Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Είχαμε άλλο τρόπο ευθανασίας και τον αποκλείσαμε κύριε Πρόεδρε ; Ένα ερώτημα μετά την διαβούλευση /ταμείο

Κύριε πρόεδρε – Πρωθυπουργέ …
Αντιλαμβάνομαι τον κίνδυνο να γίνω γραφικός έως και ενοχλητικός με την εμμονή μου στην ατελέσφορη προσπάθεια διαβούλευσης με το γραφείο σας .Ωστόσο μια επιτακτική ανάγκη με αναγκάζει να κάμψω τους ενδοιασμούς αυτούς και να προτάξω την γραφίδα προς όφελος πιστεύω της αλήθειας .
Για να μην σας κουράζω άλλο με ήσσονος σημασίας πράγματα εισέρχομαι άμεσα στο ερώτημα.
Δανειστήκαμε 20 δις ευρώ για την κάλυψη άμεσων, τρεχουσών αναγκών του κράτους, μεταξύ των οποίων η καταβολή των δόσεων των προηγούμενων δανείων προς τρίτους .

Υπάρχει έτερο αντάλλαγμα από τους δανειστές μας που ζήτησαν και πήραν ;;;


Ή… αναμένεται τελικά η πλήρης εκπλήρωση, για την χορήγηση του δανείου, (συν βεβαίως των τόκων, των δόσεων και σαφώς και αλίμονο της υπογραφής του μνημονίου) ;

Δηλαδή οι δανειστές ,εμφανώς ζήτησαν ,την επιστροφή των χρημάτων τους εντόκως και εξασφάλιση ότι θα είμαστε συνεπείς με τις δόσεις αναδομώντας την οικονομία .

Όμως κύριε Πρόεδρε ,εδώ πλέον είναι ο πυρήνας της ερώτησης .Μήπως η αναδόμηση εξασφαλίζει μεν την αποπληρωμή του δανείου ,όμως από την άλλη αδιαφορεί ολικά με ότι αυτό συνεπάγεται για τον πολίτη. Ήδη αυτό το αντιλαμβάνεται ο απλός κόσμος στο δέρμα του το ηλιοκαμένο, καθότι θέρος.

Πέραν όμως τούτο μήπως υπάρχει και τίποτα άλλο που θα έπρεπε να γνωρίζουμε καθότι εμείς θα συνεισφέρουμε τα χρήματα για την αποπληρωμή του χρέους ,δίχως όμως να είναι υπαίτιος για την πρόκληση του ή χειρότερα ο ωφελούμενος εξ αυτού.
Ρωτάω διότι εις ολίγον καιρό από σήμερα ,ο απλός πολίτης πλέον δεν θα μπορεί να προσφέρει έτερο πλην της αναπνοής του και τούτο ποσώς ενδιαφέρει τους δανειστές μας, ομοίως δε, δεν συνιστά τρόπο εξόφλησης της οφειλής . Υπάρχει άλλη λύση κύριε Πρόεδρε ;

Έσχατα, μπορείτε να μας πείτε ποιες άλλες λύσεις αποκλείσατε και εν τέλη προσφύγατε στην τρόικα ;



Τι άλλο τρόπο ευθανασίας είχαμε και τον αποκλείσαμε κύριε Πρόεδρε ;

ένας σκεπτόμενος ανώνυμος με λίγη περιέργεια .

Για την αντιγραφή Δημήτρης Π.Γ.

Τα πλήρη στοιχεία μας στη διάθεση οποιουδήποτε φορέα ή Ιδιωτικού επώνυμου προσώπου ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ .-

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : http://eglimatikotita.blogspot.com/ από http://free-apopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.