Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ (και θα επιχειρήσουν να ολοκληρώσουν) ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ

Ελπίζουμε τουλάχιστον τούτοι να το ολοκληρώσουν. Η ναυσιπλοΐα τα τελευταία 100 χρόνια έχει εξελιχθεί και αν μη τι άλλο θα αποφύγουν τυχόν παγόβουνα, εκτός κι αν ο αξιωματικός φυλακής είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος. . Επειδή όμως δεν είναι «Σάμινα» το κρουαζιερόπλοιο Balmoral σε δύο χρόνια από τώρα θα ξεκινήσει με επιβάτες κατά κανόνα συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας.
Αρχικά θα αποπλεύσει στις 8 Απριλίου 2012 από το Σαουθάμπτον της Βρετανίας και θα ακολουθήσει ακριβώς την πορεία του Τιτανικού περνώντας από το λιμάνι του Σερμπούργκ στη Γαλλία και του Κομπ στην Ιρλανδία. Μετά… θα ακολουθήσει την πορεία Τιτανικού με σκοπό να βρεθεί στο ακριβές σημείο του ναυαγίου του, 100 χρόνια μετά, το βράδυ της 14ης Απριλίου του 2012. Θα επακολουθήσει τότε μια τελετή στη μνήμη των θυμάτων και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσει το ανολοκλήρωτο ταξίδι του Τιτανικού για το λιμάνι της Νέας Υόρκης.
Το ταξίδι ήδη προγραμματίζεται με τις καλύτερες προοπτικές. Ασφαλείς μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Κ. Μητσοτάκης δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του σε τούτη τη κρουαζιέρα.
Καλό ταξίδι λοιπόν !

Δημήτρης Π. Γ.
Από : http://free-apopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.