Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

«…η βαριά εγκληματικότητα (ανθρωποκτονίες) δεν κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα». Καθηγητής Εγκληματολογίας και ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ (μέλος και του ΣΥΡΙΖΑ : Πανούσης Γ. 2009)

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που μιλά ο κύριος αυτός. Είναι ειδικός επιστήμων στον κλάδο του. Είναι και έξυπνος άνθρωπος ! Αν ΔΕΝ είναι αλήθεια αυτά που ισχυρίζεται, γιατί τα ισχυρίζεται ; Η εμείς ψυχωτικοί είμαστε η ο κύριος αυτός (και με την ιδιαίτερη ευθύνη του ειδικού επιστήμονα) διαπράττει το χειρότερο πολιτικό και κοινωνικό και ποινικό έγκλημα που μπορεί να του προσάψει ένα δημοκρατικό κράτος : ΟΛΟΙ σας γνωρίζετε ποιο είναι αυτό… Δείτε τα βιντεάκια διαβάστε όλη τη συνέντευξη του και αποφασίστε επιτέλους για τον ρόλο του οποιουδήποτε σ’ αυτή τη χώρα με τα …. αντίστοιχα στοιχεία.








VIDEO:






Τη συνέντευξη αυτού του Κυρίου μπορείτε να τη βρείτε και εδώ :
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_29_17/02/2009_267742

Έχουμε λοιπόν και λέμε :

«Ο Έλληνας έχει υπερβολικά φοβηθεί από το έγκλημα του δρόμου (διαρρήξεις, αρπαγές τσαντών) την ίδια στιγμή που η βαριά εγκληματικότητα (ανθρωποκτονίες) δεν κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα».

«Δεν λύνει κανένα πρόβλημα ο υπερβολικός φόβος και η λήψη υπερβολικών μέτρων προστασίας».

Στο κλιπ νο 9 " ΚΑΝΕΙΣ από τις 3 "κατηγορίες" που ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ θέτει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ Δ Ε Ν είναι εγκληματίας. Στη Marfin με τους 3 νεκρούς ήταν κάποιοι από τους ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ....άρα ΔΕΝ είναι εγκληματίες επειδή ΚΑΝΑΝΕ ακριβώς το ίδιο...

Ενώ στο βίντεο 12 λεει ότι αυτός είναι ο ειδικός ενώ οι δημοσιογράφοι υπερβάλουν στο βίντεο 5 υποστηρίζει οι Έλληνες αν και η εγκληματικότητα είναι ΔΗΘΕΝ "μικρομεσαία" (με 10 νεκρούς σε 5 μέρες πλέον τώρα -σχόλιο δικό μου) αν και αγοράζουν όπλα δεν παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα
π.χ. «η γυναίκα να έχει τη τσάντα στα δεξιά της για να μη τη πάρουν οι τσαντάκηδες». Τώρα που τη ληστεύουν σκοτώνοντας την ενίοτε θα λεει νέες ανοησίες ; Ναι ανοησίες !

Άρα που το πάει ο Κύριος ; Απαντώ εγώ : Φυσικά και δεν πρέπει να πάρουμε κανένα μέτρο... πως θα μας σκοτώσουν έναν έναν στα σπίτια μας... χωρίς να μάθει και κανείς τίποτα ; (με τα «μαγικά» στατιστικά» που ακόμα ψάχνει να βρει ;)

«Θαυμάστε» λοιπόν ή την δική μου ψύχωση, ή «Θαυμάστε» τον.

Δημήτρης Π.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.