Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Μήπως οι «άδειες» στους Βαρυποινίτες είναι ο νέος τρόπος αποσυμφόρησης των Φυλακών ;

Αν τώρα το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις Κορδωτός , Κορδωτός ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος θα μας διαβάσει μια στατιστική λίστα που θα λεει ότι η πλειοψηφία γυρνάει πίσω… Θα μας αποστομώσει έτσι, και θα πάει για το καφεδάκι του.. Θα βγει μετά και ειδικός ψυχολόγος όπου και αυτός θα μας προβάλλει μια λίστα ότι έτσι οι εγκληματίες γίνονται καλύτερα παιδιά. Μετά θα παρουσιαστεί και ο έτερος επιστήμων εγκληματολόγος που θα μας πει ότι έτσι μειώνεται η εγκληματικότητα. Κατόπιν αυτών θα βγει και η «κυρία Λούκα» να μας εξομολογηθεί ότι την πλησίασε το Άγιο Πνεύμα και της εκμυστηρεύθηκε ότι το μέτρο είναι Θεάρεστον επειδή οι μετανοούντες κατά 25% μετανοήσαν!
Αυτή θα είναι και η περισσότερο ΑΘΩΑ από τους παραπάνω : Αν μη τι άλλο θα πουν μερικοί ότι έχει μειωμένο καταλογισμό. Για τους άλλους από πάνω τι να πει κανείς ; Ότι βοηθούν να ΞΑΝΑδολοφονηθούν Έλληνες ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ; Είναι ύβρις αυτό, υποκειμενική κατηγορία, ή η πραγματικότητα ;
Δική σας η απάντηση…
Ένα μόνο τελευταίο σχόλιο : Σαν την κυρία Δραγώνα έχουν πιάσει ένα λαό και με τις εξεζητημένες επιστημονικές θεωρίες αλλά και Ιδεοληψίες τους τον κάνουν πειραματόζωο με απροσδιόριστες επιπλοκές. Βολεύει και τους Πολιτικούς ταγούς αυτό : Α) Εμφανίζονται προοδευτικοί και Β) Τους λύνουν τα καθημερινά προβληματάκια εργασίας τους : Έτοιμες απαντήσεις (άθλιες μεν αλλά «επιστημονικά» τεκμηριωμένες) στα δράματα του λαού μας. Με άλλα λόγια αμολάν σκυλιά να μας κατασπαράξουν και μετά μας λένε ότι είναι «ευγενής» η ράτσα τους . Άρα καλά κάναν και μας φάγαν ! Ιδού η Ελλάδα σήμερα. Καληνύχτα σας .- (Δημήτρης Π.Γ.)
ΔΕΝ ΕΧΕΙ… read more… μόνο σχόλια αν θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.