Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ : Η συνέχεια κύριε Πρόεδρε – Πρωθυπουργέ.

Στην σημερινή μου προσπάθεια, απέλπιδος, για την σωτηρία της πατρίδας, κύριε πρόεδρε, ήθελα επιμόνως να σας υπενθυμίσω ότι ο ασθενής (Ελληνικός Λαός) παρουσιάζει σημεία μόνιμης μη αναστρέψιμης συμπεριφοράς .

Το πρώτο εξ αυτών λέγεται θυμός κύριε πρόεδρε και μην βιαστείτε να πείτε ότι έσφαλα χαρακτηρίζοντας τον θυμό μη αναστρέψιμο ενώ εκ της φύσης του είναι .Αυτό που κάνει τον θυμό των πολιτών μη αναστρέψιμο είναι προς το πρόσωπό σας και όχι η αέναη μεταβολή του .Θα κερδίσετε ….

…και εσείς ,όπως και ο προκάτοχός σας συνεστιαζόμενος στο αυτόν κέντρο πανεπιστημίου της «διασποράς», το τίτλο του μη επιθυμητού προσώπου. Είδατε τον Κώστα Καραμανλή .Ούτε και εμείς τον είδαμε .Ενώ μας προσέφερε τόσα καλά ,τελικά έτυχε της μόνιμης ,εξ ου και μη αναστρέψιμης, αποδοκιμασίας του λαού .Αυτό λοιπόν είναι γεγονός κύριε πρόεδρε και σας καλώ να το διαπιστώσετε ιδίοις όμασι εξερχόμενος ελαύνοντας επί του ποδηλάτου σας στους κενούς δρόμους του ιστορικού κέντρου .
Δεύτερο σύμπτωμα κύριε πρόεδρε είναι η κατάθλιψη του ασθενούς .Μολονότι η ασθένεια αυτή, πολλάκις εμφανίζεται στους κλινήρεις ασθενείς ,εν προκειμένω λόγω της συνεχιζόμενης δοκιμασίας του ασθενή, από τις λεγόμενες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, τείνει να γίνει πια μη αναστρέψιμη και θα λάβει την μορφή της μόνιμης διαταραχής της προσωπικότητας και εν προκειμένω της σχιζοφρενούς . Έτσι δικαιολογείται άλλωστε ότι εισέτι δεν πήρε τα όπλα ,αλλά από την άλλη ατενίζει την εικόνα σας στην τηλεόραση οσάκις αυτή εμφανίζεται, αλλά κυρίαρχα εισέτι δεν αντιλαμβάνεται τα λεγόμενα σας .
Έτερο σύμπτωμα κύριε πρόεδρε είναι η αποδήμηση .Ναι κύριε πρόεδρε .Εντελώς ανεπίτρεπτα για τους υπολογισμούς των συμβούλων σας ,ο ασθενής επιθυμεί να αποδημήσει εις κέντρα αποθεραπείας του εξωτερικού, όπου οι πρόγονοί του είτε επέζησαν ,είτε και πλούτισαν .Διατείνεται ο ασθενής ότι η απομάκρυνσή του από την χειρουργική κλίνη θα τον φέρει σε καλύτερη κατάσταση.
Τέλος κύριε πρόεδρε εμφανίστηκε και το σύμπτωμα της σύγχυσης .Ο ασθενής, ημιθανής πλέον συγχέει τις προθέσεις σας με την σωτηρία του. Πιστεύει ,κυρίως σε φάση έξαρσης της ασθένειας ,ότι προσπαθείτε να τον σώσετε ενώ ως γνωστό εσείς άλλους στόχους μεγαλύτερης εμβέλειας έχετε.
Κύριε πρόεδρε ,καλείστε εσπευσμένα να επέμβετε και να δώσετε λύσεις .Λύσεις ως ένα γνήσιο σοσιαλιστικό κόμμα μπορεί να δώσει .Επιτέλους να μιμηθείτε τον αείμνηστο πατέρα σας όταν έδωσε την μαγική εντολή , «Τσοβόλα δώστα όλα» και ο λαός τότε αναφώνησε το γνωστό σήκωσέ το σήκωσέ το … τιμημένο το … ευρώ .
Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο, από τώρα καθότι λόγω προβλημάτων ρευστότητας θα δυσκολευτώ να διαβουλευτώ εκ νέου σύντομα μαζί σας.

Σας εύχομαι κάθε καλό για την υμετέρα και μόνο ευημερία .

ένας ανώνυμος σκεπτόμενος με τάσεις διαβούλευσης .

Για την αντιγραφή Δημήτρης Π.Γ.

Τα πλήρη στοιχεία μας στη διάθεση οποιουδήποτε φορέα ή Ιδιωτικού επώνυμου προσώπου ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ .-

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : http://eglimatikotita.blogspot.com/ από http://free-apopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.