Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ BIG BROTHER είναι τελικά το καθεστώς του Μικρού αδερφού ! Στις 28 / 9 το συνέδριο του Κόμματος για τη νέα ηγεσία στη Β. Κορέα

Συγκαλούν «λαϊκό» (sic) συνέδριο μετά από 30 ! χρόνια… για να εκλεγεί ο μικρός γιος του ΚΙΜ ο… ΚΙΜ στη θέση του ΚΙΜ ! «Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για τον Κιμ Γιονγκ Ουν … Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βορείου Κορέας και δεν υπάρχουν φωτογραφίες του ως ενήλικου» Και αυτός ο «μικρός αδερφός» θα κυβερνά ένα Κομμουνιστικό κράτος με πυρηνικά. Κληρονομικός Κομουνισμός λέγεται επίσημα. Αν τον λέγαμε απλώς φασισμό θα ήταν ψέμα ; Εδώ φυσικά έχουμε ως έμβλημα τη προπαγάνδα της ευρύτερης αριστεράς ότι όλα αυτά είναι ομαλά. Αλλά και να τα καταδικάσουν αν ω μη γένοιτο βρεθούν σε θέση Ισχύος – Εξουσίας τα ίδια θα κάνουν. Έχουν και οι δικοί μας αριστεροί τους ΚΙΜ τους…. Προς το παρόν δεν αναγνωρίζουν το Σύνταγμα, υπερασπίζονται τον κάθε «συνδικαλιστή» αμειβόμενο των 5.000 ευρώ κλπ κλπ. . ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ξέφυγα από το θέμα.
Δείτε σε τι περίπου καθεστώς πολυπολιτισμικό μεν, αλλά τέτοιου τύπου δε, θα καταλήξουμε :

«ΣΕΟΥΛ. Στις 28 Σεπτεμβρίου πρόκειται να συγκληθεί τελικώς το πρώτο μεγάλο συνέδριο του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος της Βορείου Κορέας, μετά από δεκαετίες, προκειμένου να επιλέξει τη νέα ηγεσία της χώρας, και να ανοίξει τον δρόμο στον γιο του νυν προέδρου, του Κιμ Γιονγκ Ιλ, να διαδεχτεί τον πατέρα του. Η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βορείου Κορέας έχει επιδεινωθεί μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το 2008, και σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο νεότερος γιος του, πιθανότατα να αναλάβει ηγετικό αξίωμα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Αρχικώς το συνέδριο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου όμως σύμφωνα με τη Νότιο Κορέα ανεβλήθη λόγω «εσωτερικών προβλημάτων» που αντιμετώπισε η Πιονγιάνγκ εξαιτίας των πλημμυρών που είχαν πλήξει τη χώρα. Σύμφωνα επίσης με δημοσιεύματα του νοτιοκορεατικού Τύπου, η κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ιλ και οι διαμάχες για τη διαδοχή του, ενδέχεται να είναι η αιτία της πρόσκαιρης αναβολής του συνεδρίου. Το συνέδριο της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι το μεγαλύτερο μετά εκείνο του 1980, όταν ο 38χρονος τότε Κιμ Γιονγκ Ιλ εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο ως διάδοχος του ιδρυτή της Βορείου Κορέας, του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Παρά την κακή κατάσταση της υγείας του, ο 68χρονος Κιμ Γιονγκ Ιλ δεν αναμένεται να αποσυρθεί, καθώς ο γιος του, που είναι κοντά στα 30, θεωρείται πολύ νέος και άπειρος. Το πιθανότερο είναι, υποστηρίζουν, ότι στον νεαρό Κιμ θα δοθεί κάποιο αξίωμα στο κυβερνών κόμμα, κίνηση που δηλώνει ότι η διαδικασία της διαδοχής στη Βόρειο Κορέα έχει αρχίσει. Ο διορισμός του, ωστόσο, σε κυβερνητικό αξίωμα δεν αναμένεται να ανακοινωθεί δεδομένης της μυστικοπάθειας του κομμουνιστικού καθεστώτος αλλά και για να μην αποδυναμωθεί η ισχύς του προέδρου Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, εκτός από την ηλικία του και το ότι φοίτησε σε σχολείο στην Ελβετία. Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βορείου Κορέας και δεν υπάρχουν φωτογραφίες του ως ενήλικου. Εχει δύο μεγαλύτερους αδελφούς, όμως σύμφωνα με το βιβλίο που έγραψε ο επί δεκαετίας σεφ του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο μικρότερος γιος του Βορειοκορεάτη ηγέτη μοιάζει περισσότερο στον πατέρα του, καθώς ως παιδί ήταν σκληρός και ανταγωνιστικός. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_100017_22/09/2010_415862 »

1 σχόλιο:

  1. μιλαμε για τους πιο αστειους 'προεδρους' στην ιστορια της ανθρωποτητας..
    αλλα κ ο λαος τους δεν παει πισω..ολοι πιστευουν τις βλακειες που τους τσαμπουναει οτι κ καλα οταν γεννιεται ενας απο αυτους βγαινει το ταδε αστρο στον ουρανο κ οτι ειναι ο εκλεκτος του θεου κλπ σαχλαμαρες..
    αυτος πινει κ τρωει βλεποντας αμερικανικες ταινιες κ ο λαος του δεν εχει να φαει κ πεθαινουν απο τον λοιμό μετα τις προσφατες πλημμύρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.