Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μια δίκαιη και τίμια πρόταση για να μην εισέρχονται από τον Έβρο ανεξέλεγκτα λαθρομετανάστες.

Αν κάποιος άγνωστος προσπαθήσει προκλητικά να εισέλθει σε ένα στρατόπεδο στη χώρα μας τι προβλέπει το πρωτόκολλο ; Πυροβολεί ο φρουρός ή όχι αν δεν παραδοθεί και συνεχίσει ; Είναι θέμα Εθνικής ασφάλειας ή όχι ;
Στα σύνορα νομίζετε ότι είναι μικρότερης σημασίας ; Μα εκεί λένε ότι φυλάμε ΟΛΗ την Ελλάδα και όχι ένα στρατόπεδο μας ! Και όμως εκεί είναι που παίζεται το δράμα, η ειρωνεία της αυριανής συντέλειας του Ελληνικού κράτους και ότι συνεπάγεται με αυτό για μας τους Έλληνες !

Την Ιστορία τη ξέρετε : Επιθυμεί συνήθως ο Λαθρομετανάστης να συλληφθεί. Και να μη συλληφθεί Δε θα αντιδράσει ο φρουρός και αν δεν συλληφθεί θα μπει μέσα.

Θα του εκδώσουν συγχωροχάρτι ! Θα μείνει «παράνομα» εδώ 5 χρόνια και αυτό το «Φάντασμα» που πιθανόν είναι από Πακιστάν ή Μπαγκλαντές και δήλωσε Παλαιστίνος θα γίνει Έλληνας ;

Όλοι μιλάνε για τρόπους φιλοξενίας κλπ. Κάνουν και κέντρα 400 ατόμων , περίπου όσοι μπαίνουν κάθε μέρα !
Δεν είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα ;

Κανείς ακόμα επίσημα δε μίλησε για το πώς ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να φυλάξουμε σαν Ανεξάρτητο (;) κράτος τα σύνορα μας !

Ακόμα και με ψηλά χέρια να σου εμφανιστεί κανείς τον συλλαμβάνεις και αν δεν έχει νόμιμα έγγραφα τον στέλνεις από εκεί που ήρθε ! Αυτό είναι το διεθνές νόμιμο !

Αν τώρα το κράτος που από εκεί ήρθε δεν τον αποδέχεται αυτό έστω και για έναν (1) είναι διεθνές επεισόδιο και όχι ενδοτική Ελληνική πολιτική που εφαρμόζουμε ως τώρα για να βγάλουμε τα μάτια μας !
Δημιουργείς μια ουδέτερη ζώνη που πρόσβαση έχει ο παράνομος να επιστρέψει από τη χώρα που ήρθε. Δεν είναι πρόβλημα δικό μας !

Αν τώρα το κράτος που προήλθε ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ αρνείται να τον δεχτεί το καταγγέλλεις στον ΟΗΕ και το κρίμα είναι δικό τους !

Η αλλιώς θέλετε να μας δουλεύει η Τουρκία ;

Έτσι καταρχάς πρέπει ένα κράτος να αμύνεται : Δίκαια και τίμια. Και να μη μας κοροϊδεύει όλη η οικουμένη !

Παράδειγμα ; Πριν λίγο καιρό εγκλωβίστηκαν στον Έβρο 25 λαθρομετανάστες προερχόμενοι από τη Τουρκία (ήταν φύσει αδύνατον να προέρχονται από αλλού). Η Τουρκία αν και υποχρεωμένη να τους παραλάβει σφύριζε αδιάφορα ότι δεν έχει σχέση. Για να μη λιμοκτονήσουν εκεί τους παραλάβαμε εμείς ! Αυτό κύριοι είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ εναντίον του Ελληνικού Κράτους !
Ας τους έριχναν τρόφιμα και ρουχισμό και ας φώναζαν τον ΟΗΕ την Frontex. Έτσι δίκαια και τίμια υπερασπίζεται τα σύνορα του ένα κράτος . Αλλά άμεσα τους περιλάβαμε για να έχουμε και άλλους 25 Έλληνες Μουσουλμάνους σε 5 χρόνια. Συνεχίστε λοιπόν να φτιάχνετε κέντρα υποδοχής !
Αυτή είναι άλλωστε η μεθοδολογία της έντεχνης προδοσίας
!

Υ.Γ. Η Τουρκία είναι ένα δημοκρατικό κράτος που θέλει να μπει και στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Ας ζητήσουνε εκεί άσυλο λοιπόν !

1 σχόλιο:

  1. Εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι τι φυλαει ο στρατος στα συνορα,
    αφου ολοι... ακομα και οι Τουρκοι θελουν να ερθουν εδω για μια καλυτερη ζωη και
    αρα κανεις δεν θα τους εμποδισει...
    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.