Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» (που μερικοί τις κάνουν και «πανικό» για να μας τ’ αρπάξουν) ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ….

«Γενεύη, Ελβετία
Το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η απόφαση για το εάν θα κηρυχθεί λήξη του συναγερμού για την πανδημία γρίπης H1N1 που ξεκίνησε την άνοιξη του 2009.»

Και τι μας έμεινε τελικά ;
Οι δημοσιογραφικές «αποκλειστικότητες» ;
Οι καταθέσεις των Φαρμακοβιομηχάνων στις offshore του κ. Άκη ;
Ο πανικός στο κόσμο που τον έκανε νευροψυχωτικό ;
Ότι πάντα έχουμε ήδη «πληρώσει» το κακό έργο που βλέπουμε μετά ;
Όπως αναφέρει και το κύριο άρθρο : «Σχεδόν 18.500 θάνατοι από τον ιός Α(Η1Ν1) έχουν επιβεβαιωθεί σε 214 χώρες» : Το σαπούνι στο μπάνιο που έχουν όλα τα νοικοκυριά έχει προκαλέσει τριπλάσιους… Αλλά δεν υπάρχει εμβόλιο ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ και γι’αυτό….

Η αρμόδια επιτροπή ειδικών του ΠΟΥ ολοκλήρωσε το μεσημέρι τρίωρη συνεδρίαση στη Γενεύη και εξέτασε το εάν θα υποβαθμίσει το επίπεδο συναγερμού από το ανώτατο επίπεδο 6 στα επόμενα στάδια τα οποία αντιστοιχούν σε ύφεση ή σε λήξη της πανδημίας.

Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί γύρω στις 16.00 ώρα Ελλάδας από τη γενική διευθύντρια του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν, η οποία είχε υιοθετήσει όλες τις προηγούμενες γνωμοδοτήσεις της 15μελούς επιτροπής ειδικών.

Η συνεδρίαση της Τρίτης είχε αναβληθεί για αρκετές εβδομάδες προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα επιδημιολογικά στοιχεία για την πορεία της γρίπης το χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο.

Σχεδόν 18.500 θάνατοι από τον ιός Α(Η1Ν1) έχουν επιβεβαιωθεί σε 214 χώρες από την εμφάνιση της ασθένειας στο Μεξικό τον Απρίλιο του 2009. Το τελευταίο δίμηνο επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά ακόμα 200 θάνατοι.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
ΠΗΓΗ : http://news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.