Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Θα ήθελα να διαβάσετε το παρόν κείμενο για ένα λόγο. Για να καταλάβετε με γνήσια αλλά απλοϊκά επιχειρήματα και αποδείξεις το τι δράμα συντελείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αν και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο θα το γράψω όσο περισσότερο απλά μπορώ και δίχως πολλές βιβλιογραφικές παραπομπές κλπ. Ο κάθε αναγνώστης που έχει απορίες, με ένα μήνυμα ας τις εκθέσει και υπόσχομαι ειλικρινά ότι θα απαντήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.



Η Επιστήμη έχει προ πολλού διαπιστώσει, ότι στα ζώα και στον άνθρωπο υπάρχει ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ δεδομένο το αίσθημα του διαχωρισμού στους «δικούς μας» και στους «άλλους». Πρόκειται για το έμφυτο (γονιδιακό αν θέλετε) και απολύτως φυσιολογικό αυτό αίσθημα από καταβολής του ανθρώπου, που τις τελευταίες δεκαετίες χλευάζεται από την πλειοψηφία των κατευθυνόμενων ΜΜΕ ως «ρατσισμός» (Ρατσιστές υπάρχουν με την αρνητική έννοια. Αλλά όχι έτσι όπως η προπαγάνδα ορισμένων ό.τι διαφορετικό δε της αρέσει αμέσως του πετά ισοπεδωτικά τη ρετσινιά του «ρατσισμού»). Καλείται και πειθαναγκάζεται δε ο μέσος άνθρωπος τού σήμερα, να «ξεριζώσει» αυτό το ένστικτο, προκειμένου να ενταχθεί στο «κοινωνικό σύνολο» της «ανεκτικής, πολυπολιτισμικής δημοκρατίας»… Αυτό απλώς είναι ένας αυθαίρετος «βιασμός», της αλήθειας δηλαδή της φυσικής – ουσιαστικής πραγματικότητας!.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !
Το «κακό» (αν ονομαστεί έτσι η επιθετικότητα κατά των ξένων) είναι δεδομένο στον άνθρωπο από την Φύση. Δεν εκριζώνεται ούτε με διεθνιστικές φλυαρίες περί «φιλίας των λαών», ούτε με αντιρατσιστικές «πλύσεις εγκεφάλου». ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΤΑΙ!!! Αυτό προτρέπει και ο Κ. Λόρεντζ, (από τα μεγαλύτερα επιστημονικά «πνεύματα» του 20ου αιώνα) ο οποίος πιστεύει ότι σε έναν ανώτερο πολιτισμό ελεύθερων Εθνοτήτων, μπορεί κανείς πράγματι να ελπίζει σε μεγαλύτερη «αυτοπειθάρχηση» των εθνών από τούτες τις επιθετικές τάσεις
Και αυτό είναι διαδραστικό φαινόμενο : Όπως οι μεν βλέπουν τους δε «ξένους» έτσι και οι δε το ίδιο για τους μεν ! (Lorenz Konrad: “Aggression”, 1969 – Επιθετικότητα εκδόσεις Χατζηνικολή).

Ας περιγράψω όμως τώρα τη σημερινή πραγματικότητα. Στην Ελλάδα (έχοντας υπόψη και τα παραπάνω συμπεράσματα ως εργαλεία σκέψεις) από τη μια πλευρά είμαστε πλέον μια κοινωνία όπου έχει ενστερνιστεί τον δυτικοευρωπαϊκό τρόπο σκέψης και κοινωνικής συμπεριφοράς. Κοντολογίς έχουμε φτάσει ως Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή κοινωνία να ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ σε ικανοποιητικό ποσοστό στις φυσικές τάσεις επιθετικότητας που έχουμε. Και γι’ αυτό θεωρούμε εαυτούς «πολιτισμένους».
Απόδειξη αυτού είναι πως έστω και ως «θερμόαιμος» Μεσογειακός λαός είχαμε δείκτες εγκληματικότητας προ 10ετίας σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τις περισσότερες ανεπτυγμένες Ευρωπαϊκές ή μη χώρες..

Τι γίνεται όμως τώρα ; Μας παρεισφρύουν εθνότητες που ΔΕΝ έχουν καταφέρει κατ’ αρχάς αυτή τη μορφή ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ! Οι λόγοι είναι πολλοί, προς χάριν συντομίας θα αναφέρω τον σημαντικότερο. Είναι ο μουσουλμανικός Φονταμενταλισμός. Η φιλοσοφία του σε Κοινωνιοβιολογικό επίπεδο είναι η εξής : Εισέβαλε σε ένα (κοινωνικό) σύστημα με όσα περισσότερα υποκείμενα (ανθρώπους ,και δεν χρησιμοποιώ τον όρο «υποκείμενα» απαξιωτικά, αλλά περιγραφικά σαν τον καλύτερο) της δικής μας φύσης που μπορείς και μετά κυρίευσε το : Εξοντώνοντας το σαν υπερκυριάρχος «ξενιστής», τον «κομιστή» της προγενέστερης νοοτροπίας με οποιονδήποτε τρόπο βάρβαρο ή μη, αρκεί να ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ η προγενέστερη νοοτροπία και να υπερισχύσει η δική σου…


Με άλλα λόγια έχουμε το οξύμωρο φαινόμενο το ότι η κοινωνική ομάδα (Α) που ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ στην «επιθετικότητα» βάλλεται ουσιαστικά από μία κοινωνική ομάδα (Β) που εκδηλώνει «Μακιαβελικά» την επιθετικότητα της με σκοπό να υπερισχύσει στην (Α) ομάδα.

Εδώ και ο πλέον αδαής θα αντιλαμβάνεται πως αν η (Α) ομάδα συνεχίζει και έχει την ανεκτικότητα αυτή αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει από την πίεση της (Β).

Απόδειξη πλέον αυτού είναι πως η εγκληματικότητα που εμμέσως πλην σαφώς συνδέεται και με την ‘επιθετικότητα» έχει ξεφύγει σήμερα από κάθε (και στατιστικό) έλεγχο. Ένα «Φυσικό» σχέδιο (αν θέλετε όχι πολιτικό αλλά ως παρενέργεια αυτού που λέμε «παγκοσμιοποίηση») έχει αρχίσει ήδη να παίρνει σάρκα και οστά σε αυτό που καλούμε Ελληνική κοινωνία. Μια Ισοπέδωση αξιών μια οπισθοδρόμηση με αίτιο την ανεξέλεγκτη εισροή ανθρώπων σε ένα κοινωνικό σύστημα που ονομάζεται Ελλάδα όπου όχι μόνο ΔΕΝ μπορούν να «ενσωματωθούν» οι «λαθρομετανάστες» αλλά θέλουν να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ και τελικά να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον όποιον προγενέστερο πολιτισμό σε τούτο τον γεωγραφικό χώρο που ονομάζεται Ελλάδα.

Αναγκαίο αποτέλεσμα βέβαια αυτού είναι και η φυσική μας εξαφάνιση (γενοκτονία ημών μέσα στον φυσικό μας χώρο-την πατρίδα μας)…

Αυτή είναι μία συνοπτική εκτίμηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στη Χώρα τούτη αυτή τη στιγμή.
Επειδή κάποιοι άνθρωποι εδώ νομίζοντας ότι έχουν το «αλάθητο» του Πάπα και παραπάνω αραδιάζουν ωραίες απόψεις περί πολυπολιτισμικής ενσωμάτωσης εναντίον του ρατσισμού και της ξενοφοβίας με κυριολεκτικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ (με την έννοια της φαντασιοπληξίας) επιχειρήματα, ας τους προτρέψετε σε ένα πιο ουσιαστικό διάλογο που απλώς εμπεριέχει και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι ωραίο δε λεω όλος ο κόσμος αύριο να ξυπνήσουμε, και να είναι ονειρικά πλασμένος δίχως βία και παντού ειρήνη. Ομολογώ πως θα το ήθελα και εγώ σαν την μεγαλύτερη ευχή που θα μπορούσα να κάμνω… ΔΕΝ είναι όμως έτσι. Όπως δεν έχουμε 10 χέρια να κάνουμε 10 δουλειές ταυτόχρονα έτσι και η πραγματικότητα σήμερα αντιμετωπίζει και τα προβλήματα της. Αν έχετε ένα ατύχημα θα πάτε στο νοσοκομείο να βελτιώσετε τα τραύματα σας.

Το νοσοκομείο στην παρούσα περίπτωση είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Και το ζήτημα είναι πως πρέπει να θωρακίσουμε το σύστημα της κοινότητος ανθρώπων που έχουμε (και καλείται Ελλάδα, το γράφω έτσι γιατί το άρθρο θέλω να είναι τελείως ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ) έτσι ώστε να έχουμε λιγότερους τραυματισμούς και θανάτους. ΔΕΝ μπορούμε να αντέξουμε Οικονομικά, «Κοινωνιοβιολογικά», αλλά και Πολιτικά σαν τόσο μικρό έθνος που είμαστε αυτή την «εκπόρθηση» που επιχειρείται εναντίον μας . Εάν δεν αντιδράσουμε απειλούμεθα και με κίνδυνο της ζωής όλων μας. Αυτό είναι μια απάντηση σε όσους πιστεύουν ειλικρινά κάποια άλλα σενάρια. Περισσότερο βέβαια ρομαντικά αλλά δίχως υπόσταση στη στυγνή πραγματικότητα.

Είναι χρέος μας τουλάχιστον στους ειλικρινείς ανθρώπους να τους υποδείξουμε να σκεφτούν στο τομέα αυτό θετικότερα με κύριο γνώμονα την ουσιαστική πραγματικότητα και όχι με την πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να τους επιβάλουν κάποια ΜΜΕ και κάποιες άλλες ομάδες για ιδιοτελείς ή φαντασιοπληκτικούς σκοπούς.

Σε αυτό το άρθρο σας δίνω απλώς το έρεισμα να σκεφτείτε λογικά τίποτε άλλο….

Πρέπει μάλιστα, σαν επίλογος να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες. Ακόμα και Αριστερός να είναι κάποιος πρέπει να καταλάβει πως τα Αριστερά κόμματα έχουν πάρει ένα πάρα πολύ στραβό δρόμο (για μικροπολιτικούς δυστυχώς λόγους) που αποτέλεσμα θα έχει το εξής : Να ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ το σύστημα που ονομάζεται Ελλάδα. Δηλαδή δεν κινδυνεύει απλώς μόνο η "πολιτιστική" μας υπόσταση αλλά και η ίδια μας η ζωή. Εμάς και των παιδιών μας (χειρότερα μέρα με τη μέρα). Αυτό να το σκεφτεί σοβαρά ο κάθε πολίτης που έχει κεντροαριστερές ιδέες ή και αριστερές (δικαίωμα του).

Δεν έχει όμως κανείς το δικαίωμα να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου θα κινδυνεύσουμε όλοι να υποστούμε βία και θάνατο δίχως να φταιμε σε τίποτα...

Δεν κινδυνολογώ, τα νούμερα και προσωπική σας εμπειρία μιλάνε από μόνα τους και προκαλώ οποιονδήποτε έχει καθαρή σκέψη σε ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και αν ανήκει να δει το θέμα ψύχραιμα και σοβαρά για το τι πάει να γίνει (σε πολύ λίγο καιρό από τώρα) και να πράξει ανάλογα.

Επίκληση στη συνείδηση και λογική κάνω σε όλους και δεν με ενδιαφέρει του τι Πιστεύει κανείς. Ας σβήσουμε πρώτα τη “φωτιά” και μετά καλά να είμαστε να διαφωνούμε όσο και σε ότι θέλουμε…

Αρκεί να υπάρχουμε…

Δημήτρης Π.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.