Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Μερικές απορίες για τις τωρινές δηλώσεις για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

1) «ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι οι ΗΠΑ κατάφεραν να κάνουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν να κρυφτεί». Κάτι σαν την Ελ. Αστυνομία που κατάφερε να κάνει τον κ. Παλαιοκώστα να κρυφτεί ;
2) «ο πόλεμος είναι εναντίον των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα και όχι εναντίον της μουσουλμανικής θρησκείας». Οι φυσικοί επιστήμονες ψάχνουν το «σωματίδιο του Θεού» για να διαχωρίσουν την Ύλη. Λετε να έχουν περισσότερες πιθανότητες διαχωρισμού ;
3) «…δαιμονοποιούν τους μουσουλμάνους και παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα των Αμερικανών». Αυτά τα «δικαιώματα» τα θυμόμαστε στον 21ο αιώνα ως «άλλοθι τρομοκρατικών ενεργειών» ; Πουθενά αλλού ;
4) «Η αμερικανική κυβέρνηση παραμένει αποφασισμένη να συλλάβει ή να σκοτώσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν». Αληθεύει οτι φημολογείται πως η Σκώτλαντ Γιάρντ παραμένει ακόμη αποφασισμένη να συλλάβει τον «Τζακ τον Αντεροβγάλτη» ;
5) « «Είμαστε εδώ για να απορρίψουμε τα στερεότυπα» είπε στο πλήθος η Σούζαν Λέρνερ, διευθύντρια της οργάνωσης Common Cause που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.» Αληθεύει ότι η ίδια φράση ελέγχθει και στους καμικάζι πιλότους ( Είσαστε εδώ για να απορρίψετε τα «στερεότυπα» = κτήρια με ανθρώπους ) ;
6) «… είναι πρόθυμοι να πεθάνουν και να παρασύρουν και άλλους μαζί τους» Αληθεύει ότι και για αυτούς ισχύουν ΠΡΩΤΑ τα «ανθρώπινα δικαιώματα» τους και ΜΕΤΑ η «ανθρώπινη ζωή μας» ;


Οι ερωτήσεις αν και είναι απόλυτα σοβαρές, και δεν έχουν καμιά σχέση με τα «πραγματικά γεγονότα» αυτού του δράματος. Απλώς οι παραπάνω «δηλώσεις» σας φαίνονται λογικές ; Αν ναι τότε λογικές είναι και οι αντίστοιχες ερωτήσεις….
Ακολουθεί άρθρο ασχέτου των άνω σχολίων :

Ένατη επέτειος από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Εννέα χρόνια έπειτα από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 στις ΗΠΑ και λίγο πριν ξεκινήσουν οι τελετές μνήμης για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους σε αυτές, ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποιεί ότι ο κίνδυνος της τρομοκρατικής απειλής παραμένει.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι οι ΗΠΑ κατάφεραν να κάνουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν να κρυφτεί, ωστόσο προειδοποίησε ότι η τρομοκρατική απειλή θα εξακολουθεί να αιωρείται πάνω από τους αμερικανούς για πολλά χρόνια ακόμη από εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα που "είναι πρόθυμοι να πεθάνουν και να παρασύρουν και άλλους μαζί τους.".
"Η αμερικανική κυβέρνηση παραμένει αποφασισμένη να συλλάβει ή να σκοτώσει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, όμως οι αμερικανοί πολίτες πρέπει να θυμούνται ότι ο πόλεμος είναι εναντίον των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα και όχι εναντίον της μουσουλμανικής θρησκείας" είπε ο Ομπάμα με αφορμή τις προθέσεις του αμερικανού πάστορα Τέρι Τζόουνς να ρίξει στην πυρά αντίτυπα του Κορανίου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ήδη κάνει έκκληση για ηρεμία, ενώ ο Τέρι Τζόουνς ταξιδεύει σήμερα στην Νέα Υόρκη προκειμένου όπως έχει δηλώσει να συναντηθεί με τον μουσουλμάνο ιερέα υπεύθυνο για την ανέγερση του τζαμιού κοντά στο "σημείο μηδέν".
Οι υποστηρικτές και οι αντίπαλοι του σχεδίου ανέγερσης του τζαμιού θα πραγματοποιήσουν σήμερα συγκεντρώσεις κοντά στο Σημείο Μηδέν στις 21.00 και 22.00 ώρα Ελλάδας αντιστοίχως.
Χθες δύο χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο Σημείο Μηδέν, όπου έγιναν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, για να υποστηρίξουν την κατασκευή ενός τζαμιού σε μικρή απόσταση από εκεί. Κρατώντας κεριά, οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν όσους αντιτίθενται στην κατασκευή αυτού του ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου, κατηγορώντας τους ότι δαιμονοποιούν τους μουσουλμάνους και παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα των Αμερικανών.
"Είμαστε εδώ για να απορρίψουμε τα στερεότυπα", είπε στο πλήθος η Σούζαν Λέρνερ, διευθύντρια της οργάνωσης Common Cause που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.
"Το σημαντικό εδώ στη Νέα Υόρκη δεν είναι αυτή η ιστορία του τζαμιού, αλλά η άνοδος της ισλαμοφοβίας", τόνισε η Ρεμπέκα Βιλκόμερσον, διευθύντρια της οργάνωσης Jewish Voices for Peace.
Σήμερα κατά τις επίσημες εκδηλώσεις μνήμης θα διαβαστούν όλα τα ονόματα των θυμάτων, που επέβαιναν στα αεροπλάνα που συνετρίβησαν στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο, αλλά και όσων βρίσκονταν μέσα στα κτίρια.
Οι καμπάνες όλων των εκκλησιών στη Νέα Υόρκη θα ηχήσουν πένθιμα την ώρα που το πρώτο αεροπλάνο συνετρίβη στο πρώτο πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Πηγή άρθρου : http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.