Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα σε Απελαθέντα ! Απελάθηκε, Ξαναγύρισε, έκανε Κλοπή, Πιάστηκε και αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ με εγγύηση 300 ευρώ !


Όχι δεν είναι ανέκδοτο ! : «Ο κατηγορούμενος που είχε απελαθεί από τη χώρα και εισήλθε και παρέμεινε στο νησί παράνομα μετά και την ανωτέρω απόφαση εξασφάλισε πλέον τη νόμιμη διαμονή του στην Ελλάδα!»

Διαβάστε όλη την Ιστορία να σας σηκωθεί η τρίχα !


Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 300 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του την πρώτη μέρα κάθε μήνα στο ΑΤ Ρόδου κρίθηκε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από δύο ή περισσότερους δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια 29χρονος υπήκοος Αλβανίας που συνελήφθη προ τριημέρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ως συνυπαίτιος διάρρηξης χρηματοκιβωτίου επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη Μεσαιωνική Πόλη.

Ο κατηγορούμενος που είχε απελαθεί από τη χώρα και εισήλθε και παρέμεινε στο νησί παράνομα μετά και την ανωτέρω απόφαση εξασφάλισε πλέον τη νόμιμη διαμονή του στην Ελλάδα!

Σημειώνεται ότι η ως άνω απόφαση έχει εξοργίσει το θύμα της διάρρηξης ο οποίος θα ζητήσει εξηγήσεις αρμοδίως.
Θυμίζουμε ότι οι δράστες εισήλθαν στην καφετέρια χρησιμοποιώντας το κλειδί του 24χρονου ο οποίος το κατείχε επειδή εργαζόταν στο κατάστημα ως σερβιτόρος και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ, πέντε ρολόγια συνολικής αξίας 15.000 ευρώ περίπου, χρηματικό ποσό 5.000 ευρώ από το συρτάρι καθώς και το σύστημα βιντεοσκόπησης του χώρου του καταστήματος.
Στη συνέχεια μετέβησαν σε ένα ερειπωμένο οίκημα στην οδό Τιμοκρέοντος 9, όπου διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο και μοιράστηκαν τα κλοπιμαία.
Την 19η Οκτωβρίου 2010 προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ο πρώτος κατηγορούμενος ο οποίος είναι καταχωρημένος στην Εθνική Βάση Ανεπιθύμητων και μετά από προανάκριση υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε κρύψει χρηματικό ποσό 10.690 ευρώ, ένα ρολόι μάρκας Swach, δύο επιταγές της Τράπεζας Πειραιώς αξίας 4000 ευρώ έκαστη, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του παθόντα.
Δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του δεύτερου δράστη καθώς έφυγε από τη Ρόδο την επόμενη ημέρα της κλοπής.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΠΗΓΗ : http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=6979&catID=18&pubID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.