Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΡΕΠΠΑ ( μισή σελίδα μόνο)

Η πραγματικότητα είναι μια...
Κύριε Υπουργέ...
Τα συνθήματα και οι ωραίες κουβέντες πολλές.
Σαν Έλληνες μάλιστα έχουμε αποδείξει πως έχουμε τάση ιδιαίτερα στη λογοτεχνία . Άλλωστε δύο «Nobel» έχουμε και τα δύο στη λογοτεχνία.
Συγχαρητήρια λοιπόν και σε εσάς για τις λογοτεχνικές σας ικανότητες. Μάλιστα εάν αληθεύει και η επιστολή σας στη δικτατορία, είστε και καλός χειριστής της καθαρεύουσας.
Διπλά συγχαρητήρια λοιπόν με την επιφύλαξη ΠΑΝΤΑ της παραπάνω αίρεσης.
Αυτός ήταν ο μικρός πρόλογος της επιστολής που εξάντλησε όμως τις πενιχρές δικές μου λογοτεχνικές ικανότητες.

Η ερώτηση μου είναι μόνο μια : Είσαστε εσείς ο συντάκτης εκείνης της επιστολής ;
Η ερώτηση μου είναι απλή : Έχετε πιστεύω την επικοινωνιακή δυνατότητα να απαντήσετε σε τούτο το ερώτημα .

Μου αρέσουν τα επιχειρήματα σας αλλά θέλω μόνο μία απάντηση : Είσαστε εσείς ο συντάκτης εκείνης της επιστολής ;

Αν το ρωτήσω άλλες 100 φορές Εσείς Κύριε που λετε ότι η «Η αλήθεια δίνει την απάντησή της»... Μπορείτε να ταχθείτε στο πλευρό της και να δώσετε τη δική σας ειλικρινή – αληθινή απάντηση :
Μόνο αυτό σας ρωτάω κύριε. Δεν σας ειρωνεύομαι, σας θεωρώ έξοχο και έξυπνο άνθρωπο, αλλά έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε σε αυτό ;

Είσαστε λοιπόν εσείς ο συντάκτης εκείνης της επιστολής ;

Όσο για τις διώξεις σας στη δικτατορία :
Το 1972 Κυβερνούσε κάποιος Δικτάτωρ «Παπαδόπουλος» εν ονόματι. Ανετράπη από κάποιον εξίσου δικτάτορα κύριο Ιωανίδη εν ονόματι, όπου εξεδίωξε πολιτικά κάποιους από τους «οσφυοκάμπτες» του εξίσου δικτάτορα κ. Παπαδόπουλου.
Αν τώρα αληθεύει η πατρότητα Σας στην επιστολή (και μόνο ΑΝ) μήπως εσείς είσαστε ταγμένος, στην μια εκ των δύο δικτατορικών παρατάξεων και όταν ήρθε η άλλη σας άσκησε «πολιτικές διώξεις» ;
Όταν μάλιστα επανήλθε μετά η ομαλότητα στη χώρα μας, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ : ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ αλλά συνάμα ΞΕΧΑΣΑΤΕ …Αφενός, την «a- posteriori» (εκ των υστέρων) αντιπαράθεση με τους «δε» και αφετέρου και κατ΄ αντιστοιχία, την «a-priori» (εκ των προτέρων) σύμπραξη με τους «μεν» ;
Τούτα μπορείτε να τα απαντήσετε ; (δίχως την "λογοτεχνική" βιβλιογραφία του Γκαίτε ;)

Όσο για το ότι σας "τίμησαν οι συμφοιτητές σας, ψηφίζοντάς σας στις πρώτες ελεύθερες φοιτητικές εκλογές ως Πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής" :
Ο κύριος Σκυλίτσης λ.χ μεταδιδακτορικά ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιώς έπαιρνε και αναλογικά αλλά και αριθμητικά περισσότερες ψήφους από εσάς. Αυτός μάλιστα ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΕ (ήταν "τιμιότερος" απο εσας κύριε ;) ότι ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ με την «επταετία». Και σας το λεω αυτό γιατί μας παρουσιάζετε «πολιτικές δάφνες» του μετά... και δεν απαντάτε στην ερώτηση για το πρίν. Ξέρετε καλύτερα εσείς πως λογοτεχνικά λέγεται ο "όρος" αυτός και λογοτεχνικά αλλά και «λαϊκιστικά» στα Νεοελληνικά.

ΚΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ…

«Οι συκοφαντίες βλάπτουν τους συκοφάντες και μόνον» Λέτε στον επίλογο σας. Επειδή λοιπόν οι συκοφαντίες δε βλάπτουν εσάς και την Ελλάδα πείτε μας :

«Όχι δεν την έγραψα εγώ».

Για να μην αυτοσυκοφαντείστε δηλαδή και βλάψετε μόνο τον εαυτό σας. Απλά μπέσα και σταράτα κύριε.

Ειδάλλως: Τι να σας πω κύριε ; Να αρχίσω και εγώ τώρα (αλλά... "ΤΩΡΑ" τη...  λογοτεχνία) και να πω πως :

« Ο κάθε άνθρωπος έχει την προσωπική Ιστορία του και τους αγώνες του. Μερικοί όμως είναι οι ίδιοι η Ιστορία τους , και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αγώνας τους είναι να μην το καταλάβουν οι υπόλοιποι ;».


Δημήτρης Π. Γ.
Από : http://free-apopsis.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Καλα αν σου απαντησει...
    γραψε μου...
    ΕΡΜΗΣ

    ΥΣ. Παντως αν δεν απαντησει ισως ειναι η επιβεβαιωση περι του προφανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην συκοφαντείτε τον Υπουργό.είναι προφανές ότι με τους αγώνες του ,ιδίως ως φοιτητής ,έφτασε να συνκυβερνά την Ελλάδα. ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ,ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ενας ανωνυμος σκπεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.