Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ; Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να γίνετε κατανοητός ;

Κύριε Πρωθυπουργέ …

Το Δημόσιο χρέος προήλθε από τον αχανή στην έκταση ανορθολογισμού στον δημόσιο τομέα .Δηλαδή αυτό που έπρεπε να παράγει, το παράγει είτε ακριβότερα απ' ότι έπρεπε, και βεβαίως γιατί παράγει πράγματα που δεν πρέπει να παράγει .Επιπλέον δεν εισρέουν στο ταμείο όσα πρέπει να εισρεύσουν.
Αυτά είναι τα μυστικά της οικονομίας κύριε Πρωθυπουργέ. Ποίος θα παράγει, τι θα παράγει και πόσο θα κοστίζει αυτό που θα παράγει .
Απαντήστε απλά και ειλικρινά : Οι δύο προϋποθέσεις σχεδόν ταυτίζονται ,και ακολούθως θα δείτε ότι σύσσωμος ο Ελληνικός λαός θα….
σας ακολουθήσει .Δεν υπάρχει Έλληνας που να αντιταχθεί σε αυτό .

Φτάνει να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.

Αφήστε κατά μέρος τις αμφίσημες ρήσεις ,τις αστήρικτες θεωρίες ,τις εξεζητημένες πρακτικές και ομιλείτε απλά και κατανοητά.


Η φράση «πράσινη ανάπτυξη», μόνο εσείς γνωρίζεται τι ακριβώς σημαίνει .Δώστε μας παραδείγματα ώστε να δούμε πώς εφαρμόζεται αυτή η πρακτική από εσάς .Ποίος θα παράγει πράσινα .Ο δημόσιος τομέας ,ο ιδιωτικός .Ο δημόσιος ούτε καν παράγει το απαιτούμενο ποσοστό του ,είναι μία από τις ασθένειες του ως προελέχθη ,πώς θα τον κάνετε να παράγει και πράσινα.. Ο ιδιωτικός τομέας έχει τα μαύρα χάλια του : Πως θα παράγει πράσινα αφού ουδείς δανείζει έτερον .= εννοώ ούτε οι τράπεζες μεταξύ τους .
Απαντήστε κύριε Παπανδρέου ,πώς νοείται την διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς όταν κυκλοφορεί ελεύθερος ο πρώην συνεργάτης του πατέρα σας που απ' ότι φαίνεται απόκτησε περιουσία μη οφθαλμοφανώς ή ευκρινώς για δημόσιο άνδρα [ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ;].

Πώς νοείται η διαφάνεια όταν το κόμμα σας είναι καταχρεωμένο και οφείλει στο Ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ και από την άλλη απαιτείται να εκλείψει η φοροδιαφυγή .!

Κύριε Παπανδρέου… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ομιλείτε παρακαλώ Ελληνικά και απλά ,κατανοητά.-

Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος με διάθεση για διαβούλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.