Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΞΥΣΤΑ ΚΑΙ ON LINE ΤΖΟΓΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ !

(Μετά σου λένε πως δεν πρέπει να έχει μπαράκια κοντά στα σχολεία, μη καπνίζετε αλλά όποιος νόμιμα καπνίζει περίπου είναι ΗΡΩΑΣ – ορισμός ΗΡΩΑ : «βλάπτει τον εαυτό του αλλά προσφέρει έτσι με φόρους στη πατρίδα…» - κλπ κλπ Δ.Π.Γ. )
«Τυχερά Παιχνίδια: Φρουτάκια και on line θα φέρουν τα έσοδα λέει η Deutsche Bank. Για το «Ξυστό», ο οίκος προβλέπει ότι τελικά θα είναι δύο οι άδειες που θα δημοπρατηθούν και η αξία τους τοποθετείται στα 75 εκατ. ευρώ έκαστη για 10 χρόνια, ενώ ο φόρος εκτιμάται στο 30% στα ακαθάριστα κέρδη.

Την επόμενη μέρα της ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών, μετά την απελευθέρωση, επιχειρεί να σκιαγραφήσει η Deutsche Bank σε έκθεσή της, στην οποία προχωρεί σε εκτιμήσεις για τα δυνάμει έσοδα του Δημοσίου από τη ρύθμιση της αγοράς.
Υψηλά έσοδα εκτιμά κυρίως από τα VLT’s και τον online στοιχηματισμό. Σε ότι αφορά τα «φρουτάκια», η Deutsche Bank υπολογίζει ότι η συγκεκριμένη αγορά μπορεί να αποφέρει ακαθάριστα κέρδη ύψους 413 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο μετά την απελευθέρωση (δηλαδή το 2012 σύμφωνα με το Μνημόνιο) και τα 713 εκατ. ευρώ το 2020.
Για το «Ξυστό», ο οίκος προβλέπει ότι τελικά θα είναι δύο οι άδειες που θα δημοπρατηθούν και η αξία τους τοποθετείται στα 75 εκατ. ευρώ έκαστη για 10 χρόνια, ενώ ο φόρος εκτιμάται στο 30% στα ακαθάριστα κέρδη. Η έκθεση υπολογίζει το μέγεθος της αγοράς του «Ξυστό» στα 125 εκατ. ευρώ το 2011.
Στην έκθεση οι αναλυτές τοποθετούν τα ακαθάριστα κέρδη από τον «παράνομο» τζόγο στην Ελλάδα μεταξύ 200 και 300 εκατ. ευρώ ετησίως, δηλαδή περίπου στο 8% με 12% της εκτιμώμενης αξίας της νόμιμης αγοράς το 2010.
Σε ότι αφορά τον διαδικτυακό στοιχηματισμό, σαφή συμπεράσματα, για την μορφή που θα έχει η αγορά δεν συνάγονται, καθώς παραμένει ακόμη άγνωστος ο τρόπος και οι όροι αδειοδότησης, καθώς και ο αριθμός των νέων παικτών.
Τέλος στην έκθεση εκτιμάται ότι το μέγεθος της ελληνικής αγοράς θα αυξηθεί κατά 30% μετά και την αδειοδότηση των online εταιρειών στοιχηματισμού, των VLT’s και της επαναφοράς του Ξυστό.


ΠΗΓΗ : http://www.imerisia.gr/

2 σχόλια:

  1. ολα γινονται για να παρουν κ εκει μεριδιο στην πιττα οι βαρδινογιαννηδες-κοκκαληδες-μπομπολαιοι κλπ..

    το πασοκ γιαυτους δουλευει..

    καλησπερα φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.