Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ … Τι είδους διασώστης της χώρας είστε ;

Έχετε κλείσει ήδη ένα έτος στην εξουσία της Ελλάδος .Τούτο αποτελεί πράγματι διάρρηξη παλαιότερων ιστορικών καταμετρήσεων και αποτελεσμάτων. Είστε ο τρίτος απόγονος που κυβερνά την χώρα. Είστε ο τρίτος της ιδίας οικογενείας που επιδιώκει να σώσει την χώρα .

Άρα πρώτο μερικό συμπέρασμα .Έρχεστε και προέρχεστε από οικογένεια διασωστών .Αν δούμε το αυτό αντικείμενο από άλλη οπτική γωνία ήτοι της χώρας ,τότε η χώρα διάγει επικινδύνως .

Τούτο διότι σε περίπου 80 έτη κινδυνεύει 3 φορές…

Άρα διάγει επικινδύνως. Τούτο ας είναι το δεύτερο μερικό συμπέρασμα .

Ασχέτως των ανωτέρω ,είστε ο δεύτερος που έρχεται ,εκ των τριών μελών της οικογένειας σας ,εκ του εξωτερικού για να σώσει την χώρα. Άρα τούτο σημαίνει ότι μπορούμε να διορθώσουμε ,άλλως συμπληρώσουμε το πρώτο μας μερικό συμπέρασμα λέγοντας ότι παράλληλα δεν υπήρχαν στην ενδοχώρα ιθαγενείς διασώστες και ο λαός προσέφυγε στο εξωτερικό για την ανεύρεση έγκαιρα και έγκυρου διασώστη.

Ας είναι αυτό το τρίτο μας μερικό συμπέρασμα .


Σε αντίθεση με τους έτερους προδιασώσαντες ημάς προγόνους σας ,είστε ο μοναδικός που αγνοούσε την πραγματική κατάσταση της χώρας αφού δεν γνωρίζατε την οικονομική πληγή της χώρας.
Άρα για να μην χαλάσουμε την σειρά γραφής ,που πορεύεται με εξαγωγή συμπερασμάτων ,είστε ο μόνος που αγνοούσε την κατάσταση, ήξερε όμως ότι η χώρα χρειάζεται διάσωση και ενέμεινε στην απόφαση του να την σώσει ούτως ή και άλλως .
Ας είναι τούτο το τέταρτο μερικό συμπέρασμα μας κύριε Πρωθυπουργέ .

Είστε όμως και ο μόνος ,τούτη την φορά ,ανεξαρτήτως οικογενειακής προέλευσης, πολιτικός που καθυβρίζει την χώρα που προσφέρεται ο ίδιος να την σώσει ,λέγοντας σε ομολόγους του ότι την κυβερνά παρότι διαφθαρμένη .

Τούτο ας είναι το έσχατο ,πέμπτο ,μερικό συμπέρασμα μας .

Αν θελήσουμε και σας διαβεβαιώ ότι θα το θελήσουμε να αθροίσουμε τα ανωτέρω μερικά συμπεράσματα μας, κύριε Πρωθυπουργέ τότε καταλήγουμε στο ότι .

Προέρχεστε από οικογένεια ναυαγοσώστων, με εμμονή στην δουλειά σας, αγνοείτε τους κινδύνους ,ωστόσο έστω και αθυρόστομα προσπαθείτε να διασώσετε την χώρα. Παραμένει όμως το κυρίαρχο συμπέρασμα .

Δεν την σώζετε αλλά αυτοσώζεστε μόνο αφού η χώρα [δεύτερο μερικό συμπέρασμα ] παρά τις επεμβάσεις σας χρειάζεται εκ νέου και εκ νέου διάσωση, ενώ εσείς διάγετε ακινδύνως και επωφελώς .

Αν διαφωνείτε ας απαντήσετε και να είστε βέβαιος ότι δεν στερούμεθα και έτερων, μερικότερων συμπερασμάτων .

Καλή συνέχεια στην διάσωση κύριε Πρωθυπουργέ
Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.