Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ερωτήσεις που ποτέ δεν απαντήσατε κ. Τριανταφυλόπουλε …

Και να αλλάξουμε για μια βραδιά σπίτια με τον Μάκη . να έρθει αυτός στο δικό μου και να παω εγώ στο δικό του. για να τον δω . θα κλείσει μάτι όλο το βράδυ?? θα αποκτήσει εφιάλτες?? θα πάθει ψυχοπλακωμα απο τα ουρλιαχτά που θα άκουει από τον δρόμο από τις ληστείες σε ανυπεράσπιστους πολίτες?? μπορεί?? και μετά τα ξανάλεμε..

Κυρίε Τριανταφυλόπουλε. Είμαι συνδιαχειριστής του http://eglimatikotita.blogspot.com/. Αυτη τη στιγμή έχω αναρτήσει μήνυμα να δει όλος ο κόσμος την παρούσα εκπομπή σας.
Δεν είμαι Ρατσιστής. Γιατί όμως δε καταγγέλλετε ευθέως ότι μόνο η Ελλάδα λογω χψζ κακοδιαχείρισης έχει γίνει το πανδοχείο όλης της Ευρώπης ; Το πρόβλημα είναι μείζων και απειλεί ΟΛΗ την ύπαρξη του Ελληνικού κράτους ! Είναι δε σαφέστατο πως ο μουσουλμανικός πολιτισμός και επιθετικός είναι ως κοσμοθεωρητική θρησκεία και αδυνατεί να ενταχθεί στον Ευρωπαϊκό. Το γνωρίζουμε όλοι. Και εσείς ακόμα και ο συνεργάτης σας που διαβάζει το παρόν άρθρο. Δεν το λετε ευθέως αυτό αλλά αναφέρεστε σε μερικές δεκάδες πλούσιος Λιβανέζους που οιονεί αφενός έχουν απεγκλωβιστεί από τις μουσουλμανικές πιέσεις και αγκυλώσεις, αφετέρου δεν γνωρίζουμε τη πραγματική εν γένει συμπεριφορά τους. Γιατί δίνετε βαρύτητα στο λόγο σας στο δέντρο και όχι στο δάσος ; Το ζήτημα δεν είναι μόνο "οικονομικό" όπως κατά το μάλλον ή ήττον παρουσιάζετε. Ο Πυρήνας του προβλήματος είναι πως ένα σύστημα που καλείται Ελληνικό κράτος καταρρέει απο την εξ ανατολών ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης ανθρώπων που και θα αναγκαστούν να παρανομήσουν αλλά και θα αναγκαστούν (ακόμα και λόγω της οικονομικής ανέχειας) να τραπούν σε μια συμπεριφορά καταστροφικού φονταμενταλισμού, εναντίον ,μας ! Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω σας παρακαλώ πολύ δωστε μου έστω μια κατευνάστική απάντηση. Δεν είναι Λαικίστικο αλλά παιδία έχετε εσεις και εγώ. Εγω αυτά σκέφτομαι. Εσείς ; Αν όχι πείτε μας τι λύσεις στηρίζετε .
Μετα τιμής Δημήτρης π. Γαλιουδάκις.



Ας θυμισει καποιος στον προεδρο των Μουσουλμάνων τί έγινε με το υποτιθέμενο Κορανιο.
Ακουσατε τί είπε ;
750.000 Μουσουλμάνοι μόνο στην Αττικη..

ΑΧ ΠΟΣΗ ΑΝΟΧΗ ΑΚΟΜΗ???

Χρειάζονται τέτοιες εκπομπές για να αναδειχθούν τα προβλήματα της περιοχής αλλά και των υπολοίπων γενικότερα....
Σιγά σιγά θα ξυπνήσουν όλοι οι Έλληνες και δεν θα είναι του καναπέ...
Κάποιος φίλος είπε πως οι 2 νέοι ήταν ανίδεοι και μάσαγαν μαστίχα...
Σας πληροφορώ πως είναι αυθεντικά παιδιά της πλατείας του Αγίου και μεγαλωμένα εκεί...
Και δεν χρειάζεται να είσαι φοιτητής ή να έχεις βγάλει πανεπιστήμιο για να πείς τα πράγματα ως έχουν και πως τα βιώνεις....ΑΑΑΑΧΧΧΧΧ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Η ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΤΙΧΑ.....ΑΨΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ!!! ΓΝΗΣΙΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!!
JOKER

ο μακης ολους τους ελεγχε τι θα πουν και του ξεφυγε η γυναικα του. πιο πολυ θα μας βοηθησει η γερμανιδα τελικα παρα ο ελληναρας.ξεφτυλα και παλι ξεφτυλα. μακη μια νυχτα να περπατησεις απο την ομονοια μεχρι το γκαζι, αμα ζησεις δεν θα ξαναπαραπονεθουμε για τιποτα. αυτο επρεπε να του πουνε χτες ,ολα τα αλλα ηταν ασχετα. (σχόλιο apopsis : Νομίζεις ότι δεν ήταν ΚΑΙ αυτό κάπως ολίγον σκηνοθετημένο ; Κακός ο ένας καλή η άλλη ;)

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Ο τίτλος της εκπομπής ενδεικτικός του κλίματος που εχει ήδη δημιουργηθεί…
ΕΡΜΗΣ

Κατοικοι του Αγιου Παντελεημονα ειμαστε ολοι οι αθηναιοι στο πλευρο σας και την επομενη φορα που θα διαδηλωνετε υπερ της απελευθερωσεως της γειτονια σας θα ειμαστε παροντες.Καλο αγωνα!

Για να μην γράφετε μλκ στα σχόλια,μάθετε ότι στην εκπομπή του "μούσια" δεν πήγε κανένας από τους οργανωμένους κατοίκους του Αγ.Παντελεήμονα.
Αυτοί οι 2 ναι μεν είναι κάτοικοι,αλλά εκπροσωπούσαν τους εαυτούς τους και κανέναν άλλο.Δεν θέλω να πω κάτι για τα παιδιά που πήγαν,όποιος έχει μυαλό κατάλαβε.
Αλλά σχετικά με εμάς,επειδή πολλά γράφονται και δημιουργούνται εντυπώσεις,σας πληροφορούμε πως δεν πήγαμε γιατί ξέραμε ότι θα στήσει πανηγυράκι,όπως και έκανε.
Απόδειξη πως ήταν όλη η εκπομπή μια παρωδία,τα δεκάδες τηλ που του έκανε η επιτροπή κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα για να βγουν στον "αέρα" και δεν τόλμησε να βγάλει κανέναν.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για να κανει την εκπομπη σημαινει οτι το θεμα ... «πουλάει»
Ετσι ομως το προβλημα μενει στην επικαιροτητα και αυτο ειναι πολυ θετικο.
ΕΡΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.