Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ; Ο Ερντογάν ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι «η Τουρκία είναι έδαφος απ’ όπου διέρχονται»

Παρ’ όλα αυτά οι Υπουργοί μας μιλάνε για Πανδοχεία εισδοχής και μεσογειακής περίθαλψης ή διατροφής… 300 με 400 κάθε μέρα μπαίνουν από τον Έβρο και τυπικά ή Τουρκία ΔΕΝ δέχεται ότι ήρθαν από αυτήν ενώ το ΟΜΟΛΟΓΕΙ ο πρωθυπουργός της. Ποιος έχει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ από το Υπ. Εξωτερικών να μας διαφωτίσει τι ενέργειες έχουν κάνει. Ποιός σεβαστός δημοσιογράφος «μέσα στα πράγματα» έχει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ να μας διαφωτίσει τι ενέργειες έχουν κάνει.
Που πήγε το ΦΙΛΟΤΙΜΟ σε αυτή τη χώρα ; ΔΕΝ μιλάμε για ΔΝΤ ούτε για πράσινη ανάπτυξη . Μιλάμε για ΦΙΛΟΤΙΜΟ απλώς να μας πουν τι ενέργειες έχουν κάνει απλά και σταράτα !



Ιδου η ερώτηση και η απάντηση :

ΕΡΩΤΗΣΗ
Ενα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι η παράνομη μετανάστευση. Μεγάλος αριθμός μεταναστών περνάει τα σύνορα της Τουρκίας και έρχεται στην Ελλάδα και αυτό έχει γίνει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα. Εχουμε την αίσθηση ότι η Τουρκία, που είναι μια καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη χώρα, μπορεί να κλείσει τα σύνορά της, αν το θέλει. Και το ερώτημα που θέτουν πολλοί Ελληνες είναι γιατί δεν σταματάτε αυτή την εισροή...

Απάντηση ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

– Η ροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα δεν είναι κάτι ηθελημένο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν από την Τουρκία, η Τουρκία είναι έδαφος απ’ όπου διέρχονται και, όπως γνωρίζετε, υπάρχουν λαθρέμποροι που διεξάγουν αυτό το εμπόριο. Το θέμα μας απασχολεί κι εμάς. Ανθρωποι της τουρκικής ασφάλειας έχουν ασχοληθεί επί μακρόν και συνεχίζουν να ασχολούνται με την αντιμετώπιση του προβλήματος. Και ξέρετε ότι υπάρχει το λιμάνι του Ντικιλί όπου προσπαθούμε να διαχειριστούμε το θέμα της επανεισδοχής...


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ντικιλι ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ;

ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Η ΟΧΙ ;

ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ;

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ;


Το 1941 από τις γραμμές του Αξιού και το Γράμμου εισχώρησαν στην Ελλάδα 60.000 ένστολοι Γερμανοί ναζήδες. Μέσα σε 100 μέρες το ίδιο νούμερο συγκεντρώνεται τώρα και πολλά χρόνια με μουσουλμάνους «στρατιώτες» που απλώς δεν φέρουν στολή. Οι διαθέσεις των δευτέρων μη ένστολων εν καιρώ ακόμη βαρβαρότερες. Εμείς μόνο αυτό το πρόβλημα βλέπουμε και όχι πρόσωπα. Θα το καταλάβετε κύριοι αυτό όταν μέσα το δικό σας (και δικό μας) σπίτι γίνει Α. Παντελεήμονας. Μέσα… όχι έξω. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε συνοδοιπόρους να αποτρέψουμε αυτή την εισβολή. Τίποτε ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ μα τίποτε άλλο δε μας ενδιαφέρει και τέλος.

ΑΝ δεν τα καταλαβαίνουν αυτά οι πολιτικοί ταγοί του τόπου μας τότε είναι ηλίθιοι ή προδότες ή και τα δύο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.