Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ :ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΤΟΣ … από ορισμένους προοδευτικούς στην Ελλάδα! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΥΘΕΩΣ και σε μεγάλες εφημερίδες…

Δείτε πως παρουσιάζουν μια κίνηση ενός ξένου δημοκρατικού κράτους ΕΔΩ στην Ελλάδα με τα συγκεκριμένα άπειρα προβλήματα που έχουμε. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία δείχνει απλώς πως μερικοί διαμέσου μιας εξωπραγματικής (τουλάχιστον για τις ΤΩΡΙΝΕΣ δυνατότητες της Ελλάδας) θολοκουλτούρας επιχειρούν την πλήρη εξόντωση, άθελα τους ή μη, του Κράτους μας . Π.χ. Ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Γάλλοι επικροτούν, ΑΜΕΣΩΣ από κάτω κάποιος ευγενικός αρθρογράφος λεει ότι τους περνά ( Ο Σαρκοζί)  για … «μαλάκες» Φανταστείτε τι είναι ο αρθρογράφος, αν δεν είναι στραβός !. Πάντως μετά κάνει λόγο ο ίδιος αρθρογράφος για «χαρακτηριστικό του ανδρός τρόπο» πάντα εκεί γυροφέρνει το πενάκι του ! ( Για το ποιος είναι και τι) -Δ.Π.Γ -.

Διαβάστε όμως το άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας :

« Ο µεγάλος των Ροµά διωγµός
Ο Σαρκοζί προσπαθεί να σώσει τη δηµοτικότητά του µε απελάσεις 15.000 Τσιγγάνων
Μνήµες της Γκεστάπο … ξυπνά ακόµα και σε βουλευτές του κόµµατός του ο Νικολά Σαρκοζί, µε το µαζικό ξήλωµα παράνοµων καταυλισµών Ροµά και την απέλασή τους προς Ρουµανία και Βουλγαρία που αρχίζει αύριο. Δύο χρόνια πριν από τις εκλογές, ο γάλλος πρόεδρος (ξανα)βγάζει το χαρτί του «σούπερ µπάτσου», απευθυνόµενος στα δεξιότερα ένστικτα των ψηφοφόρων.

Η κριτική είναι έντονη και φτάνει από κάθε γωνιά της αντιπολίτευσης. Κάποιες δηµοσκοπήσεις όµως δείχνουν πως οι Γάλλοι προσυπογράφουν τον πόλεµο που κήρυξε (εκ νέου) ο Νικολά Σαρκοζί στην εγκληµατικότητα και την παράνοµη µετανάστευση. Σύµφωνα µε σφυγµοµέτρηση της «Figaro», για παράδειγµα, το 79% των Γάλλων συµφωνεί µε τη διάλυση των παράνοµων καταυλισµών Ροµά και την απέλασή τους, ενώ ποσοστό µεγαλύτερο του 80% συµφωνεί µε τα σχέδια του «Σουπέρ Σαρκό» να αφαιρείται η γαλλική υπηκοότητα από «ανθρώπους ξένης καταγωγής» εφόσον απειλούν τη ζωή αστυνοµικών, επιµένουν στην πολυγαµία ή προχωρούν σε κλειτοριδεκτοµή. Οπως επισηµαίνουν οι «Τimes», η δηµοτικότητα Σαρκοζί, που κόντευε να σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ, έκανε στροφή προς τα επάνω για πρώτη φορά εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Ακόµα και δεξιοί βουλευτές, εντούτοις, αντιδρούν: ο Ζαν-Πιερ Γκραν, για παράδειγµα, αποκάλεσε τις επιδροµές της αστυνοµίας σε παράνοµους καταυλισµούς Ροµά «επαίσχυντες», τις χαρακτήρισε µάλιστα ως rafles, όρος µε τον οποίο περιγράφονταν οι µαζικές συλλήψεις Εβραίων στη Γαλλία του Β’ Παγκοσµίου Πολέµου. «Αντίθετα µε τις ανοησίες, τους αναχρονισµούς και τους παραλογισµούς που λέγονται, η Γαλλία δεν κάνει επίθεση στους Ροµά» είπε χθες βγαίνοντας στην αντεπίθεση ο υπουργός Μετανάστευσης Ερίκ Μπεσόν. «Θα ήθελα πραγµατικά να µη χρησιµοποιούνται λέξεις που παραπέµπουν στις θηριωδίες του Β’ Παγκοσµίου Πολέµου. Ανθρωποι προσάγονται, πιστοποιείται η ταυτότητά τους, τους προτείνονται χρήµατα ώστε να επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής τους: θα ήθελα πολύ να µου εξηγήσει κάποιος τι σχέση έχουν αυτά µε τις rafles του Β’ Παγκοσµίου Πολέµου».

Ηδη 51 παράνοµοι καταυλισµοί Ροµά έχουν ήδη ξηλωθεί και περίπου 700 κάτοικοί τους θα «συνοδευτούν» πίσω στην πατρίδα τους, τη Ρουµανία ή τη Βουλγαρία, µέχρι τέλος του µήνα.

Η ιστορία άρχισε τον Ιούλιο, έπειτα από µια πρόσκαιρη ανάφλεξη σε υποβαθµισµένο προάστιο της Γκρενόµπλ, και την επίθεση 400 Ροµά σε έναν αστυνοµικό σταθµό. Τέλη του µηνός, ο Σαρκοζί κήρυξε για πολλοστή φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια τον πόλεµο στην εγκληµατικότητα και την παράνοµη µετανάστευση. Στόχευσε λοιπόν τους 15.000 Ροµά που έχουν φτάσει τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία από τη Ρουµανία και τη Βουλγαρία – στη χώρα ζουν ακόµα 350.000

Τσιγγάνοι, αλλά αυτοί είναι γάλλοι πολίτες – δίνοντας στην αστυνοµία τρεις µήνες καιρό για να ξηλώσει 300 παράνοµους καταυλισµούς και προσφέροντας κίνητρο 300 ευρώ στους κατοίκους τους ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ηταν ένας τρόπος να αποσπάσει την κοινή γνώµη από την υψηλή ανεργία, την αντιλαϊκή µεταρρύθµιση του ασφαλιστικού και την υπόθεση (ή σκάνδαλο ή σαπουνόπερα)

Μπετανκούρ

ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ
Εντονη κριτική και αντιδράσεις, αλλά οι δηµοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειονότητα των Γάλλων συµφωνεί

«Συσπειρώνει τη λαϊκή Δεξιά στην πλάτη των µειονοτήτων»

«ΘΑ ΕΛΕΓΑ πως η βλακεία και η κακεντρέχεια είναι οι δύο νέοι µαστοί από τους οποίους εκτρέφεται ο σαρκοζισµός. Βλακεία, διότι όλος ο κόσµος γνωρίζει πως κάποιος που σκοτώνει έναν αστυνοµικό είναι ήδη καταδικασµένος σε ισόβια. Πιστεύει κανείς πως το πρόβληµά του, πριν κάνει το έγκληµα, θα είναι να µάθει αν θα του στερήσουν ή όχι τη γαλλική υπηκοότητα; Και ας πούµε ότι του τη στερούν. Αν δεν είναι πια Γάλλος, ποια χώρα θα τον δεχθεί; Καµία. Αρα λοιπόν, όταν βγει από τη φυλακή, θα είναι άπατρις. Υπάρχει όµως µια διεθνής σύµβαση που απαγορεύει τη δηµιουργία απάτριδων. Για να φανώ ευγενικός, λέω πως ο Νικολά Σαρκοζί περνάει τους Γάλλους για ηλίθιους. Κατά βάθος, λέω πως τους περνάει για µαλάκες. Η πολιτική αυτή είναι επίσης κακεντρεχής. Είναι ένας λαϊκισµός του αποκλεισµού για τη συσπείρωση της σκληρής Δεξιάς, της βαθιάς Γαλλίας, στην πλάτη των µειονοτήτων». Με αυτόν τον χαρακτηριστικό του ανδρός τρόπο σχολίασε ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ στην εφηµερίδα «Le Μonde» τη νέα εκστρατεία του γάλλου προέδρου κατά της εγκληµατικότητας και της λαθροµετανάστευσης.

Το άρθρο είναι από την πηγή : http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4589693

Επισημάνσεις


1) Επαναλαμβάνει πλειστάκις ότι οι εκδιωχθέντες ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ… Άρα τι ;
2) Ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Γάλλοι επικροτούν *, αμέσως από κάτω κάποιος ευγενικός αρθρογράφος λεει ότι τους περνά ( Ο Σαρκοζί) για … «μαλάκες» Φανταστείτε τι είναι ο αρθρογράφος, αν δεν είναι στραβός !. Πάντως μετά κάνει λόγο ο ίδιος αρθρογράφος για «χαρακτηριστικό του ανδρός τρόπο» πάντα εκεί γυροφέρνει το πενάκι του ! ( Για το ποιος είναι ο ίδιος και τι)
3) 300 ευρώ τους δίνουν και φεύγουν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ! Ξέρετε γιατί ; Γιατί εκεί αν εγκληματήσουν θα πληρώσουν το έγκλημα. Εδώ ληστεύουν ένα περίπτερο, πυροβολούν και είναι ΟΚ ! Και όμως εδώ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με τα σημερινά μας προβλήματα έχει τυπωθεί σε μεγάλη εφημερίδα αυτό το άρθρο !
4) Μετά το ρίχνουμε και στο Ναζισμό : Ναζήδες οι Γάλλοι… ΕΥΘΕΩΣ
5) Τα σχόλια από κάτω πάτε να δείτε που όλοι σχεδόν στηλιτεύουν το ύφος του άρθρου ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ !
6) Και το καλύτερο : Ο άνωθεν αρθρογράφος (διαβάστε τον λίγο προσεχτικά) στηρίζει το επιχείρημα του πως μόνο αν δολοφονήσει κάποιος Αστυνομικό ΙΣΧΥΕΙ ! Αλλιώς το επιχείρημα του ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ! Τι κριτική να κάνει κανείς εδώ ; Πείτε μου εσείς…

Δεν σχολιάζουμε παρακάτω όχι ότι δεν έχουμε επιχειρήματα αλλά είναι χάσιμο χρόνου και υπέρμετρη βλακεία να μπεις σε ένα τρελοκομείο και να έχεις την πεποίθηση ότι θα υγιάνεις όλους εκεί τους τρελούς ή χειρότερα εκείνους που πουλάνε τρέλα !

ΕΙΔΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ; 2 σελίδες το άρθρο 30 γραμμές τα σχόλια μας . Βγάλτε όμως και εσείς τα συμπεράσματα σας και αντιδράστε ΕΜΠΡΑΚΤΑ. Το να βρίζετε και μόνο αυτό ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !


* «Σύµφωνα µε σφυγµοµέτρηση της «Figaro», για παράδειγµα, το 79% των Γάλλων συµφωνεί µε τη διάλυση των παράνοµων καταυλισµών Ροµά και την απέλασή τους, ενώ ποσοστό µεγαλύτερο του 80% συµφωνεί µε τα σχέδια του «Σουπέρ Σαρκό» να αφαιρείται η γαλλική υπηκοότητα από «ανθρώπους ξένης καταγωγής» εφόσον απειλούν τη ζωή αστυνοµικών.» ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ !
Πείτε μου τώρα ΠΟΥΛΑΝΕ Η ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ;
 

Δημήτρης Π. Γ.
Από : http://free-apopsis.blogspot.com/

Όλα τα σχόλια πολιτών ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ! έως τις 03:30 μμ 19/8 : (από εδώ έπρεπε ίσως να αρχίσω)

Αν είναι έλληνες πολίτες, έχουνε τά ίδια δικαιώματα αλλά και τίς ίδιες υποχρεώσεις...Αν εγώ πχ αναρτήσω μιά θλιβερη παράγκα, λαμαρίνες, χαρτόνια, μουσαμάδες σέ ένα κεντρικό ας πουμε δρόμο στο ΚΟΡΩΠΙ (όπως γράφει σχολιαστής) χωρίς ελάχιστες συνθήκες υγιεινής, μέ σκουπίδια όπου κοιτάξεις καμένα ή έτοιμα ..προς καύσιν, πετώ τά ζουμιά καί λύματα μου στό δρόμο, λάδια τιγανίσματος καί ότι βάλει τό μυαλό σας στό δρόμο παρακαλώ, πήτε μου μέ τό χέρι στήν καρδιά άν θά είχα συνέπειες ή όχι.

ΚΤΕΟ, ασφάλεια, διπλώματα, μεγάφωνα όποτε γουστάρουν, μπαλωθιές τά Σάββατα, μουσικές να ακούγονται μέχρι τόν Ολυμπο καί κανενός δέν ιδρώνει το αυτί.
Νά φροντίσει ο Ραγκούσης όλους αυτούς τούς...κατασκηνωτές παρέα μέ τους Ραγκουσοέλληνες, αλβανούς, πακιστανονιγηριανούς κλπ όλα αυτα τα εκατομμύρια ευπροσδεκτων και καλοδεχούμενων επιδοματορουφηχτρών να τούς βολέψει πχ στήν Πάρο εκεί στό φτωχικό που ο Γιωργάκης ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ζήσανε λίγες μέρες στή φτωχεια και κακομοιριά...
Ακούς εκεί απαγορεύεται η πετρελαιοκίνηση γιά μένα αλλά ο Αλβανός γείτονας μέ την κλούβα του και ο Βουλγαρος μέ την Μερσεντες του μου σηκώνουνε το μεσαίο δάκτυλο έστω κι αν εγω καί εσείς τούς δίνουμε τά γνωστά επιδόματα ''ανεργίας''... Χαζέ έλληνα, γίνε Ρομά ή αλβανός , μπορείς;;;
Μάρκος 18/8/2010 21:30
Μια σωστή απόφαση άμυνας ένατιον ακραίων στοιχείων που εισβάλουν στο ιστό μιας διαμορφωμένης κοινωνίας. Δημιουργούν πολλά και μεγάλα προβλήματα σε ήθη και έθιμα των γηγενών ή των ανθρώπων που ενσωματώθηκαν σε αυτόν τον ιστό.
Οσο για τους Ρομά ή τσιγγάνους, είναι στην πλειονότητα άνθρωποι που δεν μπορούν να ενσωματωθούν -υπάρχουν και οι ωραίες εξαιρέσεις.
Αθηναίος ο Ταλάιπωρος 18/8/2010 21:24
Παμεινωντα,αυτα που λες,νομιζεις οτι ισχυουν για τους Γυφτους; Οι ανθρωποι αυτοι ειναι ρατσιστες απο την αναποδη,δηλαδη δεν θελουν να ενταχθουν στην κοινωνια,αρα γιατι να στενοχωρηθουμε για το τι θα γινουν; Οσοι ηθελαν να προσαρμοστουν και να ενταχθουν,ενταχθηκαν και εφτιαξαν σοιτια και προχωρανε.Οι αλλοι,ειναι στον κοσμο τους,και κανουν ο,τι μπορουν για να μας βλαψουν. Ξεχνατε τα καλωδια που κλεβουν απο οπου βρουν,τραινα,ΔΕΗ κλπ,και τα καινε ντουμανιοαζοντας τα παντα; Ξεχνατε τα καπακια των φρεατιων,που βουτανε και βαζουν σε κινδυνο ανθρωπους,αφου μπορει να πεσουν μεσα τοσο οι ιδιοι οσο και τα αυτοκινητα τους; Μακαρι να γινει κι εδω,αυτο που εκανε ο Σαρκοζις στη Γαλλια.
Πειραιωτης Μαουνιερης 18/8/2010 21:02
Οσοι ειναι υπερ των διωγμων των Ρομα ειναι μεγαλοι "γυφτοι". Ειναι ουσιαστικα απατριδες. Γιατι, καμια πατριδα δεν χωρα σε μικρες ψυχες...
Κωνσταντινος Νισυριος 18/8/2010 20:38
οι γυφτοι δεν προσγερουν τιποτα απολυτοσ σε μια κοινονια εχτος απο προβληματα
εινε κατι σαν τα ποντικια και τουσ προοδεφτικουσ 18/8/2010 20:22
για να σε διωξουν απο ενα μερος,πρεπει αυτο να ειναι το μερος σου!οι τσιγγανοι ειναι μια φυλη αραβικης καταγωγης με προελευση την αιγυπτο!αρα για ποιο διωγμο απο την ευρωπη μιλαμε??φιλοξενουμενοι ειναι εδω τοσους αιωνες και δεν λενε να φυγουνε!!!!!!!
γιωργος 18/8/2010 18:57
Δημοσιευθηκε στον τυπο αυτη την εβδομαδα οτι η συζυγος του Ισραηλινου πρωθυπουργου,απηυθηνε επιστολη-εκκληση προς τον αμοδιο υπουργο [μεταναστευσεως] να μην απελαθουν 400 νεοι ανθρωποι αλλης εθνικοτητος που ζουν στο Ισραηλ ,χωρις να τους εχει δοθη Ιθαγενεια η'''' παραταση παραμονης τους στην χωρα αυτη . Ο υπουργος την απερριψε με το αιτιολογικο οτι το Ισραηλ δεν μπορει να τους δεχθη διοτι κατι τετοιο θετει σε κινδυνο την διατηρηση των εθνικων χαρακτηριστικων της χωρας .Αυτο μηπως πρεπει να προβληματιση και καποιους δικους μας ? Εκτος κι''αν πιστευουν οτι οι Ελληνες ειμαστε μια τεραστια λαοθαλασσα και δεν αντιμετωπιζουμε αναλλογους κινδυνους απο τις εκατονταδες χιλιαδες των Ελληνοποιησεων που γινονται τα τελευταια χρονια.
Α,Χ 18/8/2010 18:13
Ολοι αυτοι οι "προοδευτικοι" που κοπτονται για τα "δικαιωματα" ταχατες των "μειονοτητων" δεν μας εξηγουν

1) Που τις βρηκαν τις μειονοτητες,
2) Εχουνε ζησει ποτε κοντα σε γυφτους να δουνε την γλυκα,
3) Γιατι κανενας απο αυτους δεν προτεινει ποτε να παρει τους καλους γυφτους σπιτι του η στην γειτονια του να δει την γλυκα...

Κατα τα αλλα αχρηστοι και ηλιθιοι ως συνηθως....
ST 18/8/2010 17:53
Ο ρατσισμός και οι διακρίσεις είναι κακό πράγμα! Όμως ρατσισμός είναι να κάνεις αδικαιολόγητες διακρίσεις εναντίον μίας μερίδας ανθρώπων. Εδώ δεν είναι έτσι! Κακά τα ψέματα! Οι τσιγγάνοι, σε όποια χώρα και αν είναι, αρνούνται πεισματικά να ενσωματωθούν στην κοινωνία της χώρας αυτής και τις περισσότερες φορές ζουν σε βάρος της κοινωνίας αυτής. Πώς να το κάνουμε δηλαδή, στις σύγχρονες κοινωνίες θεωρούμε δεδομένο ότι το έγκλημα τιμωρείται, ότι οι άνθρωποι ζουν σε σπίτια και εργάζονται για να κερδίσουν τίμια το ψωμί τους, ότι πρέπει να τηρούνται κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας. Για την κοινωνία των τσιγγάνων τίποτα από αυτά δεν είναι δεδομένα! Είναι επομένως φασισμός να κάνεις το αυτονόητο; Να μη θες δηλαδή στη χώρα σου ανθρώπους που απειλούν όσα οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν κατακτήσει; Και πριν μιλήσουν κάποιοι ας δοκιμάσουν να βάλουν στο σπίτι τους τσιγγάνους, να κάνουν φίλους τσιγγάνους, να κάνουν business με αυτούς και μετά ας έρθουν να μιλήσουν. Και -δυστυχώς για μένα- μιλάω εκ πείρας!
Παναγιώτης Τ. 18/8/2010 16:29
Μπράβο Νικολά . Στην Ελλάδα πάντως δεν θα είχες το 78% μαζί σου , θα είχες πολύ παραπάνω. Θα μειωψηφούσαν ξέρεις οι αγωνιστές του ΚΚΕ (εκτός αν ασχολούνται εκείνες τις μέρες , με το να διώξουν τουρίστες ) καθώς και εκείνους , της Αριστεράς και της Προόδου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.