Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΛΟΪΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ : Έως τώρα «παίζαμε» με τον κ. Σαλπιγγίδη τερματοφύλακα ;

Η ερώτηση είναι απλή : Όλοι ήταν «πετυχημένοι» (με εξαίρεση την τιμωρηθείσα Μπατζελή) αλλά σε λάθος θέση ; Αν η ομάδα πάει δε πάει καλά παίρνεις τον κ. Νικοπολίδη από τερματοφύλακα και τον βάζεις στην επίθεση, ενώ τοποθετείς τον κ. Σισέ στο τέρμα ; Ο κ. Χρυσοχοΐδης έφυγε σαν «πετυχημένος» και πήγε στο υπουργείο Οικονομίας ενώ η κα. Κατσέλη, πήγε στο Εργασίας. Έφυγε σαν «πετυχημένη» ; Αν ναι γιατί έφυγε, αν όχι γιατί πήγε σε άλλο Υπουργείο ; Όλοι πήγαν ένα «κλικ» αριστερά ή δεξιά. Αυτό το πράγμα είναι Ρωμαϊκό όργιο ή «Ανασχηματισμός» ; Δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου που θεωρείται «πετυχημένος» έμεινε στη θέση του, το ίδιο και κ. Παμπούκης ( συγχαρητήρια κ. παλαιέ καθηγητά μου και για την αναβάθμιση ), ενώ ο κ. Χρυσοχοΐδης «πετυχημένος» και αυτός, αλλά πήγε αλλού !

Δηλαδή «απλοϊκά» ως χώρα, έως τώρα «παίζαμε» με τον κ. Σαλπιγγίδη τερματοφύλακα ;

Εμ το άλλο … Που μας ξαναγύρισε το Υπ. Ναυτιλίας ; Αυτό το έκανε επειδή είχε κάνει λάθος πριν ή ήθελε η «ομάδα» και έναν άλλο «στραίκερ –παίκτη» ;

Ο κ. Πρωθυπουργός μήπως άλλαξε και αυτός, αλλά ξαναγύρισε αυτόματα στη θέση του ; (Λαϊκιστί : Πήγαινε να δεις αν έρχομαι).

Δεν ποδοσφαιροποιούμε τις ερωτήσεις για να θίξουμε κανένα ή δίχως λόγο. Έτσι γίνονται απλώς κατανοητές οι απορίες….

Και κατανοούμε πλήρως τη μη Υπουργοποιήση του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως μετά από 10 χρόνια θα απαντηθούν και αυτές οι απορίες ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.