Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΕΜΕΙΣ ΤΟΛΜΟΥΜΕ : «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ»

«… Διώξτε τους από το φως από όπου σας έδιωξαν. Ο Κίνδυνος να αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος από το φόνο….» … «… Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστιέται στους απίστους.» Γνωρίζετε πολύ καλά για ποιους τα λέμε αυτά . Έχει αρχίσει η «άλωση του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού. Οι Πολυπολιτισμικοί «φίλοι» μας κατά το μάλλον ή ήττον μας έτσι θα μας δουν ή βλέπουν.


ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ! Το Ιερό κοράνι ΚΥΡΙΟΙ τα λεει αυτά !

Εμείς με το «αγαπάτε αλλήλους» θα είμαστε το αίμα που θα κολυμπήσουν...  μέσα στο αίμα ΜΑΣ.
Ποιος άλλωστε θα "στοιχημάτιζε" υπέρ της επιβίωσης μας αν συνεχίζουμε να είμαστε ξέφραγο αμπέλι σε ένα πολιτισμό που έχει θρησκεία – κοσμοθεωρία να επιβληθεί και να μας σφάξει ; Με το «αγαπάτε αλλήλους» και με τις «ιδιωτικές» ιδέες της κυρίας Δραγώνας θα αμυνθούμε. ;

Ιδού κύριοι πάρτε μια γεύση τι είναι το κοράνι .

Από το εκπαιδευτικό βιβλίο της Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010 -2011




ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ. ΝΤΡΟΠΗ. Ντροπή σας που δεν προλάβατε να λογοκρίνετε και το βιβλίο της Β’ Λυκείου ! ΝΤΡΟΠΗ σας που δεν προλάβατε να αλλάξετε την Ιστορία και την πραγματικότητα με τις ιδιωτικές ιδέες σας.

Θα επιχειρήσετε να το κάνετε του χρόνου. Είναι σίγουρο.

Μπορεί κυρία Δραγώνα και συνεργάτες όμως να μη προλάβετε. Μπορεί να σας προλάβουν οι εξελίξεις των αποτελεσμάτων, της πραγματικής ντροπής που σας αρμόζει εξαιτίας των ιδιωτικών ιδεοολοκληρωμάτων σας.
Θα λυπηθείτε σίγουρα τη καταστροφή της πατρίδας μας.


Δεν σας αξίζει η τιμή ότι μας «σώσατε», αλλά ούτε φυσικά μεσοπρόθεσμα και το αντίθετο. Μηδέν «τιμή» σας ανήκει γιατί θα σας προλάβουν κάποιοι άλλοι με το «Θεάρεστον» Αλλαχικό έργο τους.

Εσείς οι υπόλοιποι πολιτικοί ταγοί συνεχίστε να χτίζετε "Πανδοχεία υποδοχής".

Από το Team apopsis . Ηρώ, Άτη, Ερμής, GM Jim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.