Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ : Η 1η συνέλευση του (μοναδικού) Κυβερνώντος κόµµατος εδώ και 30 χρόνια : Σε μια «Λαϊκή Δημοκρατία» (Υπάρχουν και χειρότερα !Δ.Π.Γ.)

«Ο στόχος είναι η οµαλή µετάβαση της εξουσίας και το κόµµα χρειάζεται για να νοµιµοποιήσει (sic) τη διαδικασία» !!!!!!
Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ Θα χρίσει τον διάδοχό του στη «δυναστεία» των Κιµ . (Διαβάστε μια τραγωδία του ανθρώπινου γένους. Αφού γελάσετε ξανασκεφτείτε το. Δ.Π.Γ.) : Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ συνεδρίαση του κυβερνώντος βορειοκορεατικού Κόµµατος Εργατών θα πραγµατοποιηθεί πιθανόν την ερχόµενη εβδοµάδα για να δοθεί το χρίσµα, όπως εικάζουν οι παρατηρητές, σ’ έναν κληρονόµο της δυναστείας των Κιµ, καθώς η υγεία του ηγέτη της χώρας του Κιµ Γιονγκ Ιλ φαίνεται ότι επιδεινώνεται.

Πρόκειται για την πρώτη συνέλευση του κόµµατος εδώ και 30 χρόνια. Η τελευταία είχε χρησιµεύσει για να γνωστοποιηθεί ότι ο Κιµ Γιονγκ Ιλ επελέγη για να διαδεχθεί τον πατέρα του, τον Κιµ Ιλ Σουνγκ.

Σύµφωνα µε δηµοσιογραφικές πληροφορίες, η κυκλοφορία προς και από την Πιονγκγιάνγκ έχει ήδη περιοριστεί, κάτι που γίνεται για λόγους ασφαλείας πριν από σηµαντικά γεγονότα. Πολλοί στρατιώτες, θωρακισµένα οχήµατα και πυροβολικό εντοπίσθηκαν επίσης να συγκεντρώνονται κοντά στην πρωτεύουσα, ίσως για να είναι έτοιµοι για να παρελάσουν για την περίσταση.

Παρατηρητές θεωρούν πως ο Κιµ Γιονγκ Ιλ θέλει να χρίσει ως διάδοχό του στην ηγεσία του κράτους το νεώτερο γιο του, τον Κιµ Γιονγκ Ουν, ο οποίος πιστεύεται ότι γεννήθηκε το 1983 ή στις αρχές του 1984. Αποµένει να διαπιστωθεί ποιος θα είναι ο πρώτος επίσηµος ρόλος του. «Αν ο Κιµ Γιονγκ Ουν εκλεγεί σε µια κοµµατική θέση κατά τη συνέλευση αυτή, αυτό σηµαίνει πως είναι ο διάδοχος», λέει ο Τσόι Τζιν Γουκ, ερευνητής στο Κορεατικό Ινστιτούτο για την Εθνική Ενοποίηση.

«Ο στόχος είναι η οµαλή µετάβαση της εξουσίας και το κόµµα χρειάζεται για να νοµιµοποιήσει τη διαδικασία».

ΠΗΓΗ : http://www.tanea.gr

Θέλετε και άλλο σχόλιο ; Στη Βόρεια Κορέα όταν Μιλάς για Κίμ σίγουρα αναφέρεσαι για τον ηγέτη της «Λαϊκής Δημοκρατίας» Τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.