Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Αντιπρόεδρε. Ποίος ήταν ο συνδαιτυμόνας σας στο μαζί τα φάγαμε;

«Δεν έχετε παρά να πείτε τα ονόματα των όσων και όποιων κυρίων είχαν αυτήν την τιμή και να είστε σίγουροι ότι ο υπόλοιπος μη ευτυχής Ελληνικός Λαός θα μεριμνήσει για την ρύθμιση της αδικίας αυτής .»

Κύριε Αντιπρόεδρε...
Η διαβούλευση είναι νοητική διαδικασία αλυσιτελής με τον Πρόεδρο καθότι ουδέποτε εδέησε να απαντήσει.


Ερώτημα παραμένει αν θα δώσετε εσείς μία ικανοποιητική απάντηση ή έστω απάντηση στο ερώτημα, ποίος ήταν ο συνδαιτυμόνας σας στο μαζί τα φάγαμε.
Εγώ προσωπικά ,ούτε φαντάζομαι οι εγγύτατα ευρισκόμενοι Έλληνες πολίτες θα είχαν ποτέ την τιμή να συνφάγουν ,είτε ως δειπνοσοφιστές , είτε ως λαίμαργοι πολιτικά ακτιβιστές μαζί σας .

Θα είχατε την ευγενική καλοσύνη να μας διευκρινίσετε ποίος ήταν ο τυχερός συνδαιτυμόνας σας .Το επίθετο τυχερός ,συνδέεται στην πρόταση καθότι κρίνοντας ,επαγωγικά ,από το δικό σας σωματότυπο θα πρέπει να καταλήξουμε ότι και ο έτερος ή έτεροι συνδαιτυμόνες έφαγαν μεγαλοπρεπώς και δεν απομακρύνθηκαν από το τραπέζι νωρίς και βεβαίως όχι νηστικοί .

Κύριε Πάγκαλε .

Δεν έχετε παρά να πείτε τα ονόματα τών όσων και όποιων κυρίων είχαν αυτήν την τιμή και να είστε σίγουροι ότι ο υπόλοιπος μη ευτυχής Ελληνικός Λαός θα μεριμνήσει για την ρύθμιση της αδικίας αυτής .
Σας περιμένουμε κύριε αντιπρόεδρε, με ανυπομονησία και πάντα σε ετοιμότητα φαγητού .

Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος

1 σχόλιο:

  1. καλησπερα φιλε ανωνυμε σκεπτομενε,καλησπερα φιλε Δημητρη

    αυτο το ερωτημα θα επρεπε να το κανει ενας εισαγγελέας..να τον καλεσει στο γραφειο του κ να μην τον αφησει να φυγει αν δεν απαντησει..

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.