός βιαστής (σύμφωνα και με το κατηγορητήριο που θα παραθέσουμε παρακάτω).

Και όμως μπορεί η καμαριέρα να λέει την αλήθεια αλλά και ο Στρος Καν να μην είναι βιαστής, τουλάχιστον με δόλο !!!
Εμείς εδώ θα αναλύσουμε τα πιθανότερα σενάρια. Η αλήθεια μπορεί να περνά ακόμη και από συνωμοσίες ή από τραγελαφικές συμπτώσεις !
Η πρώτη τραγελαφική σύμπτωση και μη το γελάτε είναι πως η ροζ αυτή Ιστορία μπορεί να επηρεάσει πάρα πολύ την Ελλάδα !
Δυστυχώς στο σημείο που έχουμε φτάσει μια καμαριέρα στην Ν.Υόρκη μπορεί να επηρεάσει την Ελληνική οικονομία !



Τύφλα να έχει η θεωρία του Χάους και το φαινόμενο της πεταλούδας !

Τα σενάρια :

Α) Το πιθανότερο είναι να υπήρξε κάποια επαφή από την ύπαρξη «γενετικού υλικού» και από τις δύο πλευρές (εδώ γίνεται λόγος μέχρι και για σπέρμα !). Βέβαια αν θέλει να το τραβήξει κανείς στα άκρα η ύπαρξη γενετικού δεν υποδηλώνει ούτε το χρόνο που αποκτήθηκε, αλλά ούτε και τον τρόπο. Απλούστερα, μπορεί να έχει προστεθεί από κάποιους «σκηνοθέτες» του επεισοδίου (σενάριο συνομωσίας μεν, αλλά εφικτό να γίνει !)

Β) Αυτό το θεωρούμε πιθανότερο, και όχι επειδή είναι απόλυτα κωμικό, αλλά μάλλον το λογικότερο! Μπορεί Ο Στρος Καν να περίμενε «παρέα» ή να νόμισε ότι κάποιος «Μπερλοσκουνικός» φίλος του έκανε ένα «εξεζητημένο δώρο» !!! Η καμαριέρα μέχρι να «καταλάβει» τις προθέσεις του (νόμισε ότι τυχαία τον είδε γυμνό ή και τυχαία να ήταν έτσι, εκείνη τη στιγμή) … και… η κατάσταση να παρεκτραπεί. Τα υπόλοιπα μπορεί να είναι μια δόση υπερβολής της καμαριέρας ή και του νομιζόμενου «παιγνιδιού», από το μέρος του Στρος Κάν, που περιελάμβανε το πακέτο του παρεξηγημένου, υπ αυτόν, «δώρου» του…

Γ) Πόσο αμύνθηκε η καμαριέρα ; Σαφές δεν είναι. Μπορεί η κοπέλα να έπαθε σοκ και να μην μπορούσε, αλλά… Πόση ώρα μεσολάβησε από την καταγγελία του γεγονότος ; Εδώ από τη μια πλευρά μας παρουσιάζουν την καμαριέρα να καθυστερεί την επίσημη καταγγελία (παίρνει πρώτα τηλέφωνο τον αδερφό της κλπ κλπ) και από την άλλη πλευρά τον Στρος Κάν να επιχειρεί να «δραπετεύσει» από την Αμερική με… προκαθορισμένη πτήση ! Να κάνει τσεκ στο ξενοδοχείο ότι φεύγει και τηλεφωνεί για ένα ξεχασμένο κινητό ! Μέχρι να συλληφθεί φαίνεται ανυποψίαστος. Ή… να έχει πληροφορηθεί, μετά, ότι τελικά δεν του έστειλαν «δώρο» και …

Δ) Περίπτωση συναινετικής συνεύρεσης. Μετά άλλαξε γνώμη ή της άλλαξαν γνώμη. Εδώ τώρα άντε να αποδείξει ο Στρος Κάν ότι δεν είναι ελέφαντας. Ή μπορεί να της έδωσε λεφτά αλλά κάποιοι άλλοι να της έδωσαν περισσότερα.

Ε) Περίπτωση να ήταν τελείως βαλτή ή στημένη περίπτωση. Εδώ περίπου κάπως έτσι και πάνω κάτω την πάτησε κι ο Κλίντον.

Αυτό που μας φαίνεται παράλογο συμπαθούμε ή όχι τον εν λόγω κύριο, είναι ότι δεν μπορεί να «τρελάθηκε» τόσο απότομα και ξαφνικά ! Του έκανε «κλικ» μια Αφροαμερικανή καμαριέρα ; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, αλλά ασχέτως των μετέπειτα κατηγοριών, (ότι ήταν «επιθετικός γυναικάς»), περίμενε 70 χρόνια για να βιάσει;
Έπαθε ξαφνικό εγκεφαλικό ή απότομο γεροντο – έρωτα ; Εάν είναι εν γένει ασυγκράτητος ο κύριος με 500 δολάρια θα έλυνε καλύτερα το πρόβλημα του (γι αυτόν 500 δολάρια, ένα βήξιμο του, κοστίζει παραπάνω).
Εκ των προτέρων κάτι δεν πάει καλά εδώ..

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ή έχουμε έναν ανεξέλεγκτο πορνόγερο ή ποτέ δεν μαθαίνουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια.
Αυτά πάντως νομίζουμε ότι είναι τα πιθανότερα σενάρια και ένα Θεός πλέον γνωρίζει…

Το κατηγορητήριο :

Εγκληµατική σεξουαλική πράξη α’ βαθµού (άµεσος δόλος)

Απόπειρα βιασµού α’ βαθµού Σεξουαλική κακοποίηση α’ βαθµού Οµηρεία β’ βαθµού – διαθέσιµο γενετικό υλικό Σεξουαλική κακοποίηση γ’ βαθµού – διαθέσιµο γενετικό υλικό Βίαιη θωπεία – διαθέσιµο γενετικό υλικό Ο κατηγορούµενος ενεπλάκη σε στοµατική σεξουαλική επαφή και πρωκτική σεξουαλική επαφή µε έναν άλλον άνθρωπο µέσω καταναγκασµού · ο κατηγορούµενος επεχείρησε να εµπλακεί σε συνουσία µε έναν άλλον άνθρωπο µέσω καταναγκασµού · ο κατηγορούµενος υπέβαλε έναν άλλον άνθρωπο σε σεξουαλική επαφή µέσω καταναγκασµού · ο κατηγορούµενος κράτησε όµηρο έναν άλλον άνθρωπο · ο κατηγορούµενος υπέβαλε έναν άλλον άνθρωπο σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη συναίνεσή του και στο πλαίσιο αυτό · ο κατηγορούµενος σκοπίµως και βιαίως άγγιξε τα σεξουαλικά και άλλα απόκρυφα µέρη ενός άλλου ανθρώπου µε σκοπό την ταπείνωση και κακοποίηση του ανθρώπου αυτού και την ικανοποίηση των σεξουαλικών του ορέξεων.


Τα αδικήµατα διαπράχθηκαν υπό τις ακόλουθες συνθήκες:


Ο ντετέκτιβ δηλώνει πως πληροφορείται από άτοµο γνωστό στο Γραφείο του Εισαγγελέα ότι ο κατηγορούµενος: 1) έκλεισε την πόρτα στον προαναφερόµενο χώρο και εµπόδισε την πληροφοριοδότρια να εγκαταλείψει τον προαναφερόµενο χώρο 2) άρπαξε τα στήθη της πληροφοριοδότριας χωρίς συναίνεση 3) επεχείρησε να κατεβάσει το καλσόν της πληροφοριοδότριας και άρπαξε βίαια την κολπική περιοχή της πληροφοριοδότριας 4) έφερε βίαια σε επαφή το πέος του µε το στόµα της πληροφοριοδότριας δύο φορές και 5) κατάφερε να επιτύχει τα ανωτέρω χρησιµοποιώντας σωµατική δύναµη.

Πηγή (κατηγορητηρίου) :

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4631228


Team Apopsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.