Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Δύο «γορίλλες» κι ένα «κοτόπουλο» λήστεψαν πεζό

Δύο γορίλλες και ένα κοτόπουλο επιτίθενται σε διερχόμενο ποδηλάτη, του ρίχνουν μία στο κεφάλι, του παίρνουν το ποδήλατο και φεύγουν (το κοτόπουλο πάνω στο δίκυκλο και οι δύο γορίλλες πεζή) προτού προλάβουν να καταφθάσουν τα περιπολικά.
Θυμίζει αποκριάτικο ανέκδοτο αλλά δεν είναι. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν πραγματικά προ ημερών σε δρόμο του Long Island στη Νέα Υόρκη με θύμα ένα νεαρό και θύτες τρία «ζώα» τα οποία πλέον καταζητούνται από τις αρχές.
Ωστόσο, οι επίδοξοι ληστές γενικώς το συνηθίζουν να επιτίθενται όχι απλά με κάλτσες στα κεφάλια αλλά με ακόμη πιο εκκεντρικές φορεσιές. Χαρακτηριστικά, μόλις τον περασμένο Αύγουστο μια 43χρονη γυναίκα συνελήφθη στην Πενσιλβάνια αφότου πρώτα λήστεψε μια τράπεζα ντυμένη κλόουν.
Κι αν ο κλόουν-ληστής δεν εντυπωσιάζει και τόσο (τον έχουμε δει σε μπόλικες χολιγουντιανές περιπέτειες), αυτό σίγουρα δεν ισχύει για τον ληστή-δέντρο ο οποίος εισέβαλε σε τράπεζα του Νιου Χάμσαϊρ (έχοντας κολλήσει πάνω του φύλλα και κλαδιά από δέντρα) ή για τον ληστή-παχύσαρκο (προσπάθησε με τη βοήθεια μαξιλαριών να αλλάξει τον σωματότυπό του) ή για τον ληστή τραπεζών στο Οχάιο ο οποίος μεταμφιεζόταν σε μαύρο ενώ στην πραγματικότητα ήταν λευκός.
Μικρή λεπτομέρεια που ίσως να μας λέει κάτι για την (αν)αποτελεσματικότητα των εν λόγω μεταμφιέσεων: όλοι οι παραπάνω τελικώς συνελήφθησαν και κατέληξαν στην φυλακή.
Κατά τα άλλα, εντύπωση προκαλούν και τα υλικά (στρινγκ εσώρουχα, χαρτί τουαλέτας, μονωτική ταινία, ακόμη κι ένα παιδικό κάθισμα ασφαλείας) τα οποία έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει κάποιοι ληστές ως αυτοσχέδιες μάσκες.
ΣΚΑΦ.

ΠΗΓΗ : http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.