Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ για το (λαθρο) «μεταναστευτικό»: Μερικοί λένε : Ελάτε και άλλοι ! Να τους στείλουμε όσους θέλουν…. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !

(Επίτροπος "εσωτερικών υποθέσεων", Cecilia Malmstrom: "Χρειαζόμαστε να έλθουν περισσότεροι μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση - παρόλα τα αυξανόμενα ποσοστά ανεργίας" (sic). Τι πολιτική βαρύτητα έχει για να την πάρει σοβαρά υπόψιν Όλη η Ευρώπη ή εμείς ; Εντάξει το είπε… Γιατί όμως η μόνη χώρα έμπρακτα που ακολουθεί αυτή τη πολιτική είναι η Ελλάδα ; Δ.Π.Γ.)

«Έχει γίνει σύνηθες, όταν ένας πολιτικός ερωτάται για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, να αναφέρεται στην Ευρώπη και τις ευρωπαϊκές πολιτικές για το θέμα, προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει επί της ουσίας. Ας δούμε όμως, ποιες είναι οι απόψεις που προωθούνται μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για το ζήτημα των μεταναστών. Η αλήθεια είναι, ότι αρκετά δεξιά κόμματα των κρατών της Ευρώπης και σε κάποιες περιπτώσεις και κυβερνήσεις - Ιταλία, Γαλλία και διάφορες άλλες - σκληραίνουν την στάση τους έναντι των λαθρομεταναστών, με απελάσεις αλλά και θωράκιση των συνόρων τους. Η στάση όμως της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών είναι εντελώς διαφορετική και διαφαίνεται από κατά καιρούς δηλώσεις, όπως αυτή της επιτρόπου "εσωτερικών υποθέσεων", σουηδέζας Cecilia Malmstrom: "Χρειαζόμαστε να έλθουν περισσότεροι μετανάστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση - παρόλα τα αυξανόμενα ποσοστά ανεργίας".
Σύμφωνα με ίδιες δηλώσεις, οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών ψάχνουν τρόπους για απλοποιήσουν τους "κανόνες" για την είσοδο εργατικών χεριών, που ψάχνουν προσωρινές δουλειές στον αγροτικό, τουριστικό αλλά και άλλους τομείς. ήταν τα ακριβή λόγια της κυρίας Malstrom, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά της η Ευρώπη αντιμετωπίζει "έλλειμμα εργατικών χεριών".
Σύμφωνα με τους γραφειοκράτες, η μετανάστευση είναι η μοναδική λύση στο δημογραφικό πρόβλημα - ιδιαίτερα του σημείου της γήρανσης του πληθυσμού - που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και τα κράτη της Ένωσης πρέπει να λάβουν μέτρα για να ενθαρρύνουν την μετανάστευση. Ούτε καν που τους περνά από το μυαλό η προοπτική της αύξησης των γεννήσεων, μέσω μέτρων πολύ πιο "φτηνών" όπως η υποστήριξη των "πολυτέκνων". Κάτι τέτοιο άλλωστε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ... ρατσιστικό. Γιατί να γεννάμε εμείς περισσότερα παιδιά, όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν τόσα εκατομμύρια μουσουλμανόπαιδα, τα οποία είναι έτοιμα να έλθουν εδώ, για να κληρονομήσουν την "γηραιά ήπειρο".
Είναι σαφές ότι υπάρχει μία σαφής αντίθεση ανάμεσα στο λαϊκό αίσθημα των Ευρωπαίων πολιτών και στην πολιτική που ζητούν οι Βρυξέλλες. Οπότε, δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτά που ισχυρίζονται οι Έλληνες πολιτικοί, περί μιας "ευρωπαϊκής απάντησης" στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Και καλό θα είναι να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν, καθώς ο κόσμος αργά ή γρήγορα μαθαίνει την αλήθεια. Ας το πάρουμε απόφαση. Οι Βρυξέλλες δεν ενδιαφέρονται για την επιβίωση των Ελλήνων. Αν δεν ενδιαφερθούν οι ίδιοι οι Έλληνες, δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς.»

ΠΗΓΗ : http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.