Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Πρέπει να επιβληθεί μόνο μια ερώτηση να απαντήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ και προσωπικά ο κάθε βουλευτής. Αν είναι πολυπολιτισμικός ή αν πιστεύει πως υφιστάμεθα «άλωση».

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ : Θα ξυπνήσετε ή θα προσκυνήσετε το κοράνι ;
Σε λίγο καιρό ΟΛΗ η Ελλάδα θα είναι ένας Α. Παντελεήμονας. Καλό θα ήταν στο σημείο αυτό να ενωθούμε ΟΛΟΙ στο σημείο αυτό και ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κομματικών ή και θρησκευτικών πεποιθήσεων ! Έμπρακτα κάτι σαν λαός πρέπει να κάνουμε.

Εμείς προτείνουμε ότι βουλευτές από όλο σχεδόν το πολιτικό Φάσμα ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ να ενωθούν και να απαιτήσουν από τα κόμματα τους να πράξουν το αυτονόητο. Να φυλάξουν την Ελλάδα . Την ΕΙΣΒΟΛΗ του μουσουλμανισμού στη χώρα μας. Τίποτε άλλο ! Ας τους χωρίζουν 1.000.000 απόψεις. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Είναι υποχρεωμένοι αυτοί που ορκίστηκαν στο κοινοβούλιο να το πράξουν ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ! Να ξεχάσουν τη όποια κομματική τους ταυτότητα και ΟΛΟΙ τους μαζί να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν έντονα για το φαινόμενο της άλωσης !

Δεν είναι πατριωτικό παραλήρημα αυτό. Αν δεν το πράξουν είναι πλέον νόθευση της Εθνικής και Λαϊκής κυριαρχίας και της εντολής του Ελληνικού λαού σε αυτούς με τη ψήφο του.


Το βίντεο παρακάτω κάθε μέρα θα γίνεται όλο και πιο επίκαιρο. Αν και υποστηρίζει συγκεκριμένο κεντροδεξιό χώρο τα γεγονότα που προβάλλει είναι πραγματικά και συγκλονιστικά. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του ως προς τη προτίμηση του κάθε κόμματος στις εκλογές. Το γεγονός είναι ότι δείχνει τη καθημερινή άλωση της Ελλάδας.

Το πρόβλημα το δικό μας είναι η μουσουλμανική άλωση και τίποτε άλλο…. Γιατί όταν όλη η Ελλάδα καταντήσει Α. Παντελεήμονας θα είναι αργά. Αυτό άλλωστε δεν είναι το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος ;





Team apopsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.