Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

«Με συνταγή BBC η προβοκάτσια με το παπούτσι !» Δηλαδή το BBC την σχεδίασε ! Αυτό λένε… Δείτε το βίντεο και μετά ας απαντήσουν στα ΔΥΟ (2) ερωτήματα μας !

Μα το είχε πριν δηλώσει ο άνθρωπος ! Όχι δείτε το Βίντεο και ας απαντήσει ο κ Στραβελάκης και κάθε Στραβελάκης … ΜΟΝΟ σε δύο (2) ερωτήσεις μας. Όταν λετε «Με συνταγή BBC η προβοκάτσια με το παπούτσι !» Επειδή δηλαδή το BBC έχει ικανότερους δημοσιογράφους από εσάς το λετε ; Ε λοιπόν ή το «έστησε» ή εσείς είτε πολύ «φτηνοί»… Πολλά σας δίνουν για … την ποιότητα των ειδήσεων που θέλετε να βγάλετε και βγάζετε, αν ισχύει το δεύτερο, αλλά και το πρώτο ! Δείτε το βίντεο και ακολουθούν και οι 2 ερωτήσεις …. Τώρα επειδή το BBC έκανε «καλύτερο ρεπορτάζ» πάμε να το βγάλουμε και προβοκατορικό κανάλι ! Τα είχε σχεδιάσει όλα, μέχρι και το παπούτσι που έριξε είχε πάνω του… μικροκάμερα ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ !



1η Ερώτηση. Εσείς κ. Στραβελάκη λετε ότι μοίρασαν 3.500 ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ !!!!!! Είχαν και 3.500 κάμερες κύριε οι προβοκάτορες ; Διαλέξτε κύριε : Ή μία «στημένη» κάμερα και 3.500 ψεύδη ή 3.500 κάμερες και 3.500 μονάδες ψυχιατρικής ή δημοσιογραφικής φαντασιοπληξίας…. Διαλέξτε κύριε ή βρείτε μου Τρίτη εξήγηση !

2η Ερώτηση : «Είχε ειδοποιηθεί το BBC ! λετε … Απωθημένα βγάζετε ; που ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ; Μα σας το λένε και στο βίντεο κύριε τι θα κάνατε ; Θα «στήνατε» και εσείς ; κάμερα θα στήνατε ή θα καταγγέλνατε το «πταίσμα» ή αν θέλετε το «πλημμέλημα» στις αρχές… Τι θα κάνατε ;

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. Όχι ας απαντήσουν ….

Δημήτρης Π.Γ.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο φιλε apopsis!
    η καλυτερη απαντηση στους εμμισθους πασοκους μπλογκερς που μας εχουν ζαλισει με αυτο το 'έγκριτο' ρεπορταζ..
    πραγματικα ελεος ρε γμτ!να δω τι αλλο θα σκεφτουν για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.