Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μια μικρή αλλά πολύ σοβαρή επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό επ’ ευκαιρία της σημερινής μέρας



Ευχή ότι κατά την προσεχή ευκαιρία εορτασμού θα έχουμε την διπλή χαρά του συνεορτασμού της απαλλαγής μας ως χώρας, ως λαού από τον ζυγό των οικογενειοκρατιών ,των διασώστων και αυτόβουλων μαζοχιστών πρωθυπουργών.


Τούτο διότι στην συνέντευξη του είπε ότι πόνεσε πρώτος αυτός για τα μέτρα που έλαβε… Όμως αυτός δεν πόνεσε από αυτά, άρα ή μαζοχιστής είναι, ή ψεύτης.


Ο λαός εύχεται να μην υπάρχει μνημόνιο του χρόνου διότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει μόνο αυτό και ο χρόνος, ο δε λαός θα έχει εκλείψει .


Υπάρχει στο διεθνές δίκαιο η αρχή της salus populo lex suprema est [ Κατα το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο των




ΗΕ «το πρώτο καθήκον του κράτους είναι απέναντι στον εαυτό του. Η επιβίωση του αποτελεί κυρίαρχο στόχο.»
Τα έσοδα του ορθά αφιερώνονται στον σκοπό αυτό. Άρα πρέπει κάποιος να κάνει την σχετική υπόμνηση στον Πρωθυπουργό, ότι πρωτεύει η σωτηρία των Ελλήνων και κατόπιν η περιουσία των δανειστών μας. Αυτό δεν το γνώριζε όταν υπέγραφε το μνημόνιο ή άλλως την συμφωνία συνεννόησης με το ΔΝΤ την ΕΚΤ και την ΕΕ ?

Μήπως πρέπει η υπόμνηση αυτή να έρθει εκ του ίδιου του λαού με μία ταραχώδη επέμβαση ; Σαφώς όχι ,σε μία δημοκρατία οι όροι διάσωσης δεν ενέχουν βία .

Κύριοι ας ρευτούμε εκ του φαγώματος μετά του αντιπροέδρου ως αιτία και λόγο υπόμνησης προς τον Πρόεδρο .

 Επαναλαμβάνεται προς εμπέδωση :





Κύριε Πρόεδρε οι Έλληνες ,αυτοί που νυν διοικείτε ,έμαθαν στον κόσμο στην υφήλιο το πώς, οι δούλοι γίνονται ελεύθεροι, και το πώς, οι ελεύθεροι δεν γίνονται σκλάβοι.



Άρα πατριωτικά καθήκοντα δεν ασκούνται εντός της επικράτειας .



Απλά εκτελούνται .




Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος .


TEAM APOPSIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.