Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Πιάσαμε πάτο» : Μείωση 7,5% στο λιανεμπόριο τον Ιούλιο. Νόμιμα ότι τώρα πλέον δεν πουλάνε τίποτα . Άρα υπάρχει ακόμη περιθώριο...μείωσης !

Ο πρωθυπουργός μας μίλησε σε διεθνή φόρουμ για τρομοκρατία της αγοράς ,ότι η χώρα μας υφίσταται την τρομοκρατία της αγοράς . Το ότι εμείς οι Έλληνες υφιστάμεθα την «διαύγεια» του δεν το σκέφτηκε καθότι αυταπόδεικτα δεν είναι ικανός για κάτι τέτοιο, ήτοι να αυτοδιαγνώσει την «ευφυΐα» του και λήψη μέτρων στην συνέχεια . Μειώθηκε περαιτέρω το λιανεμπόριο .Νόμιμα ότι τώρα πλέον δεν πουλάνε τίποτα . Άρα υπάρχει ακόμη περιθώριο ...μείωσης . ΕΛΛΑΔΑ : Ο καιρός νεφελώδης έως και βροχερός .
Τα σύννεφα επι των κεφαλών ημών όμως ουδείς τα αντιλαμβάνεται .Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε ...



Ο δείκτης κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο, χωρίς τα καύσιμα, για τον Ιούλιο φέτος κατέγραψε μείωση 7,5%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Όπως ανακοινώθηκε, ο δείκτης κύκλου εργασιών με τα καύσιμα υποχώρησε κατά 3,7%.

Αναφορικά με το δείκτη όγκου, χωρίς τα καύσιμα, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι μειώθηκε κατά 9,7% ενώ με τα καύσιμα κατέγραψε μείωση της τάξης του 9,1%.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η μείωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο προήλθε κυρίως από τις μεταβολές στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

Καύσιμα +23,8%
Ένδυση - Υπόδηση -16,3%
Φαρμακευτικά - Καλλυντικά -16%
Έπιπλα - Ηλεκτρικά είδη - Οικιακός Εξοπλισμός -15,1%
Βιβλία - Χαρτικά - Λοιπά Είδη -8,3%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.