Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η Χαριστική βολή της Τουρκίας εναντίον μας στο δούλεμα που μας ρίχνει.

Ερντογάν: «Για την ελληνική κρίση φταίνε οι εξοπλισμοί» Ναι κύριε φταίνε και οι εξοπλισμοί. Τι θέλετε να μας υποδείξετε να κάνουμε ; Ότι είσαστε φίλοι μας και «καλά παιδιά» κάτι σαν τα “good fellows” να μη εξοπλιστούμε για να μας τη «πέσετε» ;

Τι προσπαθεί να αποδείξει αυτός ο κύριος που επιβάλλει στη γυναίκα του να φορά μαντίλες για ψηφοθηρία;

Να ανοίξουμε και άλλο τα σύνορα μας ; Εδώ δε δέχεται πίσω τους λαθρομετανάστες που ΚΑΙ αυτός και η πολιτική του μας στέλνει αφενός, και αφετέρου μας το παίζει αδελφικός φίλος ; Μήπως θέλει να του δώσουμε και τα κλειδιά των σπιτιών μας ;

Υπάρχουν λεει «φανταστικοί» εχθροί. Ε ναι υπάρχουν !

Εσείς κ. Ερντογάν ως εχθρός μας «δουλεύετε» φανταστικά. Αν δεν μας δουλεύετε πάρτε σήμερα κιόλας τα 2 000.000 λαθρομετανάστες που μας ήρθαν από τη χώρα σας και μετά αν θέλουμε ΚΑΙ εμείς συζητάμε για τη «φιλία» μας . Πρώτα όμως να τους πάρετε πίσω.

Εσείς έχετε παραβιάσει το Διεθνές δίκαιο κύριε «φίλε», όχι εμείς.


Εσείς θεωρείτε ότι αν επεκτείνουμε τα σύνορα μας βάσει πάντα του Διεθνούς δικαίου θα ήταν αιτία πολέμου κύριε «φίλε».

Εσείς κάνετε «φιλικές» παραβιάσεις και ως απάντηση γι’ αυτό δίνετε ότι τα αεροπλάνα ΣΑΣ που κανουν τις παραβιάσεις στον εναέριο χώρο ΜΑΣ δεν πρέπει να έχουν όπλα ! Σε λίγο δηλαδή θα βλέπουμε «φιλικά» τούρκικα μαχητικά πάνω από την Αθήνα και εσείς θα μας λετε ότι είναι Χαρταετοί με την Τούρκικη σημαία.
Αυτά γιατί δεν τα στηλιτεύει το Υπουργείο Εξωτερικών μας ; Τι καθόμαστε και συζητάμε μαζί τους ;

Με τις διεκδικήσεις που έχουν και τη συμπεριφορά τους είναι σα να πιάνεις διάλογο με ένα Ληστή για το εάν πρέπει να του ανοίξεις τη πόρτα του σπιτιού σου !
Δείτε τι είπε :

Μιλώντας στην έναρξη του ακαδημαϊκού έτους του πανεπιστημίου Πιρί Ρεΐς στην Κωνσταντινούπολη, το Σάββατο, ο Ερντογάν ανέφερε ότι «στο παρελθόν υπήρχε η έκφραση ότι η Τουρκία είναι περιστοιχισμένη από τρεις πλευρές από θάλασσα και από τέσσερις πλευρές από εχθρούς.

«Επί χρόνια, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε για τη θάλασσα, αλλά ξοδεύτηκαν η ενέργεια και η ελπίδα της χώρας μας στο όνομα των φανταστικών εχθρών. Η Τουρκία, ασχολήθηκε επί χρόνια με τους φανταστικούς εχθρούς που κατασκευάστηκαν στο εσωτερικό και το εξωτερικό και δεν κατάφερε να αφιερώσει χρόνο στις θάλασσές της, τα μέταλλά της, τους ποταμούς της και το κυριότερο, στον άνθρωπό της, στο ανθρώπινό της δυναμικό, στους νέους, τα παιδιά και την παιδεία, δηλαδή στο μέλλον της».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.