Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κιμ επανεξελέγη από το «λαϊκό» συνέδριο για να εκλέξει μετά ( το «λαϊκό» συνέδριο) νέο ηγέτη τον γιο του Κιμ … τον Κιμ

Και όμως αυτά συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ επανεξελέγη γενικός γραμματέας.. Λίγες ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, που πιστεύεται ότι υπέστη εγκεφαλικό το 2008 !!, διόρισε τον νεότερο γιο του Κιμ Γιονγκ-Ουν στρατηγό. Ούτε οι «φίλοι» του Κ. Πάγκαλου δεν έκαναν τέτοιους διορισμούς (ακόμα). Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, (ή μπορεί και πριν υποπτευόμαστε) ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ (ο πατέρας) επανεξελέγη γενικός γραμματέας, μετέδωσαν τα ιαπωνικά πρακτορεία Jiji και Kyodo.

Το επίσημο πρακτορείο της Βόρειας Κίνας KCNA χαρακτήρισε ιστορικό το συνέδριο αυτό που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε για λόγους άγνωστους, όπως άγνωστο είναι οτιδήποτε συμβαίνει σε εκείνη Λαϊκή Κομουνιστική Υπερδύναμη.


Η Τύχη του Προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Β. Κορέας αλλά και των ποδοσφαιριστών που επέστρεψαν σε αυτό τον Κομουνιστικό Παράδεισο, παραμένει άγνωστη ΚΑΙ αυτή , επειδή έκαναν το λάθος στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και έφαγαν 7 γκόλ !

Πηγή “Πληροφορίας” και φωτό (άνευ της λεζάντας) : http://news.in.gr/world/article/?aid=1231060826

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.