Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί τα «σκάνδαλα» της ΝΔ που δεν είναι συνήθως «σκάνδαλα» γίνεται … «ΧΑΜΟΣ», ενώ του ΠΑΣΟΚ ενώ είναι μεγαλύτερα «ξεχνιούνται» ευκολότερα;

Ζαχόπουλος = μούφα. Ούτε καν διορισμό της Τσέκου δεν έκανε ! Ροζ dvd όμως και 8 μήνες πρωτοσέλιδα! Βατοπέδι = Διοικητικό σκάνδαλο αρχίζει από το 1080 μ.χ. !~!!! Ανάσταση υπό Φωτιάδη (ΠΑΣΟΚ). Siemens : Εως τώρα μόνο ΠΑΣΟΚ οι επώνυμοι χορηγηθέντες ! Ή Βρείτε «τιμιότερο» Υπουργό στη ΝΔ από Τσοχατζόπουλο, Μαντέλη κλπ. Κάντε και μια αντιπαραβολή : Τσουκάτος / Αγγέλου ! Ο ένας ΠΗΡΕ 1.000.000 ο άλλος. έχετε καταλάβει, ότι τον κατηγορούν για ένα τηλεφώνημα (αν το έκανε) ; Ο Αγγέλου όμως είναι έξω με εγγύηση ! Αλλά είναιτο πρώτο θέμα !

Κοντολογίς δεν καταλαβαίνει κανείς ότι η Προπαγάνδα ΠΑΣΟΚ είναι εκείνη που κατά κανόνα ΚΕΡΔΙΖΕΙ τις Εθνικές εκλογές ; (και τα «μαγειρέματα» των εκλογικων νόμων του ΠΑΣΟΚ από το 1988 και εντεύθεν – Κατσικιδες και Τατούληδες έτσι είχε βαρίδια η ΝΔ -)

Η Νοοτροπία στη ΝΔ είναι : Άστο Δε είναι τίποτα… Αυτό της έχει στοιχίσει τις εκλογικές ήττες της.
Νοοτροπία ΠΑΣΟΚ : «Συκοφάντησε ο,τι μπορεί να πάρει δημοσιότητα.». Αποτέλεσμα ; Αντίστοιχες εκλογικές νίκες !
Απλό παράδειγμα ΠΑΣΟΚ : Ο κ, Βερελλής βράδυ έφυγε. Ασχολήθηκε η ΝΔ ή τα ΜΜΕ επιρροής της ;
ΟΧΙ.
ΝΔ : Παυλίδης : Ενώ απέδειξε (και χρονικά) το πόθεν, ναι μεν τον αθώωσαν αλλά μετά επειδή «πλήγωσε τη παράταξη κουνώντας τον δείκτη του χεριού του» !!! (ναι αυτή είναι προπαγάνδα) τον διέγραψαν ! Δηλαδή από μόνοι τους αυτογελοιοποιήθηκαν !

Συμπέρασμα ; Στο τομέα της προπαγάνδας ενώ το ΠΑΣΟΚ «διαπρέπει» (ακόμα και ο κ. Καρχιμάκης έγινε προσωπικότητα με κύρος και ισχύ) η ΝΔ δημοκρατία βγάζει από μόνη της τα μάτια της !

Ή αν θέλετε διαφορετικά. Βγαίνει ένας Πρωθυπουργός ο οποίος έχει φοβερές ευθύνες κακής διακυβέρνησης και λεει την αλήθεια : Έρχονται άσχημες μέρες και θα πάρω σκληρά μέτρα αν με ξαναψηφίσετε. Ο αντίπαλος ισχυρίζεται ότι όλα είναι τέλεια, χρήματα υπάρχουν και θα σας δώσω τα πάντα ! Αποτέλεσμα ; Το γνωρίζετε : Από τον «κακό» Πρωθυπουργό, καταλήγουμε διαμέσου της προπαγάνδας στο «δήμιο» Πρωθυπουργό !

Φανταστείτε μόνο αυτό : Να είχε έναν αντίστοιχο «Λαλιώτη» η ΝΔ ! Ίσως να μην υπήρχε τώρα καν ΠΑΣΟΚ !

Αυτό είναι συνοπτικά ένα μικρό μέρος της πολιτικής φαρσοκωμωδίας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.