Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Επειδή είδηση είναι και τα σχόλια των αναγνωστών, τι κριτική κάνουν για την Παπουτσο- ρίψη Διαβάστε τα : και από την «ελευθεροτυπία» παρακαλώ όχι από δεξιούς φασίστες!

(Επισήμανση : Ο πρώτος σχολιάσας (1, 18, 21) είναι και ο προτελευταίος (και επανέρχεται και στη μέση !) να ...  ξανεξυμνήσει τον «ηγέτη» μας ! Α) Δεν … το σώζουν : Η συντριπτική πλειοψηφία λεει μάλλον χειρότερα από παπούτσι ! Β) Τους «ξέφυγε» και ο τελευταίος … Γ) ο (8) είναι σίγουρα Έλληνας… ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ : ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο κ. Στέργιος Πρεπεβέζης. Ο … παπουτσο – ρίχτης . Δ.Π.Γ.)

1 Ο/Η Αγύριγο κεφάλι έγραψε: (πριν 8 ώρες)
O Θεός να βάλει το χέρι Του.Και να λυπηθεί αυτόν τον δυστυχή που το έκανε ,αλλά και όσους ονειρεύονται παρόμοιες δράσεις.Δεν οδηγούν πουθενά.Μόνο πίσω μας πάνε.Ολοταχώς μάλιστα.
2 Ο/Η τρελοκαμπέρος.. έγραψε: (πριν 7 ώρες)
Ο καθένας μπορεί να εκφράζει το φρόνημα του σε ένα αντεξουσιαστή πρωθυπουργό! ..Όταν όμως το ρίξανε στο ΜΠΟΥΣ μειδιάσατε όλοι οι δημοκράταροι..
3 Ο/Η Apostolos έγραψε: (πριν 7 ώρες)
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα ψέμματα.
Θα κάνει χειρότερα. Το παπούτσι ήταν συμβολικό.
4 Ο/Η DDD έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Δεν είχε κάτι πιο βαρύ να εκσφενδονίσει ;; Μα παπούτσι...;
5 Ο/Η Κ.Φ έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Ο θεος να λυπηθει κατι αγυριστα κεφαλια σαν και το δικο σου ''Αγυριστο κεφαλι'' που μας πατε πισω ολοταχως.
Αυτος καλα εκανε και του πεταξε το παπουτσι.Εγω θα του πεταγα την παπουτσοθηκη ολοκληρη αν ημουν εκει."Συμβολικα¨" παντα βεβαια!
Επρεπε αν ειχε ο κοσμος λιγο τσιπα επανω του,οπου τους βλεπει και τους τριακοσιους να τους φτηνει στα μουτρα.
Απο τη στιγμη ομως που ακομη και σημερα -μετα απο ολα αυτα που εχουν συμβει- υπαρχουν ζωα που τρεχουν σε πολιτικες συγκεντρωσεις και κουνανε σημαιακια-οποιου χρωματος- δεν νομιζω οτι υπαρχει ελπιδα ποια σε αυτον τον ερημο τοπο.
6 Ο/Η Τεχνοκράτες μόνο έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Η κυβέρηση έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία τώρα ανάπτυξη και μόνο μπροστά. Τεχνοκράτες μόνο!!!
7 Ο/Η Πλούσιος Συνταξιούχος έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Δεν πάμε καλά. Σφίγγουν, σιγά σιγά, τα πράγματα.
8 Ο/Η paratiriths έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Το ΚΚΕ εχει πολους αρωστους, η χωρα παει να καταστραφη και εμεις θελουμε το χαος για να σοθουν τα αδελφια τους οι κλεφτες!!!!!
Κυριοι δεκσιοι και αριστεροι, καταλαβετε τελος παντον οτι τελειοσαν τα συνετεριστικα κολπακια σας, και θα τιμωριθητε με την καταστροφη που θελετε να φερετε και εχετε φερει στην Ελλαδα.
Η μεσεα τακση θα επιβιοση οσο και να θελετε να την αλακσετε με της απεργιες σας( δρομους, λιμανια), και με τα σκανδαλα σας (γιατροι, εμποροι, τραπεζικοι κτλ) γιατη αυτη ηναι η Ελλαδα η μεσεα τακση και μονο......
Μαθαμε τορα να πεταμε παπουτσια και να βριζουμε τον προθυπουργο φασιστα, πιον! τον Γεοργιο Παπανδρεου!!!!, αν ηναι αυτος φασιιστας, τοτε η Παπαριγα ηναι εξωγιηνη. και ολοι αλοι Αφρικανοι.
Για τιμορια λυπον σε αυτον που πετακσε το παπουτσι του, ηναι να μιην του δοσις πισο τα παπουτσια του. χειμονασ ερχετε.
9 Ο/Η Joker έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Το θέμα είναι ...παπουτσοειδές...
Μια γρήγορη ματιά στη φωτό δείχνει έναν συλληφθέντα... Αλλά μια προσεκτικότερη ματιά, δείχνει έναν ...ξυπόλυτο ...απαπούτσωτο... να .υποστηρίζεται... (λόγω απαπουτσοσύνης προφανώς!)...
Εν ολίγοις, οι τράπεζες του ...βάλαν τα ...δυο πόδια σε ένα παπούτσι, (γιατί το άλλο το ...πήρανε - το παπούτσι όχι το πόδι (όχι ακόμα!))... και έτσι έμεινε με ένα παπούτσι ο άνθρωπος... Τι να το κάνει να πηγαίνει ...κούτσα-κούτσα; ...Το πέταξε και αυτό! Όχι ότι ήθελε να το πετάξει σε κάποιον επίσημο! (Γιατί εάν ήθελε θα πετύχαινε και τον στόχο του! Τόσο ...μπάσκετ παίζαμε στο Γυμνάσιο! ...Τρίποντα!)...
Για μας τους υπόλοιπους που χάσαμε και τα δυο μας τα παπούτσια (για καλή μας τύχη και δεν μείναμε και εμείς με ...ένα ...παράταιρο παπούτσι) και με ...κάλτσες (είχαν ...τρυπήσει και αυτές και τις πετάξαμε προ πολλού,,,!), εεε, τώρα πλέον, ...πάμε για ...τζάμπολ!
Μην στεναχωριέστε! Στα ...παλιά σας τα παπούτσια...
10 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Εγώ πάντως θεωρώ ότι ο συμβολισμός ήταν πολύ καλός, ειδικά σε μια φάση που τα μμε κάνουν ό,τι μπορούν να μη δείξουν ότι οι πασόκοι αποδοκιμάζονται όπου κι αν βρεθούν. Στη συνθηματολογία μας το χαλάνε εννοείται. Κρίμα όμως που έγινε από δεξιό
11 Ο/Η Γιάννης έγραψε: (πριν 6 ώρες)
Να δούμε εμείς οι άνεργοι τι θα κάνουμε. Το παπούτσι δεν είναι λύση φυσικά. Χρειάζονται πολύ ποιο δραστικές ενέργειες...
12 Ο/Η teo έγραψε: (πριν 5 ώρες)
Συνχαρητήρια στο φίλο που πέταξε το παπούτσι.Πρέπει να ακολουθήσουν αυγά και πέτρες.Ξύπνα λαέ είναι η ύστατησου ευκαιρία.
13 Ο/Η Απογοητευμένη Πασοκτζου. έγραψε: (πριν 5 ώρες)
Άσχημο το παπούτσι που πετάχτηκε, αλλά και η υπομονή του λαού χτύπησε κόκκινο. Τον Παπανδρέου ας τον τιμωρήσουμε στις εκλογές! Μόνο αυτό θα τον πονέσει πραγματικά! Εγώ πλαντως δε ξανακάνω το λάθος να τον ψηφίσω!
14 Ο/Η κ.κ. έγραψε: (πριν 4 ώρες)
Τι νούμερο ήταν? δόθηκε εντολή να ξυποληθούν ολοι οι διαδηλωτές και γίνεται και σωματική έρευνα μήπως έχει κανένας κρύψει παπούτσι στα ρούχα του. Οι άνεργοι ρωτάς φίλε γιάννη τι θα κάνουμε. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. Οσο για τα αυγά φίλε ειναι ακριβά. Πάντως όταν ο άλλος ειναι αποφασισμένος δέν πά νάναι και τεθωρακισμένα να φυλάνε τους άρχοντες. Μόλις τώρα άκουσα στις ειδήσεις ότι εξαγριωμένοι φορτηγατζήδες έδειραν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλο. μα τι θέλει κι αυτός και όπου γάμος και χαρά η βασίλω πρώτη. εναντίον των πάντων, υπέρμαχος των περικοπών, αποκαλεί συντεχνίες κάθε ομάδα εργαζομένων που διαμαρτύρεται, ποιός τώρα ο εκπρόσωπος της συντεχνίας που παίρνει πάντα τη μερίδα του λέοντος, που δέν ζεί με τα 500, τα 800 ή τα 1000 ευρώ ή και με καθόλου ευρώ. Τα πράγματα θα αγριέψουν γιατί η κοινωνία δέν αντέχει ούτε αυτά ούτε και τα άλλα που έρχονται. ο κ. Μίχαλος βέβαια που τα βάζει με τους πάντες διαμαρτυρόμενους έχει μπόλικο χρήμα για να βάλει πετρέλαιο. Ρωτάει άν εμείς έχουμε? αλλά φυσικά δέν τον νοιάζει. Φυσικά δέν ειναι ο μόνος που προκαλεί. αυτόν βρήκανε μπροστά τους σε αυτόν την πέσανε άν και ο πρόεδρος των φορτηγατζήδων είπε πώς οι επιτιθέμενοι δέν ανήκουν στον κλάδο τους.
15 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 4 ώρες)
Ο λαός έπρεπε να είχε ξυπνήσει όταν του έτρωγαν το βιος και τον πλούτο του αυτοί που έφεραν τον τόπο στο χάλι που είναι.

Αλλά τότε ο λαός ήταν απασχολημένος: έτρεχε τριγύρω από το τραπέζι και κοιτούσε ν' αρπάξει κάνα ψιχουλάκι (πχ κάνα βολεματάκι του υιού στο ΟΣΕ, στην ΟΑ, κάπου στο δημόσιο βρε αδερφέ), έκρυβε επιμελλώς ό,τι μπορούσε από την εφορία και τέλος πάντων κοιτούσε κι αυτός να βοηθήσει όσο μπορούσε τους συνδαιτημόνες να ξεκοκαλίσουν ότι είχε μείνει από την Ελλάδα.

Δεν του περνούσε από το νου του λαού ότι όταν οι συνδαιτημόνες τέλειωναν το φαγοπότι και τα ψίχουλα πια στέρευαν θα έμενε ο λαός και ένα τραπέζι άδεια και ρημαγμένα πιατικά.

Αυτοί που έκλεψαν δεν έχουν ανάγκη, φεύγοντας φρόντισαν να γεμίσουν και τους τορβάδες. Πρόβλημα έχει ο λαός. Και τώρα ο λαός αντί να καθίσει να σκεφτεί πού βρίσκεται και τι πρέπει να γίνει πετάει παπούτσια σαν πεισματάρικο κακομαθημένο παιδάκι.

Πολύ θα ήθελα να είχα απέναντι τον παπουτσοεπαναστάτη να μου εξηγήσει πώς ακριβώς θα την σκαπουλάρουμε από τα ζόρια. Να γίνουμε Κούβα μήπως; Αμ, κι ο Φιντέλ ακόμα λάκισε ... η Αγκόλα και Β. Κορέα έμεινε.
16 Ο/Η Βασίλης έγραψε: (πριν 4 ώρες)
Κοιμώμαστε ακόμη τον ύπνο του "δικαίου". Όταν ξυπνήσουμε για τα καλά θα δούμε τρομακτικά πράγματα!
Ο λαός θα ξαναμάθει τι σημαίνει η λέξη "Δημαγωγός" και εύχομαι να μην την ξαναξεχάσει ποτέ, ακόμη και μετα τα 30 χρόνια μου θα το αισθάνεται.
17 Ο/Η evangelos chytiris έγραψε: (πριν 4 ώρες)
Ένα παπούτσι μπορεί να καθορίσει την γοητεία μιας γυναίκας, υποστηρίζει ο creative director του οίκου 666 Αngelo Chytirikos και ένα είναι σίγουρο…πως έχει απόλυτα δίκιο!

Ένα παπούτσι μπορεί να προκαλέσει διαφορετικές αντιδράσεις και συναισθήματα, κάτι που εξαρτάται από το κόψιμό του, τις καμπύλες του, τα δεσίματα του, το χρώμα του!

Όμως όταν το παπούτσι το πετάς στην καράφλα του ανελλήνιστου, χαλάς το παπούτσι.

Σε ισλαμικές χώρες να πετάς το παπούτσι είναι η μεγαλύτερη προσβολή αλλά για να βρεις τον στόχο δεν πρέπει να φυσάει.

Για αυτό τον λόγο μόνο τα αυγά βρίσκουν τον στόχο τους 100%
18 Ο/Η Αγύριγο κεφάλι έγραψε: (πριν 3 ώρες)
Εάν φύγει ο πρωθυπουργός Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ,αυτή την στιγμή ,το τονίζψ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,έχετε τίποτα καλύτερο:Ή την αναρχία και το πεζοδρόμιο;Οπότε τότε είναι που θα κλάψουνε μανούλες...
19 Ο/Η Παπουτσής Χρήστος έγραψε: (πριν 3 ώρες)
Παπούτσι απ' τον τόπο σου
κι ας είναι μπαλωμένο
Ένας διαχρονικός υπουργός
που δεν παραιτείται
ακόμη και όταν υπάρχουν 80 πνιγμένοι
Ελληνικός Νηογνώμονας .-

20 Ο/Η Το κουνούπι έγραψε: (πριν 3 ώρες)
και το παπούτσι, θέλει τον τρόπο του
21 Ο/Η Αγύριγο κεφάλι έγραψε: (πριν 3 ώρες)
Πολλοί - όχι όλοι - που προσποιούνται ότι διαμαρτύρονται γιά την οικονομία δήθεν ,είναι είτε κομματικοί εγκάθετοι σε διατεταγμένη υπηρεσία μάλιστα ,ή από αυτούς που θίγονται ατομικά από την κατάργηση των προνομίων τους και ιδία αυτοί των κλειστών επαγγελμάτων.Ελάτε τώρα .Τόχουμε ξαναδεί το έργο .Οι μικροαγράτες στα χωριά ,οι οποίοι πραγματικά δεινοπαθούν και πολλοί ακόμη γιά διαχωριστικό τοίχο στο καλύβι τουςπου έχουν γιά οικία, έχουν τζιβιέρα -δηλ.ξύλινη απλώστρα που άπλωναν την σταφίδα -γιατί δεν διαμαρτύρονται ;
22 Ο/Η GEORGAKAS έγραψε: (πριν 2 ώρες)
Στεναχωρεθηκα που το παπουτσι δεν βρηκε τον στοχο του ,θελω δε να πιστευω και ο Αστυνομικος του ιδιο ,γαυτο και δεν υπεβαλε και την μηνυση . Ειναι τυχαιο; Δεν νομιζω.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=202224&page=1

2 σχόλια:

  1. o πασοκοπολιτικος,ο κρογιας κ τα λοιπα εμμισθα πασοκακια 'ανακαλυψαν' προβοκατσια του bbc
    χαχαχα απιστευτη η μπλογκοσφαιρα αδελφε!εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!τυφλα να εχει ο Ταμπακης μπροστα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο γραφω κ δημοσια φιλε..δεν εχω προβλημα..

    'καμαρωσε' τους εμμισθους πασοκους:


    http://www.parapolitiki.com/2010/09/blog-post_9468.html?

    http://www.parapolitiki.com/2010/09/bbc.html

    http://antikrogias.blogspot.com/2010/09/bbc-video-down.html


    σε λιγο θα πουν οτι τον εβαλαν να το κανει...οι εξωγηινοι..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.