Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ!

Το παρόν άρθρο θα ήθελα να το δείτε ως αντιπαραβολή με το δυστυχώς (τραγικά) «καλύτερο» http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/08/blog-post_4695.html

Δείτε πως ένα κράτος 100 φορές περισσότερο δημοκρατικό από εμάς (ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΟΛΟ – ΨΕΥΤΟ – ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ 0,3% ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 99% ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΗΛΙΘΙΟ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ)
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ !
Δεν ασχολείται με ΜΚΟ. Δεν του καίγεται καρφί αν οι τρόφιμοι στα τρελοκομεία του έχουν διαφορετική άποψη. Σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα όχι όμως μονόπατα… ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ! Πράγμα που εδώ πολλοί το προσπερνάνε επειδή είχαν τραυματική παιδική ηλικία (η πιθανότερη εκτίμηση). Μπορεί το ΔΝΤ να είναι η σύγχρονη γάγγραινα. Ο Μεταστατικός καρκίνος που θα μας στείλει όλους μια ώρα αρχύτερα εμάς και τα παιδιά μας είναι Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ που σπεύδουν όλοι να πλαστο - επαναχαρακτηρίσουν και προσφυγιά… Βαφτίζουμε τον Ελέφαντα… γάτα για να τον βάλουμε να χωρέσει στο σκυλόσπιτο μας… (Δ.Π.Γ.)

Καναδάς: Άνδρες του πολεμικού ναυτικού, κατέλαβαν και πήραν υπό τον έλεγχό τους, φορτηγό πλοίο, γεμάτο με…
πρόσφυγες Ταμίλ
Άνδρες του πολεμικού ναυτικού του Καναδά κατέλαβαν με έφοδο, και πήραν υπό τον έλεγχό τους το φορτηγό πλοίο Sun Sea, που...
νδρες του πολεμικού ναυτικού του Καναδά κατέλαβαν με έφοδο, και πήραν υπό τον έλεγχό τους το φορτηγό πλοίο Sun Sea, που είναι γεμάτο με πρόσφυγες Ταμίλ, όπως ανέφερε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας, Βικ Τόους.

1. Οι αρχές του Καναδά αποφάσισαν να αναλάβουν δράση επειδή το πλοίο, που βρίσκεται στον Ειρηνικό, στα ανοιχτά της Βρετανικής Κολομβίας (δυτικός Καναδάς) άλλαξε πορεία και κατευθυνόταν πλέον προς την κοινότητα Πορτ Όλμπερνι και όχι προς τη Βικτόρια και το Βανκούβερ, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι CBC.
2. Η φρεγάτα Winnipeg "επιχείρησε πολλές φορές να κάνει νηοψία στο Sun Sea και όταν απέκτησε επικοινωνία, το σκάφος αυτό ανέφερε ότι μετέφερε πρόσφυγες", είπε ο Τόους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του καναλιού.
3. Πάντα σύμφωνα με τον υπουργό, στο φορτηγό πλοίο επιβαίνουν 490 άτομα και ο επικεφαλής αξιωματικός του είπε ότι πρόκειται για πρόσφυγες. Ωστόσο, οι καναδικές αρχές υποπτεύονται ότι ορισμένοι επιβάτες μπορεί να είναι δουλέμποροι ή ακόμη και τρομοκράτες.
4. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν η νηοψία έγινε εντός των χωρικών υδάτων του Καναδά ή έξω από αυτά, γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει νομικά προβλήματα. Δεν είναι σαφές επίσης εάν οι καναδικές αρχές σκοπεύουν να του επιτρέψουν να αγκυροβολήσει ή εάν θα το διώξουν. Αξιωματούχοι της επαρχίας της Βρετανικής Κολομβίας επιβεβαίωσαν πάντως ότι νοσοκομεία και φυλακές είναι έτοιμα να υποδεχτούν ορισμένους από τους πρόσφυγες, κυρίως γυναίκες και παιδιά, από το πλοίο το οποίο είχε αποπλεύσει πριν από περίπου τρεις μήνες από την Ταϊλάνδη.
5. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν επίσης ότι παρατήρησαν "ασυνήθιστη δραστηριότητα" από πολεμικά σκάφη και από την αστυνομία. Κοντά στη ναυτική βάση Εσκιμό έχουν στηθεί σκηνές, πιθανότατα για να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες.


ΠΗΓΗ : http://www.e-typos.com

Δημήτρης Π. Γ.
Από http://free-apopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.