Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

«Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας δεν είναι για μας, είναι για τον καταναλωτή "Γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε.»

Θυμάστε τον Κύριο Φωτόπουλο ; Αρχισυνδικαλιστή της ΔΕΗ ; Αυτό το έστειλε με φαξ παρακαλώ στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ξέρετε τι θα λέει τώρα για τις υψηλότερες αμοιβές από αυτές του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων, που θα παίρνουν 44 διευθυντές της ΔΕΗ, οι οποίοι προήχθησαν με ειδική απόφαση, αν και έχουν λίγα χρόνια εργασίας στην επιχείρηση ; Να σας πω: Καταρχάς αν βγει τώρα και φωνάξει και στείλει φαξ ξανά δεν το ήξερε από πριν ;
Σε ανακοίνωση της η ΔΕΗ αναφέρει ότι...όλα έγιναν αξιοκρατικά και με βάση τα όσα ορίζει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και οι αποφάσεις του διευθύνοντος σύμβουλου, Αρθούρου Ζερβού.
Κάτι περίπου τέτοιο θα λεει μάλλον . Τώρα θα ματώσει όχι για τον καταναλωτή αλλά για την αξιοκρατία , τους νόμους, τη θέση του, το πορτοφόλι του. Ακατάσχετη αιμορραγία έχει πάθει ο άνθρωπος. Προτείνω να τον μετατάξουν νοσηλευτή στο ΕΚΑΒ… Για το καλό του…
Και να σας πω και κάτι άλλο; ΔΕΝ γνωρίζουμε το όλο σκηνικό. Δεν ξέρουμε επακριβώς πόσοι και ποιοι παίρνουν παρανοϊκές αμοιβές με τις περίφημες αυτές συλλογικές συμβάσεις : Οι εργαζόμενοι 700 ευρώ οι παραεργαζόμενοι εργαζόμενοι 6000 ευρώ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ …. Μα ΗΔΗ το έχει κάνει. Απλώς ΕΜΕΙΣ θα τον αφήσουμε να μας το ξανακάνει.
Συγχαρητήρια μας λοιπόν.

Θυμάστε μήπως και αυτό το άρθρο ;

1) H εικόνα Αθηναίων και τουριστών να κοιτούν την αυγουστιάτικη πανσέληνο από τον Ιερό Βράχο, ίσως ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Ο λόγος είναι ότι λόγω οικονομικής στενότητας το ΥΠΠΟ κάλεσε μέσω εγγράφου τους αρχαιοφύλακες να εργαστούν “εθελοντικά” -όπως ανέφερε το κείμενο – για να μείνουν ανοιχτά τα μνημεία.. Σίγουρα οι αρχαιοφύλακες έχουν απλήρωτα δεδουλευμένα και δικαιώματα….
Πατριώτες ΒΕΒΑΙΑ είναι, εθελοντές δεν είναι. Έχει διαφορά, δεν είναι το ίδιο…
Άρα από τη πλευρά τους, μάλλον θα μείνει η Ακρόπολη κλειστή…. ΣΙΓΑ Τ’ΑΥΓΑ…
Διαβάστε όμως παρακάτω ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ …..
2) Όσο για τη ΔΕΗ ;
Ο κ. Φωτόπουλος, ένας εκ των κορυφαίων «συνδικαλιστών» ΜΑΣ, δηλώνει :
«Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας δεν είναι για μας, είναι για τον καταναλωτή. (εδώ κύριοι είναι που ντρέπομαι που είμαι «καταναλωτής – Έλληνας» ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: σχόλιο «σφήνα» εμού του ιδίου) "Γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε. Και αυτό που σας λέω εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων και πρωτίστως των συντρόφων μας"». (όλα τα ζώα είναι ίσα, πρωτίστως όμως των συντρόφων μας… σχόλιο «σφήνα» εμού του ιδίου)

3) Στη ναυμαχία της Σαλαμίνας λένε πώς :
Ο Κυνέγειρος (ή Κιναίγειρος, ο αδελφός του Αισχύλου) όταν προσπάθησε να κρατήσει ένα περσικό καράβι που απέπλεε του έκοψαν τα χέρια ένα – ένα «δια πελέκεως», ΤΟΤΕ προσπάθησε να το κρατήσει με τα δόντια ώσπου του έκοψαν και το κεφάλι. Έτσι το όνομά του επιβεβαίωσε την ανδρεία του (Κυνέγειρος = ο ακοίμητος ως ο πιστός σκύλος φύλακας ή Κιναίγειρος = ο έχων τη δύναμη να κινεί μεγάλη λεύκα) και όχι φυσικά βέβαια "Κίναιδος" που επιβεβαιώνει την ΠΑΘΗΤΙΚΗ ανδρεία από τον αφαλό όμως και κάτω ορισμένων (ΜΟΝΟ) Νεοελλήνων…..

ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ :

Ο «Αγών» τους είναι για τον «καταναλωτή», τον πολίτη, τον Έλληνα, ΛΕΝΕ…
 

ΔΕΝ θα δώσουμε σπιθαμή γής μαθαίναμε στη παλιά στην Ιστορία
 

ΔΕΝ θα δώσουμε σπιθαμή από τα «συνδικαλιστικά» δικαιώματα μας
μαθαίνουμε στη νέα Ιστορία, από αυτούς τους υπερπατριώτες…

Ο Αρχαίος Κυνέγειρος έγινε τελικά με το λογοπαίγνιο ο σημερινός Κίναιδος μεν αλλά Πατριώτης δε, των πατριωτικών μας ηθών και θέσεων, υπέρ του καταναλωτή – πολίτη (ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ… ΟΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ = είναι το σλόγκαν).

Ο Κυνέγειρος ήταν Πατριώτης Οι σημερινοί  Κυνέγειροι είναι οι κίναιδοι του χρήματος, των συμφερόντων ΤΟΥΣ κλπ. … Διαφορά μηδαμινή : Δυό λεξούλες ΜΟΝΟ,,, παράφραση…. ΑΡΑ - ΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…
 

Φίλοι Συν - πατριώτες : Κάντε απλώς τη σύνθεση αυτών των τριών ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΝ γεγονότων.

Υ.Γ. Η ναυμαχία της Σαλαμίνας ήταν μετά τις Θερμοπύλες. Τώρα με κάποιους οικονομικούς προδότες χάνουμε και την Σαλαμίνα… ΘΕΛΕΤΕ επαλήθευση :

Δείτε λοιπόν την ΣΗΜΕΡΙΝΗ διαφ(θ)ορά :

ΧΘΕΣ

Ω ξειν, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ... ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
ΣΗΜΕΡΑ
Ω ξειν, αγγέλειν Λακεδαιμονίοις ... ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ΧΡΗΜΑΣΙ πειθόμενοι.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ….

http://eglimatikotita.blogspot.com/
Δημήτρης Π. Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.